Concurs - Lady Anion da absorbantele si tu alergi dupa cadouri!

12.11.14


Nu este prima data cand mentionez absorbantele Lady Anion pe blog (si probabil nici ultima) si nu este nici primul concurs in colaboarare cu ei. Ne-am gandit ca se apropie sarbatorile si toate o sa fim pe fuga si cu gandul la cadouri, asa ca in lumea asta nebuna un concurs mai haios, dar cu o tema destul de importanta pentru sanatatea noastra, o sa ne mai descreteasca putin fruntile si o sa ne scape de cateva griji.

Lady Anion este singurul produs premium garantat si testat de pe piata, din bumbac organic, cu banda impregnata cu turmalina, care prin incalzire, emite anioni si infrarosii. Astfel previne iritatiile si infectiile, previne aparitia si dezvoltarea bacteriilor, regleaza PH-ul vaginal si elimina mirosurile (fara adaos de arome si parfumuri ce pot provoca alergii). Daca nu ati citit postarea in care va povesteam cum mi s-au parut mie o gasiti aici.

Vor 2 castigatoare (sau mai multe, depinde doar de voi si de numarul de inscrieri - asa ca nu uitati sa dati share concursului si pe Facebook sa afle cat mai multe femei ca exista si o alternativa sanatoasa la absorbantele din comert) si fiecare va primi un pachet format din 2 pachete Lady Anion Dayliner de 2 picaturi (recomandat pentru zilele de menstruatie cu flux normal, dar si ca absorbant zilnic cu aripioare), 2 pachete Lady Anion Maxy Use Night de 5 picaturi (recomandat in timpul noptii, datorita formei anatomice previne orice fel de scurgeri, dar si in prima zi de menstruatie pentru flux foarte abundent), 2 pachete Lady Anion Tangaliner (recomandat pentru purtare zilnica) si 2 teste pentru determinarea nivelului PH-ului vaginal.

Aveti la dispozitie 10 zile sa va inscrieti (pana pe 22.11), iar pe 24 anunt castigatoarele. Tot ce aveti de facut este sa lasati un comentariu la aceasta postare si sa-mi spuneti o intamplare haioasa de care ati avut parte in timpul cumparaturilor pentru sarbatorile de iarna. In cazul in care urmariti blogul prin GFC sau Bloglovin' spuneti-mi numele cu care o faceti si veti primi o sansa suplimentara, iar daca alegeti sa comentati in mod anonim lasati la final o adresa de mail de contact pentru a va putea identifica.

Bafta!

Cele 2 norocoase sunt: Daniela Iorga si Gabriela-Catalina. Felicitari, astept mesaj/mail cu datele voastre! 

33 de comentarii

  1. De obicei merg cu iubitul meu la cumparaturi pentru ca are rabdare si ma lasa sa cumpar ce vreau si sa stau cat vreau, dar in ziua aia a fost complet diferit: ma tot zorea, cand il intrebam daca ii place ceva zicea ca da fara sa se uite si cand l-am intrebat ce s-a intimplat de se poarta asa ciudat mi-a spus ca..si-a uitat portofelul acasa. Si eu umplusem ca nebuna un cos cu varf. Bine ca n-am ajuns cu el la casa...asa ca am salvat la repezeala cateva obiecte esentiale( ciocolata, ruj, deospray, caramele) si am plecat voiosi spre casa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Te urmaresc si prin GFC dar am uitat sa scriu. Mikyangel

    RăspundețiȘtergere
  3. Am plecat la cumparaturi pentru Craciunul de anul trecut impreuna cu sotul si copiii...luaram tot ce trebuia,insa nu puteam lua cadourile copiilor...ce ramane de facut? Am luat copiii la o plimbarica prin parc,sa vedem si brad,decoratiuni si toate cele,iar sotul a plecat sa cumpere ursuletii de plus mult doriti de copii.I-a inghesuit bine in portbagaj si acolo au ramas pana seara cand au adormit copiii.uff,am trecut cu bine peste asta,acum sa vedem anul acesta ce vom face!
    Follow prin gfc si bloglovin : Daniela Iorga.
    Multumim pt . giveaway!

    RăspundețiȘtergere
  4. O intamplare haioasa .....dulciurile de sarbatori ascunse de cei mici, dar cumva le a gasit catelul si le a papat. A trebuit noi cumparaturi de Craciun. te urmaresc si pe gfc si bloglovin Kremer Anamaria Rut

    RăspundețiȘtergere
  5. Am fost la cumparaturi de Craciun si am vazut ceva care vroiam sa cumpar. Numai ca respectivul produs era foarte jos. M-am aplecat si am auzit o trosnitura. Era trosnitura care ma anunta ca mi-au crapat pantalonii in zona fundului.

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna ! ...cred ca intamplarea cea mai haioasa de sarbatori s-a petrecut pe timpul cand de abia ma mutasem din Romania in Norvegia, pe cand eu si sotul meu am cumparat un catel pe care l-am botezat Teddy...avea de atunci vreo 3 luni si era tare jucaus, cum sant mai toti cateii cand sant mici...am impodobit impreuna primul nostru brad, cu globuri, instalatie, beteala , apoi am plecat la cumparaturi de cadouri..Teddy a ramas bineinteles acasa...cand ne-am intors, surpriza...bradul nostru era daramat, globuri, beteala peste tot si noile mele globuri in forma de mere rosii cu care impodobisem pomul, disparusera...in burta lui Teddy, ne-am dat noi seama, caci el era plin de vopsea rosie pe botic si mocheta era rosie pe alocuri..ce de treaba a mai avut, in lipsa noastra..statea saracul spasit intr-un colt, stia ca a facut ceva rau , dar l-am certat putin si apoi l-am pupat pe botic, iertandu-l ! :)
    Fb: Laura L. Myrvold
    Gfc: LAURA LOREDANA MYRVOLD

    RăspundețiȘtergere
  7. Ghizdavu iuliana simona ;intr-un an am fost ca tot omul la cumparaturi pentru craciun ,am umplut cosul cu mai multe produse decat aveam eu notate pe lista de cumparaturi ,mi le doream pe toate foarte mult si cand am ajuns la casa si s-a facut socoteala ,nu aveam bani suficienti la mine ,si nici nu vroiam sa renunt la vreun produs din cos ,asa ca l-am trimis pe al meu sot pana acasa (magazinul era la 19 km de orasul meu )si mi-a adus diferenta de bani sa pot lua toate produsele ,GFC;Iuliana simona ghizdavu ,e-mail;giulianasimona@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna o intamplare haioasa am avuto anul trecut cand am plecat alaturi de parinti mei la cumpaturi in pragul sarbatorilor de craciun....am vrut o paturica cu mos craciun si desi am o varsta si totul era asa frumos in jurul meu am inceput sa plang.iar toti din jur au inceput sa rada......intr-un final am luat paturica.iubesc plusurile..desi am o varsta majora....toti din jurul meu s-au distrat pe seama

    RăspundețiȘtergere
  9. Follow prin Bloglovin si gfc : Claudia Simion
    O intamplare haioasa de la Craciunul trecut: Am plecat la cumparaturi intr-un oras vecin, la vreo 40 km de casa. Toate bune si frumoase, insa aveam o comanda online cu un cadou pentru mama, care teoretic ar fi trebuit sa vina a 2a zi. Ghici ce?Suna curierul de zor, ca el este la adresa, si ca nu-i raspunde nimeni ,iar el trebuie sa lase pachetul, ca altfel il primeam pe 28 Dec.Asa ca, am dat adresa mamei, am sunat-o pe mama si i-am zis sa iasa afara ,ca a venit Mosu'. Vreo 10 secunde a crezut ca fac glume, dar intr-un final a iesit si a preluat pachetul.

    RăspundețiȘtergere
  10. De cumparaturile de Craciun ma ocup cu mare placere si bucurie.
    Anul trecut, am fost la cumparaturi cu sotul meu, cu lista deja scrisa de acasa. Am ajuns in magazin si am inceput perindarea printre rafturi, promotii si munti de bomboane si decoratiuni.
    La casa, cosul nostru era ca un brad impodobit cu tot cu minunatele cadouri din jurul lui. Am rasuflat usurati cand am putut trece tot ce aveam pe la casa si sa le si achitam.
    Lista noastra de acasa s-a dovedit a fi mult prea scurta, fata de ceea ce am avut de fapt in cosul de cumparaturi :))))
    Te urmaresc GFC : Printesa_79

    RăspundețiȘtergere
  11. Am fost eu cu mama la cumparaturi, pe considerentul ca barbatii familiei n-au rabdare sa se invarta prin magazine. Si am zis ca daca tot suntem la mall sa mergem si la un film. Si daca tot mergeam la film ce ocazie mai buna sa ne intalnim cu fratele lui tata si sotia. Si am luat noi mai multe chestii si i-am sunat sa vina sa ne ajute putin cu bagajele. Eram in Cluj unde sunt 2 mall-uri mari si late, nu era ca si cum trebuia sa alegem dintre cele 10 din Bucuresti. II sunam, ne zic ca sunt in hol la cinema, mergem in hol, stam 10 min, dupa care suna ei destul de iritati sa mergem odata in hol ca pierdem filmul, Pai suntem deja in hol. Ba nu, ca de cand va asteptam, aici in holul cinemaului din Iulius... Doar ca noi eram in Polus... No comment :)) Te urmaresc prin GFC si Bloglovin cu Alexandra Ioana

    RăspundețiȘtergere
  12. ungureanu gabriela13 noiembrie 2014 la 17:41

    https://www.facebook.com/gabriela.ungureanu.35/posts/946243445390660
    fb,gfc ungureanu gabriela
    am uitat sa ii cumpar cadou fiului meu de craciun

    RăspundețiȘtergere
  13. In ajunul Craciunului pe 24 decembrie, cred ca acum 8 ani.. cam asa..
    Am mers la cumparaturi.. ca mai aveam cate ceva de luat.
    In timp ce asteptam in fata magazinului PLUS (atunci), acum LIDL, asteptam sa ma intalnesc cu ai mei sa facem cumparaturile necesare. In timpul cand asteptam ca membrii familiei mele sa vina sa ne intalnim, erau foooooooarte multi oameni acolo, care venisera si ei tot pentru a face cumparaturi. Nu inteleg de ce, (desi cred ca da) o catelusa mica, parasita, a venit tocmai langa piciorusele mele, si nu la altcineva, dintre atatia oameni, uitandu-se la mine cu ochisorii umezi, implorandu-ma parca sa o iau in brate; am vorbit cu ea.. am mangaiat-o.. si au venit ai mei intre timp.. am intrat, am facut cumparaturile, si dupa, cand am iesit.. nici nu ma gandeam din multimea care era.. a reaparut iar intre picioarele noastre.. si bineinteles ce credeti?! chiar daca aveam atunci acasa foarte multi catei.. nu m-a rabdat sufletul sa o las acolo si am luat-o in san.. la caldurica, si am dus-o acasa.. stiu ca asta nu poate parea chiar o intamplare hazlie, dar pentru mine, este cea mai frumoasa intamplare, si una din intamplarile mele de suflet.. acum, Betty.. e la noi, e o fetita extrem de jucausa, inteligenta, canta.. "vorbeste"cu noi.. si este o fetita minunata... si ea si "sotul"ei Zuzu, si baiatul ei Ursu ca da, sunt o intrega familie !!!
    Ei ne aduc mereu zambetele necesare in viata noastra!
    Imbratisari cu drag!
    Ps. te urmaresc GFC: Gabriela Catalina : https://plus.google.com/u/0/105924248249947920930/posts

    RăspundețiȘtergere
  14. https://www.facebook.com/ion.oprea.501/posts/736292013117511
    am camparat bradul de craciun si urma sa cumparam ornamentele,dar am uitat
    fb ion oprea

    RăspundețiȘtergere
  15. https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=345521002285348&id=100004823536530 intr-un an am pierdut niste bani si anul trecut cand sa plecam la cumparaturi nu am mai gasit cheile de la masina si am rasturnat toata casa sa le gasim,le-am cautat vreo ora.
    fb daniel adrian

    RăspundețiȘtergere
  16. fb.pop aurelia
    share.https://www.facebook.com/pop.aurelia.5/posts/672233669550432?pnref=story
    gfc.popaurelia_50
    intr-un an am pregatit platouril pentru musafiri si am depus in camara de alimente dar nu am bagat de seama ca si catelul nostru vine dupa mine si a ramas in camara pe cand sa servesc musafirii plec dupa platourii si toate au fost incepute sa nu raman de rusine mai aveam rezerve in frigider si am pregatit ceva usor sa nu raman de rusine

    RăspundețiȘtergere
  17. Eu pregatita de plecare astept nerabdatoare sa-mi vina partenerul de viata acasa si sa mergem la cumparaturi. Ora era tarzie dat fiind ca in pe 24.12 magazinele nu numai ca sant aglomerate dar au si program redus.Intr-un final apare ,insetat bea apa si ne pregatim sa iesim din casa.Cand surpriza, nu gaseste borseta cu acte si cheile de la masina.Si cauta si cauta,pana cand i-am refacut traseul de cand a intrat in casa pana am ajuns la frigider. De agitat (si bineinteles presat de mine) a deschis usa la frigider sa ia apa, si pesemne incomodat de borseta a lasat-o in frigider fara sa-si dea seama.

    RăspundețiȘtergere
  18. GFC Larisa
    Anul trecut am fost la cumparaturi in Ungaria si eu nu cunosc limba. Am avut noroc cu prietenii, dar a fost amuzant cand am incercat sa cumpar un produs de la o taraba, crezand ca vanzatorul stie engleza, dar s-a dovedit ca tot ce stia era ok si yes. A fost mai amuzant pentru prieteni decat pentru mine dar ne-am descurcat pana la urma.

    RăspundețiȘtergere
  19. Am fost la cumparaturi intr-un supermaket si cum aveam multe plase ca deh, veneau sarbatorile, iar noua ne place sa avem masa imbelsugata, aveam o sacosa pe umar, una d-aia mare de rafie intr-o mana, una in cealalta, si grabita fiind, am zis sao iau pe scurtatura, dar cand ce sa vezi: era doar un geam, curat, si atat de transparent ca am crezut ca vad bine, si uite asa am dat un cap in geam de a tremurat pana la imbinari, dar eu noroc ca aveam o caciula in cap si n-am facut cucui! Dar de plase am tinut bine! Nu am scapat nimic! Doar o ocheada in stanga si dreapta sa vad daca m-a vazut cineva... alina.ta13@gmail.com
    https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=http%3A%2F%2Fwww.coltulcameliei.com%2F2014%2F11%2Fconcurs-lady-anion-da-absorbantele-si.html%3Fspref%3Dfb&t=Camelia+scrie+...%3A+Concurs+-+Lady+Anion+da+absorbantele+si+tu+alergi+...

    RăspundețiȘtergere
  20. GFC: jullya_alexxa
    Imi amintesc ca in urma cu 2 ani eram intr-un hypermarket din oras si cautam un cadou potrivit pentru familia si iubitul meu. Am gasit mai multe chestii dragute, le-am pus in cos si cand sa merg la casa am dat nas in nas cu el, care venise cu un coleg de-al lui de serviciu sa il ajute sa isi cumpere un telefon... Mi-era o ciuda ca vazuse, astfel incat am dus toate produsele inapoi pe raft si a doua zi am mers sa caut alte cadouri!

    RăspundețiȘtergere
  21. gfc: Blondy

    De obicei facem cumparaturile de sarbatori in Ungaria.. anul trecut i-am luat baiatulul nostru o masinuta cu telecomanda cu ceva acumulatori.. am ales-o, am mers la casa am achitat-o, am mai facut si alte cumparaturi si am ajuns acasa.. si ce sa vezi? Nu verificasem cutia acolo si telecomanda noastra era sparta.. a trebuit sa mai facem un drum pana acolo doar pentru a schimba telecomanda!

    RăspundețiȘtergere
  22. Am fost la cumparaturi pentru Craciun, am cautat tot felul de cadouri pentru cei dragi, agitatie multa, graba....cand am ajuns acasa am realizat ca pentru sotul meu cadoul a ramas pe raft la magazin

    RăspundețiȘtergere
  23. FB si GFC: Adriana Elena Stanescu
    cea mai haioasa intamplare a fost anul trecut, cand am vrut sa ii fac o surpriza de ziua lui, sotului meu si in drum spre casa m-am oprit la un targ de brazi si l-am luat pe cel mai frumos de acolo. cand am ajuns acasa, in mijlocul sufrageriei ma astepta un alt brad, surpriza sotului meu pentru mine!

    RăspundețiȘtergere
  24. GFC: Corrink

    Intr-o iarna am zis sa luam tot nou - instalatie, globuri, beteala, asa ca am mers la magazin am cautat noi diferite modele si culori, am cumparat, dar cand am ajuns acasa ne-am dat seama ca nu cumparasem varf de brad, asa ca am fost nevoiti sa facem bradul fara varf. Oricum a fost dragut si asa, iar mosul nici nu a observat lipsa varfului.

    RăspundețiȘtergere
  25. Buna,

    Anul acesta am primit de o prietena draga un cadou cu poveste..o pereche de manusi pe care le-a luat pentru mine acum 2 sau 3 ani, dar nu a mai reusit sa mi-l dea. Si l-a pastrat atata timp tot pentru mine. Mi s-a parut dragut..

    O zi frumoasa,
    Valentina

    RăspundețiȘtergere
  26. Multumim pentru acest concurs,cu premii utile si binevenite!
    Despre aceasta intamplare,acum pot sa spun ca da, mi se pare putin haioasa, dar la momentul cand s-a petrecut mi s-a parut oricum,numai amuzanta nu.
    Anul trecut,in vinerea dinaintea Craciunului, am iesit de la munca si am zis sa ma opresc la cumparaturi, am considerat eu ca nu ar fi asa de aglomerat.Am ales un supermarket bine aprovizionat cu de toate pentru toti, si am inceput sa caut cele necesare si in acelasi timp sa le elimin de pe listuta mea produsele gasite.Intr-un final,cand lista era aproape "aranjata",m-am indreptat catre casa de marcat,am aranjat produsele pe banda,au fost scanate si ....trebuie sa platesc.Scot portofelul, siiiiiiiiii.... surpriza - aveam doar 10 lei,pentru ca sotul meu cu o seara inainte imi luase banutii din portofel pentru a face o gluma !!
    In acel moment m-am enervat foarte tare pe mine,mi-a fost foarte rusine fata de oamenii din spatele meu si fata de casiera, am explicat ca nu am bani la mine,am lasat produsele in magazin, si am iesit asa cum venisem : cu 10 lei in portofel !!
    Linkul de share este : https://www.facebook.com/burcescu.mirelaliliana/posts/886677028031335?pnref=story
    Nume GFC : Miricika.
    Adresa de e-mail este mirelaburcescu20@yahoo.com .
    O zi extraordinara iti doresc si fara intamplari de genul celei de mai sus !

    RăspundețiȘtergere
  27. FB. Micu Mihaela
    GFC. Mihaela Micu
    share: https://www.facebook.com/micu.mihaela.39/posts/394247540726269?pnref=story
    e-mail: miha_iuga1980@yahoo.com
    O intamplare la cumparaturile pentru Craciun , dupa ce am pierdut timpul la alesul cadourilor,la statul la coada , sotul a constatat ca nu luase portofelul asa ca eu m-am intors in magazin din nou pana a venit el cu portofelul. Of.

    RăspundețiȘtergere
  28. FB. Lucica Lazar
    GFC/Bloglovin. Lucica Lazar
    Share. https://www.facebook.com/lucica.lazar/posts/651065225013721
    E-mail. lazarlucy@yahoo.es
    Acum cativa ani am fost la cumparaturi ca de obicei cu sotul,cum ne uitam noi pe acolo am zis sa iau si faina de grau (nu prea-mi trebuia dar na...) am luat doua pungi si le-am pus in carucior dupa aceea am pus alte cumparaturi,eu mergeam in fata si sotul in spatele meu dar n-a vazut ca s-a spart o punga de faina si a facut tot o dara....cand a vazut nu mai putea de rusine :))

    RăspundețiȘtergere
  29. Buna,
    GFC si Bloglovin: Lacramioara Baltag
    Din graba si din obisnuinta ca, portofelul sta la locul lui in poseta, am fost la cumparaturi si am plecat fara banuti la noi si fara portofel...lucru de care ne-am dat seama la casa de marcat.. Acum pura coincidenta a facut sa ne intalnim cu niste prieteni in magazin si ne-au platit ei cumparaturile, ulterior returnandu-le banutii.. A fost amuzant si nu prea.. a fost poate mai mult penibil sa ma trezesc in fata casei de marcat cu, carutul de cumparaturi plin si fara bani, fara card.... Dar a trecut.. de atunci verific de doua ori geanta inainte de a iesi din casa :)

    RăspundețiȘtergere
  30. fb si GFC: Ioana Dumitru
    ioana_dumitru_ioana@yahoo.com
    Mi s-a intamplat anul trecut cu o sapt inainte de Craciun.. Am fost cu iubitul la Carrefour dupa cumparaturile finale si cadouri . Ne-am impartit cumva sarcinile ca sa nu pierdem prea mult timp. Incet , incet s-a umplut cosul. La final am luat niste pachete cu role de bucatarie si hartie igienica. Inainte sa ajungem la casa Lary a insistat sa probeze o pereche de blugi. Am lasat cosul langa cabine, iar eu ii tot aduceam marimi. Nu si-a gasit exact ce a vrut asa ca am mers sa achitam. Cum coada era cam mare, l-am lasat pe el , iar eu m-am dus putin prin magazinele de pe galerie si m-a sunat exact cand totul era pus in masina. Ajunsa acasa si luand totul la mana am descoperit ca nu prea coincidea cu ce am luat noi. Erau tot felul de globulete, o papusica si alte chestii nefolositoare. Cred ca s-a schimbat caruciorul la cabina de proba cu unul care avea deasupra tot role de bucatarie si hartie igienica. :)) Precizez ca trebuia sa luam si un cadou pt nepotica lui, dar eu alesesem un set de pictura , dar Lary a crezut ca am ales o papusica si nu i s-a parut asa ciudat la casa.Si cam asa s-a intamplat si cu celelalte lucruri. Ne-am amuzat de cumparaturile facute , dar a trebuit sa le returnam in mare parte si sa reluam iar actiunea :D Noroc ca de sarbatori magazinele tin deschis pana la ora 24:00 si am scapat putin de aglomeratie. :)

    RăspundețiȘtergere