Concurs Eucerin - Poarta amintirile in suflet, nu pe ten!

6.11.14


Sunt nascuta vara, ador marea si soarele mi-a fost prieten bun ani de zile ... insa ca orice prietenie a lasat urme ... si nu numai in suflet, ci si pe ten. E adevarat ca din perioada aia am niste amintiri de neuitat, am trait niste momente superbe si mi s-a parut de multe ori ca lumea e a mea, insa toate astea au avut si un pret, dar asta am inteles mult mai tarziu.

Acum 20 ani cand plecam la mare la inceputul lui iunie si ma mai intorceam in septembrie stiam de factor de protectie solara si foloseam produse pentru protectie si nici nu m-am expus vreodata la soare intr-un mod inconstient, insa informatiile erau putine si eu prea incantata de vacanta ca sa aplic produsul de fiecare data dupa ce ieseam din apa. La 15 ani nu cred ca realizezi prea bine care e diferenta intre FPS10 si FPS50 sau daca o faci nu ti se pare ceva atat de important. Exact asa s-a intamplat si in cazul meu, insa de realizat am realizat ce s-a intamplat mult mai tarziu cand m-am trezit cu niste pete maronii pe fata. 

As zice ca am fost norocoasa pentru ca am doar cateva pete si sunt micute, le stiu doar eu, uneori imi sunt dragi pentru ca imi aduc aminte de o perioada care mi-a placut mult, insa alta data as vrea sa dispara si sa nu imi amintesc nici ca au existat. Uneori nu ma deranjeaza deloc (asa cum nu ma deranjeaza nici cei 5-6 pistrui pe care ii am), alteori le simt ca pe niste cicatricii care spun o poveste de care nu sunt foarte mandra. Cand am vazut mesajul campaniei Even Brighter de la Eucerin acum cateva saptamani vi l-am aratat si voua pe Facebook pentru ca mi-a placut la nebunie - Nu lasa petele pigmentare sa-ti spuna povestea. Poarta amintirile in suflet, nu pe ten! 


Va aratam zilele trecute ca am primit cele 3 produse din gama (crema de zi, crema de noapte si serumul concentrat) Even Brighter si pentru ca mi-au trezit curiozitatea am si inceput sa le folosesc. Este prea devreme ca sa am pareri de impartasit, insa am mare incredere in ceea ce promite gama asta - efect profund si constant, primele efecte fiind vizibile dupa 4 saptamani de utilizare zilnica a produselor, indiferent de nuanta tenului. Promit sa va tin la curent cu rezultatele.

Pentru ca petele pigmentare sunt o problema cu care se confrunta multe femei - cauzele aparitiei petelor sunt mutiple, cele mai frecvente fiind expunerea la soare fara folosirea unui factor de protectie mare, sarcina si trecerea anilor - impreuna cu cei de la Eucerin am decis ca 3 dintre voi (alese prin tragere la sorti) sa primeasca un set complet Eucerin Even Brighter, insotit de inca 3 mini creme Eucerin Even Brighter pe care le puteti face cadou altor prietene care se confrunta cu aceeasi problema.


Conditia pentru a participa la concurs este sa lasati un comentariu la aceasta postare in care sa-mi spuneti povestea petelor voastre pigmentare si cauzele care au condus la aparitia lor (sau daca o persoana foarte draga voua - poate sora, mama sau cea mai buna prietena - se confrunta cu asta si voi stiti bine povestea va puteti inscrie pentru a le face un cadou minunat) si n-ar fi rau nici sa dati share acestei postari pe Facebook astfel incat si alte femei care se confrunta cu aceasta probleme sa stie ca nu sunt singure si ca impreuna putem gasi calea pentru a nu lasa petele pigmentare sa spuna povestea vietii noastre. In cazul in care urmariti blogul prin GFC sau Bloglovin' spuneti-mi numele cu care o faceti si veti primi o sansa suplimentara, iar daca alegeti sa comentati in mod anonim lasati la final o adresa de mail de contact pentru a va putea identifica.

Aveti 2 saptamani la dispozitie pana pe 20.11 si in saptamana 24-30.11 aflam cele 3 norocoase. De-abia astept sa citesc povestile voastre!

Cele 3 castigatoare sunt afisate mai jos. Felicitari, veti fi contactate pe mail pentru expedierea premiilor.

Barbu Alexandrina
Lotusull 
Valentina A.

100 de comentarii

  1. Eu am pete pigmentare pe nas care se intensifica vara daca stau la soare de aceea evit, pentru ca am tenul alb si oricum nu ma bronzez; o prietena a mea a avut in timpul sarcinii dar in timp i s-au mai estompat; si chiar zilele trecute am observat la mama care are 60 de ani ,ca au inceput sa-i apara astfel de pete si imi cerea sa-i recomand o crema si chiar nu stiam ce...sper sa am noroc sa castig un set sa-l folosim impreuna.
    Te urmaresc prin GFC si Bloglovin' -Deni Ifrim
    Share:https://www.facebook.com/denifrim/posts/673618739403698?pnref=story
    Multumim pentru concurs si premii!

    RăspundețiȘtergere
  2. gfc:Tatiana Sorina
    https://www.facebook.com/tatiana.sorina/posts/857157810995804?pnref=story
    Am ramas cu pete din timpul sarcinii,unele au disparut dar unele au ramas.Chiar imi doresc o crema benefiica acestor pete.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt cativa ani de cand ma confrunt cu problema petelor.Am fost la mare si din cauza ca am stat foarte mult la soare fara sa ma protejez am ramas cu aceste pete.Am incercat o grmada de creme,tratamente si degeaba,bani aruncati in vant.Acum datorita acestui concurs mai am o sansa in cazul in care voi castiga.Multumim pt concurs

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie mi-au aparut petele pigmentare in adolescenta pentru ca eram in stare sa stau cate 8 ore pe plaja fara nici un fel de protectie solara pe care atunci o consideram doar un moft. Acum regret dar e tardiv.
    GFC:Mikyangel
    Share: https://www.facebook.com/mikyangel.mikyangel/posts/778358415538899
    E-mail: mikyangel007@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu nu am din fericire aceasta problema, Dar mama mea, da! Are petele de cel putin 15 ani, Din timpul sarcinii cu sora mea, nu a gasit niciun remediu sa-i dispara Intr-un fel sau altul. Cand merge la mare sau sta mult la soare, petele se accentueaza si mai mult.
    M-as bucura foarte mult sa Le castig, mai ales acum in prag de sarbatori. Ar fii cadoul perfect!
    Multumim! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gfc : Diana Furby
      Bloglovin : Diana Uricu
      E-mail : very-important-person-18@hotmail.it

      Ștergere
  6. Mi-au aparut pete pigmentare in timpul sarcinii si din pacate nu am reusit sa mai scap de le. Se accentueaza mai mult vara si este deranjant! email - oanaliaolaru@yahoo.com, Ladunca Ionelia. Pupicei

    RăspundețiȘtergere
  7. FB. Lucica Lazar
    Gfc. Lucica Lazar (lucicalazar2)
    Share. https://www.facebook.com/lucica.lazar/posts/643184089135168?pnref=story
    Mi-au aparut pete pigmentare pe perioada sarcinii,acum vreo 24 de ani….Cu timpul s-au mai dus dintre ele dar am lucrat cativa ani in Spania si acolo au aparut mai tare,era un soare puternic si lucram numai afara.Nu puteam folosi creme pe perioada zilei pentru ca lucram in praf de piatra si marmura si se depunea pe fata,dupa ce ajungeam de la munca si duminica foloseam dar nu era de ajuns.Acum de cand sunt acasa am folosit o crema dar nu a avut nici un efect,am pete pe obraji,frunte,nas si pe barbie.
    Nu am folosit produse Eucerin,dar am auzit ca sunt foarte bune…poate voi avea norocul sa le incerc :)
    Multumim pentru concurs! :-*

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna Camelia,multumesc pentru concurs,mi-ar fi de mare ajutor aceste produse!
    Povestea mea: la inceput,din copilarie am avut mini pistrui pe care nu ii suportam deloc,insa multi spuneau ca au un farmec aparte.Asta nu ar fi deranjat cu mult,daca nu ar fi aparut nesuferitele de pete maro,mai accentuate,in special vara,cand la tara fiind ies la muncile campului.Nu eram la fel de informata in "tinerete“ca acum,nu stiam ca folosirea unei creme cu FPS mare poate impiedica aparitia petelor.In urma celei de-a doua sarcini s-au mai adaugat cateva,asa ca acum trebuie sa am mult mai multa grija de tenul meu.
    Te urmaresc prin gfc si bloglovin cu numele Daniela Iorga.am dat share pe fb si g+

    RăspundețiȘtergere
  9. Acum multi ani si eu mergeam la mare si stateam cat e ziua de lunga la soare...fara pic de crema de protectie solara.Pentru ca nu-mi placea textura, ca lasa urme,...ca studiile nu sunt verificate..tot felul de motive. De curand, am observat doua pete mai vizibile, bilateral pe obrajii-mi frumosi..:))) si m-a apucat tristetea. Deja??? :(..am incercat tot felul de creme...dar tot la fond de ten si pudra apelez pentru camuflare..Am observat ca si sora-mea ( alt fan al soarelui cat e ziua de mare) are aceleasi pete pigmentare ,aproape in aceleasi locuri..Platim cu varf si indesat placerea ( neprotejata) de atunci. GFC Corina Corina FB; Corina Cosa ; ccorina3@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  10. Zamfir Ramona-Dora6 noiembrie 2014 la 19:39

    De cand ma stiu, am avut pistrui. Doar pe fata, Slava Domnului (!!), daca aveam si pe restul corpului cred ca innebuneam. Mereu i-am urat. Cand eram mica si mergeam in vacante la tara la bunici culegeam toate buruienile de prin gradina si imi dadeam cu ele pe fata, ca sa imi “treaca” pistruii (o vazusem o data pe bunica folosind rostopasca pentru o buba/neg si aveam impresia ca e buna pentru orice, aveam doar 6-7 ani). Am crescut, iar cu timpul am inceput sa ii accept. Evident, nu am scapat de glumele proaste ale colegilor, fiind blonda, cu ochii mari si albastri si multe puncte maronii de fata. In acele momente mi-as fi dorit sa existe o solutie miraculoasa prin care sa ii fac sa dispara. In majoritatea timpului, nu am probleme cu ei, ma pot uita in oglinda si nu imi sar in ochi…insa e nevoie doar de un comentariu al cuiva pe care abia l-am cunoscut sau simpla aparitie a primaverii (care pe langa floricele si cantece de pasarele vine cu o explozie de pistrui pe fata mea!) pentru a-mi aminti de faptul ca nu-mi plac si ca mi-as dori sa am un ten imaculat, alb ca neaua. Recunosc insa, nici nu m-am dat in vant in a cauta creme si alte solutii pentru a scapa de ei, la un moment dat prin liceu faceam niste tratamente pentru cosuri iar doamna cosmeticiana imi aplica si o crema super scumpa pentru a-mi diminua pistruii (facea asta fara sa ii fi cerut eu, cred ca o deranjau mai mult pe dansa!). Rezultatele au existat pana am terminat tratamentul, apoi a revenit totul la normal. Acum, la aproape 24 ani, chiar imi doresc o crema care sa ma ajute sa am fata pe care mereu mi-am dorit-o: fara pistrui. :)

    GFC: Zamfir Ramona-Dora
    Bloglovin': Dora Zamfir
    Email: dora_zamfir@yahoo.com
    Link share: https://www.facebook.com/dora.zamfir/posts/678342185607333?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  11. fb:Nicoleta Agache
    share:https://www.facebook.com/nicoleta.agache/posts/740392282718833?pnref=story
    gfc:Nico
    bloglovin:Nicoleta Agache
    Am cateva pete pigmentare din cauza expunerii la soare,de care nu am reusit sa scap cu nimic.

    RăspundețiȘtergere
  12. Petele mi-au aparut de la soare, sunt inestetice si nu-mi plac deloc, am folosit mai multe produse pentru ele dar fara succes.

    RăspundețiȘtergere
  13. FB:Janeta Ivan
    GFC:jane(janeta_20072001)
    Share:https://www.facebook.com/janeta.janet.9/posts/347552435369331?pnref=story
    Am aceste pete din timpul sarcinii pe parcursul anilor sau mai accentuat si datorita expunerii la soare , aceste produse mi-ar fi foarte utile si mi le doresc pentru a nu mai fi nevoita in orice anotimp sa le maschez cu fond de ten .

    RăspundețiȘtergere
  14. Am fugit repede la oglinda si m-am cercetat, pistruii sunt tot acolo :) Pete n-am identificat sau n-a batut bine lumina :) Dar m-am gandit la mama - are pete din acelea. Ea nu e o persoana cocheta, dar zilele trecute am vrajit-o putin si ne-am jucat de-a SPA-ul acasa :) I-am pus masca pe fata, masaj facial, masaj al mainilor, ce mai rasfat total. La sfarsit a zis ca n-a fost tocmai rau si e posibil sa mai vrea :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Povestea petelor mele a inceput in urma cu aproximativ 2 ani si jumatate, cand eram insarcinata in 8 saptamani. De la un ten apoape impecabil, am ajuns la unul cu pete maronii, in zona ochilor, a fruntii si a pometilor. Am incercat tot felul de creme, lotiuni, masti, dar degeaba. A trecut deja 1 an si 10 luni de cand am nascut iar petele mele tot acolo sunt.
    Chiar mi-as dori sa incerc aceasta crema de la Eucerin, in speranta ca ar fi solutia la problema mea
    FB: Mihaela Mitran
    Share: https://www.facebook.com/mihaela.mitran.54/posts/757410930997226?pnref=story
    GFC si Bloglovin: Mihaela Mitran
    mail: michaela.mitran@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  16. FB si Bloglovin: Claudia Simion, mail: claudia_3187@yahoo.com. Share:https://www.facebook.com/claudia3187/posts/10152838979619805?pnref=story.
    Ma bucur nespus ca au aparut aceste produse care , din descriere promit mult. Petele mele au aparut in urma expunerii repetate la soare fara a folosi crema de fata cu Spf. Nu obisnuiam sa folosesc asa ceva, nici cu cremele de fata nu prea eram eu prietena, deoarece am un ten mixt , care vara devine gras si-mi cauzeaza multe probleme. Pe moment nu am realizat la ce ma expun, dar cu timpul am observata aparitia unor pete mici, maronii, chiar sub ochi si pe pometi. Sunt inestetice, greu de acoperit si pentru mine reprezinta o problema reala. Sunt mai mult decat tentata sa incerc crema de la Eucerin, nu ca pe un moft ci ca o necesitate si sincer, m-as bucura sa dea rezultatele promise. Felicitari pentru concurs,a fost o idee inspirata.

    RăspundețiȘtergere
  17. https://www.facebook.com/ginawhim/posts/732385450148361?pnref=story
    fb gina whim
    gfg stefy
    petele de am de multi ani..de la expunerea la soare..apoi cele 2 sarcinii au contribuit si ele cu succes ..azvand tenul sensibil si de culoare alba..au devenit o problema in timp/...care s-a prelungit si pe gat catre decolteu..am incercat cateva produse care au mai diminuat dar nu au facut minuni...multumim

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna. Petele pigmentare au aparut pe fata mea cu multi ani in uram dupa ce am fost la mare si am stat mai mult decat trebuia la soare.. Ten usor pigmentat pana acum doi ani, fara sa ma deranjeze sau sa ma jeneze prea tare. Insa in perioada sarcinii si in mod special dupa nastere si in perioada alaptarii acestea s-au accentuat mai ales in zona gurii.. Nu este deloc placut sa te uiti in oglinda si sa iti vezi " fata patata" si sa sti ca doar fondul de ten te mai poate ajuta. Mi-ar placea sa incerc aceste creme si sa descopar ca intradevar sunt ceea ce promit a fi!
    GFC Lacramioara Baltag
    share: https://www.facebook.com/lacra.lacry.7/posts/868643036502186?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  19. GFC: Mere Verzi
    Share :https://www.facebook.com/merreverzi/posts/1562456220640218?pnref=story
    La mine apar petele mai mult primavara pe nas su frunte, iar vara parca se mai accentueaza...
    Chestia este ca am folosit diverse produse, dar nu am vazut un rezultat vizibil. Eu as putea trai cu aceste pete, nu sunt mari, insa ale mamei din cauza sarcinilor pe care le-a avut, sau datorita varstei, nu stiu care este motivul real,sunt foarte vizibile, pe fata, gat, decolteu, maini si as dori sa o incant cu aceste produse, daca voi avea ocazia sa le castig...

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna.Din pacate fiica mea se confrunta cu petele pigmentare.Este insarcinata si au inceput sa-i apara .Nu as vrea sa ramina cu aceste pete.Mi-ar placea sa pot castiga la acest concurs sa i le pot darui fetei mele fiindca este tanara si o sa-i fac o bucurie mare.GFC.Mariana,FB.Mariana Cioranu .Am dat share dar nu stiu sa copii linkul.

    RăspundețiȘtergere
  21. Imediat dupa nastere am avut marea neplacere de a trezi cu pete pigmentare pe fata si nici ca am mai scapat de ele de atunci. Se incapataneaza sa ramana acolo si sa ma enerveze ori de cate ori ma uit in oglinda
    GFC: Geta
    Share: https://www.facebook.com/geta.alexiu/posts/793831327322333

    RăspundețiȘtergere
  22. GFC: Madalina
    Mie mi-au aparut pete pigmentare pe perioada sarcinii. Unele s-au mai diminuat in timp, altele nu. Am folosit cateva creme pentru pete pigmentare. Mi-as dori foarte mult sa incerc noua gama Eucerin.

    RăspundețiȘtergere
  23. barbu alexandrina7 noiembrie 2014 la 08:57

    amintiri, amintiri..vesnic in suflet le voi pastra si nicicand uitarii eu nu le voi da!!Ce tanara eram cand sciam aceste randuri in jurnalul meu personal pe care il pastrez cu sfintenie in biblioteca.. Ma face sa zambesc de fiecare data cand il rasfoiesc si imi creeaza pur si simplu o stare de bine.. Au trecut anii de liceu, au trecut anii tineretii, anii cand petreceam zile intregi la plaja fara a-mi face probleme legate de ten, nu stiam prea multe despre cremele de preotectie solara si adevarul este ca nici razele soarelui nu erau la fel de daunatoare ca in prezent.. Imi place sa sustin ca acum ma aflu la a doua tinerete, pentru ca sufeltul ramane vesnic tanar, chiar daca pe zi ce trece mai descopar in oglinda un fir de par carunt, un rid sau o pata pigmentara.. Acum vreo 25 de ani, cand am aflat ca ramasesem insarcinata, a fost cea mai fericita zi din viata mea.. Urma sa devin mama.. ce putea fi mai minunat? Timpul a trecut si mi-am strans pentru prima fetita la piept, simtindu-ma un om implinit. Ca orice femeie, in timpul sarcinii, corpul si tenul meu au suferit modificari cu care m-am luptat ani intregi, unele chiar dandu-mi bataie de cap si facandu-ma sa nu mai fiu mandra de felul in care arat. Petele pigmentare aparute de-a lungul vietii sunt una dintre problemele existentiale pe care vreau s-o inlatur cu orice pret din viata mea si se pare ca rezolvarea este mult mai aproape decat credeam, pentru ca Eucerin vine in ajutorul nostru, al femeilor, al mamelor cu cateva produse create special pentru a satisface dorintele noastre...
    facebook- https://www.facebook.com/barbu.alexandra.372
    barbu_alexandrina@yahoo.ro

    RăspundețiȘtergere
  24. Primele pete pigmentare mi-au aparut acum cc 10-11 ani in urma,Eu zic ca rezultatul acestor pete datoreaza sarcinii de acum 10 ani.Dar si expunerea la soare,mai rau e ca la mine de cc 5 ani incoace s-au accentuat super tare pe frunte,nas,obraji si in zona gatului,se vad foarte urat dar asta este,sper sa scap de ele cat de curand.:)
    gfc: elena banu
    share: https://www.facebook.com/banu.elena/posts/802448903140227?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  25. Buna Camelia,
    Petele pigmentare mi-au aparut cred anul trecut. In timpul sarcinii nu am avut aceasta problema, dar in vara urmatoare, cand ieseam cu copii afara, nu m-am protejat suficient si pe mine. Port si ochelari, astfel ca petele mi s-au asezat chiar sub marginea de jos a ramei ochelarilor. Vreau sa le tratez pentru ca nu imi plac si imi dau senzatia unui ten mai batran decat varsta din buletin. Imi doresc ca aceasta sa fie o crema buna, care sa ajute cat mai multe femei in tratarea petelor pigmentare.
    Nu am cont de facebook, iar adresa de email folosita este valentina_tracicar@yahoo.com
    O zi frumoasa sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  26. Mda, si eu am pete pigmentare carora am inceput sa le acord mai multa atentie in ultima vreme.

    RăspundețiȘtergere
  27. Eu nu ma confrunt cu aceasta problema, insa mamei i-au aparut astfel de pete pe maini si pe decolteu din cauza varstei. Are doar 51 de ani si in ciuda tuturor problemelor prin care a trecut si trece este o femeie puternica care incearca sa "pacaleasca" trecerea timpului cat poate, mai ales ca pe langa o fata de 26 de ani (subsemnata) are si un baiat de 14. Mi-ar placea mult de tot sa scape de aceste pete care stiu ca o complexeaza.

    GFC: Alexandra Ioana
    Share: https://www.facebook.com/alexandra.ioana.3701/posts/1541697809399779?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  28. fb, gfc: Fonodi Erika
    Share: https://www.facebook.com/fonodie/posts/821700374559651?pnref=story
    https://plus.google.com/u/0/115656669843625096367/posts/eTQFAZRx38n
    Eu din copilarie am avut pete maronii, iar pe parcursul anilor si cu cele doua sarcini sau mai accentuat. Acum cred ca am peste 30 de pete pe corpul meu. Pe langa ca e deranjant si mi-e teama sa nu ma imbolnavesc din cauza lor. Nu am folosit produse Eucerin pana acum, dar am auzit ca sunt foarte bune, si as dori sa le incerc, sper ca ar putea sa ma ajute.
    Multumim pentru concurs! :)

    RăspundețiȘtergere
  29. Buna,
    Multumim pentru concurs.
    O buna prietena de-a mea a nascut luna trecuta al doilea copil, un baietel. A capatat pe timpul sarcinii pete pigmentare, de care inca nu a scapat. Mi-ar place asa-i ofer cadou o crema eucerin, care sa o ajute sa scape de aceste pete.
    GFC: Cristina
    Bloglovin: Popescu Cristina
    Share: https://www.facebook.com/popescu.cristina.167/posts/10203411174659597

    RăspundețiȘtergere
  30. Buna! Si eu ma confrunt cu o problema similara…inestetica si de care nu am reusit sa scap pana acum…nici macar sa maschez aceste pete nu imi iese intotdeauna…Stiu de unde mi se trage, ani in urma, cand, bucuroasa ca, in sfarsit, am o vacanta, incercam sa “iau” tot soarele cu mine…nu stiam atunci faptul ca trebuie sa ne innoim stratul de crema cu fotoprotectie la fiecare cateva ore, eu doar ma bucuram de soare, apa, iar soare si tot asa…acum petele sunt amintirea acelor concedii si tare as vrea sa nu le mai vad…intr-o zi.
    Multumim pentru sansa…:)
    gfc: nadia candrea
    share: https://www.facebook.com/nadiaalina.candrea/posts/892473520772658?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  31. buna ! multumim pentru concurs :)
    fb;https://www.facebook.com/alinaflorentina.hurmuz
    share:https://www.facebook.com/alinaflorentina.hurmuz/posts/710971925646498
    gfc:alina hurmuz
    bloglovin:Florentina Hurmuz
    Eu nu ma confrunt cu acesta problema dar i-as face cadou cu mare drag mamei mele ,care are acesta problema iar dupa 3 nasteri s-au facut urate mai accenutate :( iar aceste produse cu siguranta o vor ajuta daca am ocazia sa castig ar fi cea mai fericita .

    RăspundețiȘtergere
  32. eu am ramas cu niste pete in urma nasterii
    gfc ungureanu gabriela

    RăspundețiȘtergere
  33. Am cativa pistrui din adolescenta iar cu nasterea fetitei s-au cam marit putin,dar nu am scapat cu nici-o crema
    GFC;cristi andreea

    RăspundețiȘtergere
  34. De cativa ani au inceput sa imi tot apara tot felul de pete pigmentare pe tot corpul datorita expunerii la soare,care se tot inmultesc din pacate.
    gfc:vulcu anca

    RăspundețiȘtergere
  35. Buna!
    Imi place sa cred ca traiesc fiecare zi ca si cum ar fi ultima si chiar daca de la primele raze ale soarelui cand primavara bate in geam, petele imi invadeaza chipul si imi intuneca sufletul, eu nu pot sa renunt sa ies din casa ,sa merg la mare,la munte.Nu mereu am avut pete pe fata si nu as sti motivul care a dus la aparitia petelor ,insa mi-am pus de gand sa ma impac cu ele si sa convetuim .Daca in mod miraculos as castiga acest minunat premiu si le-as veni de hac petelor si uite asa ar deveni istorie!gfc-Aluculesei brindusa

    RăspundețiȘtergere
  36. Eu am pete pigmentate pe fata. Ma refer la pistruii mei care ii am de cand eram mica. Am vazut de mult ca ar ajuta o masca. Dar nu imi amintesc ce fel de masca. Uneori mai dispar apoi iar apar. Cauza nu o stiu.

    RăspundețiȘtergere
  37. Petele pigmentare, pe fata, au inceput sa-mi apara inca de acum cativa ani, de la expunerea indelungata la soare...m-am speriat pentru ca nu de multe ori am stat la plaja, chiar si fara a ma proteja cu vreun factor de protectie si nu am avut nici o problema in acest sens...acum vreo 3 ani, pe timpul cand locuiam cu sotul meu in Spania, obisnuiam sa mergem in weekend-uri la mare, la plaja...o data pe cand le aveam pe fiicele mele in vizita, am fost impreuna la plaja si dupa cateva ore de stat la plaja, atat sotul meu cat si fetele se mirau de petele care mi se accentuasera foarte mult, capatand o culoare maroniu inchis..apoi am fost la un cabinet de cosmetica si am intrebat de ce mi-au aparut aceste pete..raspunsul ei a fost ca am folosit protectie solara cu factor prea mic, desi i-am spus ca folosesc unul cu 30+ si mi-a recomandat sa folosesc unul cu factor de protectie 50+. Asa ca mi-am cumparat exact unul pentru al folosi pe perioada verii...ca sa fiu sincera am evitat in ultimii 3 ani sa ma mai expun la soare, pentru ca petele se accentueaza si se vad foarte urat, fiind mai ales pe fata...m-as considera norocoasa sa pot castiga si incerca un astfel de set de creme de la Eucerin, stiu ca produsele lor sant foarte eficiente...multumim pentru concurs ! <3
    Fb: Laura L. Myrvold
    Gfc: LAURA LOREDANA MYRVOLD
    Link share: http://www.facebook.com/laura.myrvold/posts/10204471644247028

    RăspundețiȘtergere
  38. Buna seara.
    In primul rand felicitari pentru initiativa celor de la Eucerin de a ajuta gratuit o parte din femeile care au probleme cu tenul, in special probleme cu pete pigmentare. Si tot odata blogaritelor care duc mai departe misiunea acestora.

    Daca atunci cand eram mai copila, o priveam pe mama mea cu mila datorita problemelor ei cu pete, dar si cu bucurie pentru ca in acea perioada credeam ca tenul meu va ramane la fel de curat si fara defecte, acum lucrurile s-au schimbat.

    Nu stiu daca petele mele au aparut din cauza faptului ca am istoric in familie cu aceasta problema, sau din cauza soarelui,
    Insa vara ma lupt cu aceasta problema. Iarna reusesc sa maschez mai bine petele din cauza faptului ca se estompeaza iar fondul de ten se mentine mai bine pe piele.
    Dar in lunile calduroase se accentueaza mai mult si nici caldura nu imi e bun prieten, iar machiajul nu sta perfect pe fata pana la sfarsitul zilei.


    Succes tuturor fetelor.

    RăspundețiȘtergere
  39. In urma cu 5-6 ani am suferit de acnee chistica. Fata mea arata oribil, nu cred ca aveam un centimetru de piele fara pustule, foarte dureroase, eram extrem de complexata de modul in care aratam, purtam corector pe post de fond de ten peste care mai dadeam un strat de fond de ten. Cu timpul am descoperit lotinile cu bha si aha si cu foooooooaaarte multa rabdare pielea mea s-a calmat, imi mai apare cateun cosulet, dar sunt mai mult decat multumita. Singura mea problema a ramas cea a petelor, care se incapataneaza sa ramana pe fata mea. Imi doresc sa incerc produsele eucerin, poate le vor veni de hac :)

    RăspundețiȘtergere
  40. Gfc: Elisa Ababei
    Link share: https://www.facebook.com/elisa.ababei/posts/10203088520075772
    Sincer, particip la concurs pentru mama mea. Mereu ma roaga sa ii dau si ei "niste crema de aia buna" de care folosesc eu, pentru ca ii plac mult cremele mele. La 43 de ani, dupa 3 nasteri, cu probleme de glanda tiroida (care se vad si in exterior), are si pistrui si vad ca e complexata de acest lucru. Pe timp de vara, mi se pare mie ca se accentueaza petele, de aceea o sfatuiesc sa foloseasca crema cu FPS, ba chiar le dau pe ale mele, pentru ca nu o preocupa foarte mult sa utilizeze cosmetice in exces. Daca as castiga aceste creme pentru ea, sigur i-as face o bucurie imensa, pentru ca nu ar mai complexata de petele pe care le are si nu m-ar mai ruga cu o oarecare rusine sa i le acopar inainte de a merge la o nunta sau la o petrecere. Multumim pentru concurs!

    RăspundețiȘtergere
  41. GHEORGHE STEFANIA
    In tinerete cand plecam in vacanta eram innebunita dupa soare, incercam sa iau tot soarele cu mine…imi placea sa fiu bronzata, dar nu stiam ca soarele degradeaza pielea. Am multe pete pe corp care se inmultesc. Mi-as dori foarte mult sa incerc produsele Eucerin. Adresa e-mail stefania_gh58@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  42. Petele mi-au aparut de la soare, sunt inestetice si nu-mi plac deloc, am folosit mai multe produse pentru ele dar fara succes.

    RăspundețiȘtergere
  43. Minunat concurs!Acum sa mai si castig....ar fi ceva minunat,deoarece am o relatie de lunga durata si destul de neplacuta cu petele pigmentare.Cine a auzit de factor de protectie solara in anii *80?Dupa o vacanta petrecuta pe litoralul romanesc m-am intors cu amintiri de neuitat dar si cu pete pigmentare pe mana dreapta pana la cot.M-au tratat doctorii cu sapun cu sulf si alte cele....de abia acum insa stiu ca petele sunt de la soare.Mai rau este in timpul verii cand toata lumea ma intreaba ce am patit la mana. M-am saturat sa raspund dar de anul viitor sunt decisa sa le explic tuturor ca asta ne face soarele cand nu ne protejam.In rest am invatat sa ma apar caci am si multe alunite asa ca soare in doze mici si protejate.(Florina) florina_atanasiu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  44. Buna dimineata !
    Pete pigmentare au aparut cred acum vreo 10 ani dar nu sunt f profunde si nici nu sunt mari ca suprafata si apar periodic vara de la expunerea solara .Nu ma deranjeaza Un mic treuc pe care il aplic cu rezultate bune este ca in fiecare dimineata sa imi sterg fata cu caja interioara a unei banane .Folosesc si creme adecvate , ma ingrijesc mai mult .
    FB : Iuliana Daniela Ioniche

    RăspundețiȘtergere
  45. lautarescu adriana8 noiembrie 2014 la 14:47

    pete mi-au aparut de la sarcina

    RăspundețiȘtergere
  46. Buna! povestea petelor mele incepe cu 24 de ani in urma, cauza sarcina Mi-as dori foarte mult sa incerc produsele Eucerin , toate celelalte tratamente, masti creme.au ramas fara efect fb ene maria mail maria_ene_1964@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  47. Particip pentru a-i face mamei o bucurie, se plange mereu ca imbatraneste si asta se traduce si prin mici pete maro. Cred ca ar fi incantata sa testeze un produs special creat pentru asta. Eu am pistrui, se accentueaza primavara/vara la mare, dar nu ma deranjeaza, fac parte din farmecul meu de belgianca, cum ma alinta prietenul meu :)
    Share FB https://www.facebook.com/aurelia.dumitru.79/posts/10152432080713483?pnref=story
    Bloglovin aurelia dumitru
    Multumim pentru concurs!
    PS. pe cele mici le pastrez eu :)

    RăspundețiȘtergere
  48. ioana alexandrescu8 noiembrie 2014 la 18:16

    particip pt mama mea care a capata cateva pete de la mare pt ca nu a folosit o crema cu factor de protectie mare

    RăspundețiȘtergere
  49. Buna! Te urmaresc pe FB, GFC si Bloglovin: Dulce Ale. mail:dulce_ale28@yahoo.com, share:https://www.facebook.com/dulce.ale.5/posts/760262387380837?pnref=story. Personajul povestii mele este o femeie care a implinit o jumatate de secol, o etate marcata de intelepciune, dar si greutati multiple. Pe langa reusitele multiple asupra sortii, aceasta femeie are meritul de a fi adus pe lume trei prunci. Marea majoritate a inconvenientelor sarcinilor au fost temporare si, evident uitate, dar petele de pe chip ba Sunt de parere ca Eucerin ar face minuni pe tenul mamei mele.

    RăspundețiȘtergere
  50. GFC:Ramona Dancea
    FB:Ramona Elena Dancea
    Share:https://www.facebook.com/ramonaelena.dancea/posts/361824003992668?pnref=story
    Mi-au aparut cateva pete in timpul sarcinii. Unele s-au mai estompat datorita cremelor pe care le-am cumparat din farmacii special pentru aceasta problema, altele au ramas si se accentueaza mai ales vara.

    RăspundețiȘtergere
  51. FB : Bleotu Macrina
    GFK: Bleotu Macrina
    share:https://www.facebook.com/bleotu.macrina/posts/973485596011623?pnref=story
    Petele mele au aparut acum cativa ani,odara cu inaintarea in varsta, eu acum avand 59 de ani.Chiar la o testare dermatologica mi s-a spus ca am pete si sa folosesc produse adecvate. Cauza cred ca este menopauza si factorul genetic.Eu folosesc creme cu factori de protecţie, atât în perioada rece, cât şi în perioada caldă.Mai aplic măşti din lactatele acide (smântână, chefir), lămâie, pătrunjel, ele nu dăunează pielii, dar nu au un efect mare.

    RăspundețiȘtergere
  52. NICOLETA GEORGESCU,
    GFC: NICOLETA GEORGESCU
    e-mail: nico.g2010@yahoo.com
    Am cateva pete pigmentare de la alimentatia necorespunzatoare : am mancat foarte multe dulciuri in copilarie.

    RăspundețiȘtergere
  53. Eu am pete pigmentare pe obraji de cand ma stiu si pot sa spun ca am fost mereu extrem de obsedata de ele. Sincera sa fiu, nici nu se observa, pot fi acoperite usor cu un fond de ten obisnuit, dar pe mine m-au suparat mereu. Nici nu-mi amintesc cate lotiuni si creme am folosit pentru a scapa de ele. Bineinteles, ca niciodata nu au functionat, nici macar un pic.Toamna si primavara sunt mult mai evidente. Mereu am fost suparata,ca nu exista mai multe produse pe piata care sa ia in calcul si acest aspect, asa ca ma bucur sa aud de aceasta gama. Cu siguranta o sa o incerc!
    Multumim pentru concurs!
    GFC Kaiyo Aino
    dumitru9catalina@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  54. GFC: Adina Radu
    share https://www.facebook.com/radu.adina.3/posts/752892178121517
    Petele mi-au aparut acum cativa ani (3-4 ani) in jurul ochilor si in zona barbiei.Cauza a fost, probabil, expunerea la soare in timpul zilei (12:00-13:00) Desi am folosit crema cu factor de protectie se pare ca nu razele solare au fost mult prea puternice..Am incercat tot felul de creme, gomaj, masti, unele au disparut insa altele nu. Mi-ar placea sa pot scapa definitiv de aceste pete. :D

    RăspundețiȘtergere
  55. Buna,
    multumim mult pentru concurs!
    GFC : Camelia Andrasescu
    Petele mele provin de la soare...Nici macar nu le remarcasem...Era inainte de nunta ( acum 11 ani) si m-am dus sa-mi fac machiajul pentru nunta la un salon. Acolo, prima data, fata care facea machiajul mi-a atras atentia ca trebuie sa-mi acopere petele. Asa ca, abia atunci am devenit constienta de ele. De atunci am inceput sa folosesc creme cu protectie solara, si totusi incet dar sigur le observ cum evolueaza.
    Share : https://www.facebook.com/andrasescu.camelia/posts/766806556720988?pnref=story
    Multumesc inca o data!

    RăspundețiȘtergere
  56. Eu nu am dar mama mea are . Muncid in soare toata vara ,s-a ales cu astfel de pete. Din pacate nu a facut nimic in privinta asta ,nu a folosit nici o crema . Haba Daniela , haba_daniela@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  57. Problemele mele cu petele au aparut in urma cu multi ani dupa o expunere prelungita la soare ( adormit la soare la cele mai nepotrivite ore) si de atunci am incercat o multime de produse fata atingerea unui rezultat notabil.
    Mail: neacsu.ancaiuliana@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  58. Eu am ovare polichistice si medicul dermatolig mi a spus ca acesta este unul din motivele pentru care ma confrunt cu petele pigmentare. Mi a recomandat o crema cu acid glicolic care nu mi a facut deloc bine si de aseemena si un tratament pe baza de hormoni,pe care am refuzat sa il urmez. Am citit despre cremele de la eucerin si cred ca sunt o solutie in acest sens.
    Mail codruta_silaghi_lma@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  59. Multumim pentru acest concurs minunat!
    Pana acum cativa ani nu am stiut ce sunt petele de pigmentare. Nu am avut probleme nici cu soarele, desi mergeam in fiecare an la mare si nu prea foloseam creme de protectie pentru ca nu le suportam. Imediat cum imi dadeam cu crema parca soarele ma ardea mai tare si ma refugiam in apa marii unde stateam pana incepea sa mi se faca frig, deci adio crema de pe piele... Ultima escapada la mare a fost acum 3 ani si de atunci au aparut problemele... sau o fi si din cauza varstei? La inceput au aparut mici pete, mai mult puncte, pe fata, care treptat sau marit, apoi s-au si inmultit. Am folosit diferite creme recomandate de dermatolog si cosmeticiana, dar fara rezultat. Acum ma uit in oglinda in fiecare dimineata sa vad daca a mai aparut ceva nou, dar chiar nu mai imi dau seama pentru ca sunt deja prea multe. Ma deranjeaza pentru ca sunt o persoana foarte cocheta, imi place cand am tenul curat, dar acum nu stiu nici cum sa le acopar. Fond de ten folosesc foarte rar, doar la evenimente speciale, pentru ca am tenul gras si imi apar cosuri dupa ce il folosesc. As vrea sa incerc aceste produse Even Brighter de la Eucerin cu speranta ca imi vor fi de folos. In general ma impac foarte bine cu produsele Eucerin. Am folosit pana acum cremele din gama Hyaluron-Filler si din gama Volume-Filler. De ambele am fost foarte incantata pentru ca au dat rezultate, mai mult chiar decat speram eu. Dintre toate firmele de la care am folosit produse, Eucerin cred ca este cea care se potriveste cel mai bine tenului meu.
    share: https://www.facebook.com/danutza.florentina/posts/816784345030605
    gfc: Daniela Zaharia
    bloglovin: Daniela Zaharia

    RăspundețiȘtergere
  60. Buna Camelia,
    Si eu sunt una din persoanele inconstiente care pentru anumite perioada de timp s-a expus fara spf sau cu un spf foarte mic, la mare, la munte, pe strada. Nu a tinut mult din fericire :)
    Nu am pete pigmentare, insa mama mea are. Pentru ea mi-as dori sa castig Even Brighter pentru ca pe frunte si pe obraji poarta semnele expunerii inconstiente la soare. E destul de reticenta si nu investeste sume mari pentru ca, spune ea, nici o crema nu ii va face petele mai putin vizibile, sper insa ca cele de la Eucerin sa o contrazica :)

    RăspundețiȘtergere
  61. GFC: Monica Marton
    Ador soarele, ma energizeaza, binedispune, sunt ca o gaza in fata razelor soarelui, dar apar si consecintele acestei expuneri, adica petele. Daca in urma cu 2-3 ani erau razlete, putin detectabile, in ultimii ani au inceput sa fie tot mai vizibile, au inceput sa dea pielii mele un aspect mai putin aspectuos. Acum, ca o sa am remediu pentru ele, o sa ma pot arata frumosului soare.

    RăspundețiȘtergere
  62. Sunt produsele potrivite pentru petele aparute urmare a expunerii la soare. Am un ten foarte deschis si sensibil la soare, ten pe care si-au facut loc petele maronii. Nu am incercat acest produs dar numele Eucerin inseamna mult in dermatocosmetica si cred ca mi-ar fi util.
    share: https://www.facebook.com/marius.orbai/posts/1518598658392671?pnref=story
    GFC: Marius Sorin

    RăspundețiȘtergere
  63. Eu am acumulat ceva pete rosii-brune pe ten, care sunt amintirile acneei pe fata mea. Imi doresc foarte mult un produs bun care macar sa le mai estompeze un pic.
    Share: https://www.facebook.com/camy.gaby.39/posts/1512502649003513?pnref=story
    GFC: Carmen D
    Bloglovin: Camy Gaby

    RăspundețiȘtergere
  64. gfc daniel adrian
    am cateva pete din cauza expunerii indelungate la soare

    RăspundețiȘtergere
  65. GFC:Hellen
    De anul trecut ma confrunt si eu cu aceste pete.Mi-au aparut pentru ca am stat la plaja o zi intreaga,fara crema de protectie bineinteles!Voiam sa-mi fac un bronz uniform intr-o singura zi,desi puteam merge oricand fiind din constanta...Efectiv m-am ales cu niste arsuri urate pe frunte si pe nas...De atunci am ramas cu petele acestea maronii doar pe nas...

    RăspundețiȘtergere
  66. FB:Iulia Sava
    SHARE:https://www.facebook.com/iulia.sava.56/posts/287546954772367?pnref=story
    sunt in primul trimestru de sarcina si cred ca o sa am nevoie

    RăspundețiȘtergere
  67. Buna!
    Eu am o pata destul de mare pe obrazul stang. A aparut din cauza soarelui cand am fost la mare si nu am folosit crema de protectie solara. Inainte nu am avut informatia necesara ca trebuie sa folosim creme cu spf minim 30 vara si iarna minim Spf 20. Este necesara protectie si cand mergem la munte, dar sa fi stiut inainte despre asta poate ca nu ma alegeam cu pata aceasta atat de inestetica si deranjanta.
    Fb:Sunshine Elena,
    Bloglovin: By Sunshine,
    GFC: By Sunshine.

    RăspundețiȘtergere
  68. Buna. Mi-as dori sa castig aceste creme pentru mama mea, care de cand s stie. munceste pe-afara intreaga zi, ajung sa aiba multe astfel de pete.
    GFC: andreea.talin@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  69. Eu am o pata deasupra buzei,in partea stanga,si de cativa ani buni incerc sa scap de ea..cred ca a aparut de la soare dar si de la pensatul intensiv in acea zona pt ca m-am obisnuit sa folosesc penseta pentru a scapa de firele inestetice si uneori zona devine sensibila...ar fi foarte frumos daca gama Eucerin Even Brighter m-ar ajuta pentru ca am incercat multe produse de acst gen dar fara rezultat.
    FB Anca Haba
    Gfc Anca Amydia
    Blogovin' Anca Haba

    RăspundețiȘtergere
  70. Am doua pete pe pometi ma chinui de mai mult timp sa scap de ele sunt de la un tratament cu medicamente.
    Facebook daniela david

    RăspundețiȘtergere
  71. Aveam impresia ca m-am inscris si la acest concurs,dar se pare ca doar am avut intentia.Banuiesc ca petele maronii se datoreaza sarcinii si arsurilor solare,Tenul meu nu prea se intelege cu soarele si praful,am avut ceva probleme mai serioase cand am fost la mare si sincer vara mi-e team sa folosesc creme cu protectie solara,am facut niste iritatii urate de tot,eram desfigurata.Acum sunt prudenta cand ma expun la soare.
    FB Mur Mihaela dat share https://www.facebook.com/mur.mihaela
    GFC mikaela
    iar pe insta Mur Mihaela

    RăspundețiȘtergere
  72. Ghizdavu iuliana simona;FB-GFC;Iuliana simona ghizdavu ,e-mail ;giulianasimona@yahoo.com;share https://www.facebook.com/iulianasimona.ghizdavu/posts/1492911830986414?pnref=story am o gramada de pete pigmentare pe piele si stiu si de la ce mi se trage ,sunt o mare iubitoare de mare ,ador marea si am fost 20 de ani an de an ,recunosc ca in primii 10 ani nu am folosit creme cu factor de protectie ,ce stiam eu atunci ,eram tanara si dornica sa fiu bronzata ,dar dupa cativa ani au inceput sa apara petele care de la an la an se tot inmulteau ,am fost si insarcinata dar petele de la soare mi-au aparut ,am o gramada pe tot corpul si de 2 ani nu mai merg la mare (si din cauza altor probleme de sanatate ),iar daca ies la iarba verde ,ma ung bine pe maini si fata cu o lotiune cu factor mare de protectie deoarece tarziu am constientizat ca aceste pete pigmentare pot fi periculoase

    RăspundețiȘtergere
  73. Fb. Micu Mihaela , GFC. Mihaela Micu, e-mail: miha_iuga1980@yahoo.com
    share: https://www.facebook.com/micu.mihaela.39/posts/390889904395366?pnref=story
    Eu am ramas cu niste pete pe ten dupa sarcina ,ced ca si expunerea la soare ne protejata au cauzat aceasta picmentare inca nu am gasit remediul.Mi-as dori foarte mult sa incerc noua gama Eucerin!

    RăspundețiȘtergere
  74. Buna!
    Dupa a doua sarcina am ramas cu niste pete pigmentare nesuferite in zona obrajilor si nu reusesc in niciun fel sa scape de ele,desi am incercat tot felul de creme solutii si tratamente,nu am reusit sa scap definitiv de ele poate cu ajutorul cremei Eucerin voi remedia aceasta problema inestetica
    Bloglovin Elena Elenutza
    share https://www.facebook.com/ELena.eLLe.5205/posts/592905917498956?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  75. Am cativa pistrui din adolescenta iar cu nasterea ficelor mele s-au cam marit putin,dar nu am scapat cu nici-o crema FB Mihaela Scarlat

    RăspundețiȘtergere
  76. eu am aceasta problema destul de inestetica si urata as putea spune mai ales vara , cand trebuie sa ma dau cu creme cu factor de protectie ridicat , altfel ma patez inestetic
    https://www.facebook.com/vlasceanu.violeta/posts/864425730264474?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  77. Povestea mea incepe din adolescenta cu o acnee care parea sa imi strice viata sociala. Asa a si fost iar lucrurile nu s-au imbunatatit pana cand nu am nascut un copil, Dupa nastere am ramas cu pete din perioada gravidantei si mi-a revenit si acneea care dupa ce trece imi raman zone de culoare inchisa cateva luni bune.
    GFC si Bloglovin : Paola Paola

    RăspundețiȘtergere
  78. Din fericire pentru mine,nu am asa de multe pete pigmentare ca alte persoane din jurul meu !
    Dar cele cateva pe care le am,sunt localizate pe fata si pe spate,si acestea au aparut din cauza expunerii prelungite la soare,si uneori fara a folosi lotiune cu protectie solara adecvata,din dorinta de a capata un bronz frumos si uniform cat mai rapid .
    Dar imi doresc tare mult sa scap de cele care sunt deja, si sa am grija de mine pentru a nu mai aparea si alte pete pigmentare,care sunt inestetice si ne distrug pielea.
    Link-ul de share este : https://www.facebook.com/burcescu.mirelaliliana/posts/882928281739543?pnref=story
    Nume GFC : Miricika
    Adresa de e-mail este : mirelaburcescu20@yahoo.com
    Multumim ptr concursul oferit si pentru ajutorul impotriva luptei cu petele pigmentare !
    O zi minunata iti doresc !

    RăspundețiȘtergere
  79. ma confrunt cu petele pigmentare inca din periada sarcii si din pacate nici pana acum nu am scapat de ele , unele doar s-au estompar
    share https://www.facebook.com/porumb.maria/posts/801346633261812?pnref=story
    gfc marisara15

    RăspundețiȘtergere
  80. Mihaela Grigoras
    https://www.facebook.com/mihaela.grigoras.10/posts/715462641841140?pnref=story
    Eu si petele de pe lateralul fetei mele coabitam de vreo 10 ani, din timpul celei de-a doua sarcini. La inceput nu m-au necajit defel, apoi am fost atata de prinsa cu el mic incat nici nu le-am mai vazut. In ultimul timp am remarcat ca s-au colorat mai puternic si le estompez cu fond de ten. As vrea sa le elimin, caci dupa 50 de ani e clar ca problemele tenului vor deveni din ce in ce mai evidente.

    RăspundețiȘtergere
  81. GFC:Denisa Nicolae
    share concurs ,pentru a afla si alte persoane care se confrunta cu astfel de probleme :)
    https://www.facebook.com/nicolae.denisa/posts/944432132252158?pnref=story
    Mie mi-au aparut primele pete in timpul primei sarcini.Unele s-au mai extompat ,dar din pacate nu am scapat de toate :(

    RăspundețiȘtergere
  82. GFC: Gavriloiadina
    Bloglovin: Adina Gavriloi
    Share: https://www.facebook.com/adinamirabela.gavriloi/posts/802286976480967?pnref=story

    Pot să mă consider o mare norocoasă, pe de o parte, deoarece petele pe care le am pe ten nu se datorează celor două sarcini și nici schimbărilor hormonale din organismul meu.
    Pe de altă parte, petele care mă fac să aplic mai mult fond de ten, au apărut în urma încăpățânării mele de a nu folosi mereu, cremă cu protecție solară.
    Dacă m-aș fi informat din timp și aș fi urmat sfaturile specialiștilor, poate acum nu aș fi avut nevoie de produse care să îmi rezolve problema acestor pete pigmentare inestetice.

    RăspundețiȘtergere
  83. GFC:Mary_Lena
    share https://www.facebook.com/Mary.Lena32/posts/689163584514817?pnref=story
    Petele pigmentare pe fata le am inca de cand eram mica.Am crescut la tara si atunci parintii ma luau cu ei la munca.Nu erau crème cu protectie solara asa ca expunerea la soare in orice moment al zilei si-a pus amprenta asupra tenului meu inca de cand eram mica dar si dupa ce am crescut si am continuat sa merg cu parintii,apoi cu sotul, la tara, la vie, sa ii ajut.

    RăspundețiȘtergere
  84. Share: https://www.facebook.com/jullya.cryss/posts/944593912236185?pnref=story
    GFC: jullya_Alexxa

    Personal nu am astfel de probleme, insa prietena mea cea mai buna se confrunta cu aceasta problema dupa ce a nascut si nu a mai reusit sa scape. Mi-ar placea sa pot sa ii fac o surpriza si sa o ajut!

    Multumim de concurs!

    RăspundețiȘtergere
  85. Buna! după o vacanţă petrecută la mare, în locul bronzului natural mult dorit, pe piele si pe fată am rămas cu pete închise la culoare care nu mai dispar Mi-ar placea sa am sansa la aceste produse deoarece m-am cam saturat de aceste pete.
    share link https://www.facebook.com/C.marya.nikoleta/posts/798783713500768?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  86. Sincer vorbind mie inca nu mi-au aparut pete pigmentare, dar cand voi fi insarcinata cu siguranta ma voi lovii de nenumarate lucruri noi. Un alt factor care m-ar colora pielea urat ar fi expunerea la soare in exces sau solarul.

    share: https://www.facebook.com/codreanu.ioanamonica/posts/802249633167961
    GFC: CODREANU IOANA MONICA

    RăspundețiȘtergere
  87. gfc: blondy
    Share: https://www.facebook.com/costache.maria.5/posts/745962772107881?pnref=story
    Am ramas cu pete pigmentare dupa prima sarcina, iar cu siguranta aceste produse mi-ar fii utile!

    RăspundețiȘtergere
  88. Dupa sarcina am ramas cu niste pete mai vizibile. Fiind blonda am di multi pistrui care nu prea imi plac

    RăspundețiȘtergere
  89. Eu as lua produsele pentru mama mea. A mai folosit de la Eucerin si chiar vreau sa i le fac cadou de sarbatori. Nu sunt nevoie explicatii...
    https://www.facebook.com/denisa.manaila.7
    Bloglovin- denisa1999

    RăspundețiȘtergere
  90. Nu pot să dau vina pe mine sau pe cineva, pielea o mai și moștenești și poți doar să o mai repari, dacă este cazul. Nu mă plâng decât de prezența unor pete mici intr-un loc anume, mostenire poate de la bunica, dar cum până și actrițele de la Hollywood au imperfecțiuni ale pielii să zicem că e farmec personal.Folosesc diverse creme de zi și încerc să nu exagerez cu statul la soare, pentru a menaja pielea cu tendinte de a se inroși exagerat. Nu am incercat inca Eucerin, dar merg pe mana voastra, ca e un produs de interes și cu potențial si imi doresc sa il incerc si sa impartasesc prietenelor succesul pe care il intuiesc. Va multumesc pentru oportunitate și vă doresc să fiți cu toate frumoase !

    RăspundețiȘtergere
  91. Am inceput sa am probleme de acest gen probabil si datorita varstei si datorita faptului ca uneori nu foloseam creme de protectie, insa ma bucur ca a aparut aceasta gama pe piata si sper sa fie produse folositoare, astfel incat atat eu cat si alte persoane care se confrunta cu aceasta problema sa poata trece usor peste!

    GFC: Corrink
    Share: https://www.facebook.com/cory.corina.18041/posts/788289854564956

    RăspundețiȘtergere
  92. Am inceput sa ma confrunt cu aceste pete pigmentare in urma concediilor petrecute la mare, nefiind constienta de importanta utilizarii cremelor cu factor de protectie solara. acum imi este din ce in ce mai greu sa scap de aceste pete inestetice desi am folosit destule produse care promiteau eliminarea lor. Multumesc mult pentru aceasta oportunitate si daca voi castiga aceste produse sper sa ma ajute sa-mi recastig increderea in mine.

    RăspundețiȘtergere
  93. https://www.facebook.com/ioana.stanescu1/posts/10203901691597101
    Au aparut odata cu varsta,cate una ,ici-colo. Apoi am mai adaugat cateva in urma expunerii la soare(nu tocmai ca la carte),insa cele mai vizibile au aparut in urma unui tratament agresiv pe care l am urmat timp de 1 an.Nu am stat si am inceput sa folosesc diverse creme antipigmentare ,dar nu cu rezultate prea satisfacatoare.Asa ca o sa incerc si produsele Eucerin fara indoiala.
    GFC ioana s

    RăspundețiȘtergere
  94. Buna!Si mie,din pacate petele pigmentare mi-au aparut din cauza faptului ca nu am folosit creme cu protectie solara.Fiind la o varsta frageda nu am dat prea multa importanta acestui aspect si iata ca dupa ani si-au facut aparitia subtil si mai mult decat atat,dupa 2 sarcini,petele pigmentare s-au evidentiat si mai mult!
    Sper si cred ca Eucerin vine cu o solutie in intampinarea tuturor celor care sufera din cauza petelor pigmentare!Multumim!

    RăspundețiȘtergere
  95. Am o pata pe obraz din cauza expunerii repetate la soare fara a folosi protectie solara. Mi-as dori sa pot scapa de ea. :)
    Bloglovin: Denisa Iv

    RăspundețiȘtergere
  96. Mama are o pata pigmentara pe obraz de cand eram eu mica, adica de vreo 20 si ceva de ani. Pe vremea aia nu folosea crema de fata, dar pai crema cu factor de protectie. Vara se intensifica culoarea maronie, deci presupun ca e de la soare; iarna nu e asa de evidenta. Chiar daca acum foloseste crema cu factor de protectie, cum vine vara, cum "se trezeste" ( pata) la viata.
    gfc: mirabela m

    RăspundețiȘtergere