Ghid de cumparaturi (6) - Rosegal

15.11.14

N-am mai scris de ceva vreme la seria asta, insa o sa mai pregatesc cateva postari pentru ca am dat de niste siteuri despre care nu stiu mare lucru si poate impreuna reusim sa ne dumirim ce si cat merita. Despre Rosegal n-am auzit multe lucruri, de fapt n-am auzit nimic si probabil ca nici n-as fi aflat de ei daca nu m-ar fi contactat sa-mi propuna o colaborare. Nu am stabilit nimic cu ei si nici nu stiu daca o voi face (nu sunt singurii care m-au contactat in urma postarilor cu produsele luate de pe alte siteuri, e ca un lant al slabiciunilor), dar asa am avut ocazia sa studiez siteul si sa va spun si voua impresiile mele.

Ce-am descoperit? Niste produse pe care nu le-am vazut in alta parte (si unele la preturi chiar bune, altele nu chiar asa bune), dar si produse care sunt si pe alte siteuri (din nou preturile difera, sunt unele mai bune la pret ca in alte parti, altele mai scumpe). Bijuteriile au preturi foarte bune si eu am pus cateva la favorite (asa fac mereu cand descopar un site nou) in eventualitatea unei comenzi viitoare - aruncati ochii pe acolo, sunt multe chestii de efect si cu pret mic (inclusiv ceasuri). Faptul ca transportul este gratuit si plata prin Paypal atarna greu pentru mine cand decid sa cumpar sau nu on-line, iar faptul ca siteul le ofera pe amandoua imi place.

AICI - REDUCERI NOI

Am ales sa va povestesc de site acum pentru ca in perioada asta au Thanksgiving Sale si mai sunt 5 categorii de produse cu reduceri de pana la 50%: Unique Accesories, Stylish Dresses, Sweaters and Cardigans, New Fashion Outwear si More Tops, care se vor termina in curand. Din cate am inteles urmeaza o alta runda de reduceri zilele urmatoare, eu o sa ma uit sa vad ce si cum. Mai jos va las cateva produse care mi-au placut mie.


AICI - 21,17


AICI - 6,41 dolari


AICI - 43,72 dolari
 

AICI - 9,33 dolari

Stiati siteul? Ati comandat de la ei? Cum vi se pare?

39 de comentarii

  1. Doamne cum e ceasul..
    M-am indragostit! <3

    RăspundețiȘtergere
  2. e dragut, am vazut ca iti ofera 50 $ daca iti faci cont :) dar oare de cat trebuie sa cumperi? :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din cate am citit eu se ofera 10 vouchere a cate 5 dolari si se poate folosi cate unul la o comanda de 50 dolari, deci nu e vreo mare afacere. Gasesti pe site detalii.

      Ștergere
  3. Buna,
    Te rog, ma poti ajuta? M-am uitat pe site-ul rosegal. Nu ma prea ma descurc cu engleza. Transportul e gratuit, dar se platesc taxe vamale? Cum se face plata? Inainte, dar cum, cu cardul , cash? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am precizat in postare ca plata se face prin Paypal. Despre plata taxelor si a tva-ului poti citi aici: http://www.coltulcameliei.com/2014/11/colete-trimiteri-externe-posta-romana.html.

      Ștergere
    2. Mihaela, iti recomand sa nu comanzi nimic de acolo. Eu am comandat in valoare de 170 uero si am platit 70 eur taxe vamale si comision la DHL. Calitatea produselor este extreeeemm de proasta. Nu semana deloc cu ceea ce este pe site. Este o teapa site-ul ala

      Ștergere
  4. Buna, am si eu nevoie de ajutorul tau, cum pot plati in afara de plata cu cardul, eu nu am card la nici o banca cu care site-ul este in parteneriat. http://www.rosegal.com/sweatshirts-hoodies/casual-style-solid-color-long-226211.html acesta este produsul pe care doresc sa il achizitionez.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am făcut comanda pe site-ul asta, mi-au retras banii din cont fara sa imi trimita nimic in schimbul lor. Site-ul e o mare teapa!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ai folosit Paypal? Toate tranzactiile sunt protejate, nu ai de ce sa iei teapa.

      Ștergere
    2. Si eu am facut o comanda din data de 24 octombrie 2015 prin Paypal ,pe care nu am primit.o .Binenteles ca banii au fost retrasi din cont,nici nu stiu cum se procedeaza in cazul asta...

      Ștergere
    3. Paypal iti garanteaza tranzactiile, ai un numar de zile in care poti sa deschizi o disputa in cazul in care nu ai primit produsele, de ce n-ai folosit aceasta optiune? Gasesti toate datele pe siteul celor de la Paypal, nu cred ca mai ai ce sa faci dupa atata timp, insa verifica termenul pe site la ei.

      Ștergere
  6. De cat timp ai facut comanda?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru cine este intrebarea? Pentru mine (eu n-am facut nici o comanda) sau pentru persoana care a comentat mai sus?

      Ștergere
  7. Deci pana la urma site-ul Rosegal e teapa? Eu chiar vreau sa cumpar de la ei :(

    RăspundețiȘtergere
  8. buna ziua, ma intereseaza daca cineva acumparat si a primit produsele comandate si in cat timp sosesc.Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am comandat in 05.01,2016-nici pana acum nu am primit comanda(16.02.2016)

      Ștergere
  9. Eu mai aveam un pic si lansam comanda cand m-am gandit sa caut niste pareri si....m-am cam razgandit.Majoritatea se plang de calitatea slaba a produselor si de faptul ca nu prea sunt conforme cu pozele.
    https://www.trustpilot.com/review/rosegal.com

    RăspundețiȘtergere
  10. Site-ul este teapa. Mi-a venit o chestie chinezeasca de nepurtat!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. si eu am intentia de a comanda ceva de la ei, dar daca nu primesc nimic si pierd banii ?! m.am gandit ca la banii astia produsele sunt de proasta calitate, insa nu imi explic ceva: de ce afiseaza o fotografii cu produse pe care eu le.am luat de la cristallini in 2012 la un pret de 500 $ si ei le au la 20$?am mai citit undeva ca livrarea dureaza 1 luna in cazurile fericite , e adevarat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atata timp cat plata se face prin Paypal tranzactiile sunt garantate (indiferent de siteul de pe care se cumpara) si daca nu ajunge coletul se pot cere banii inapoi printr-o disputa deschisa la Paypal.

      Ștergere
  12. Buna ziua, am comandat de pe site, am primit AWB-ul coletului, am vazut ca a ajuns in tara de doua saptamani si de aici pauza... Cum ajunge coletul, prin posta sau curier ? Unde sa ma interesez ? Multumesc...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu prin ce metoda ti-a fost trimis coletul ca sa-ti spun eu unde sa te interesezi. Unde spui ca ai verificat tracking numberul si ai vazut ca a ajuns in tara trebuie sa gasesti si informatia unde e coletul.

      Ștergere
    2. Bună, Daria, coletul meu a intrat in tara în 7 martie iar ieri am primit un aviz prin care mă anunță sa mă prezint pe Văcărești sector 4 prin ridicarea coletului. Deci nu așteptați acasă nimic și urmărește avizele!

      Ștergere
  13. Buna ziua..eu am dat comanda acum vreo 10 zile.Am primit mesaj de la ei imediat ca durează intre 10 si 21 de zile lucrătoare.Când o sa am o certitudine o sa revin cu un comment.

    RăspundețiȘtergere
  14. Am recitit mesajul si zice intre 10 si 25 de zile lucrătoare cu aproximație si ca nu dețin controlul transportului.In urma acestui forum am citit si un alt forum unde si clienți din alte tari se plângeau de calitatea produselor,ca sunt chinezării,etc.Toate comentariile încep cu "stay away from this site". O seara faina.

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna!As dori sa stiu din ce tara sunt trimise produsele si daca aceasta firma impune si costuri de transport (daca da cam la ce pret ar ajunge)!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hello, din China vin produsele si sunt de foarte proasta calitate. Sunt patita din pacate. Am ramas cu banii luati si cu produsele aruncate la gunoi.

      Ștergere
  16. Buna am tot vazut discuti despre site,si m"am informat si coletul nu il primesti acasa!! Ajunge la posta de frontiera /de judet ,din judetul respectiv si de acolo te duci si il ridici personal ,verificand produsele

    RăspundețiȘtergere
  17. Pai si atunci de ce mai introduci adresa roprie..daca trebuie ridicata comanda de la posta? tu de unde sti cand a ajuns la posta? te anunta posta sau te anunta cei de la rosegal

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Orice colet sosit prin posta (daca nu este un serviciu de livrare la usa) se ridica de la oficiul postal/ vamal pe baza avizului de ridicare pe care il primesti.

      Ștergere
  18. In urma comenzii mele pe Rosegal ,din data de 24 octombrie 2015,in urma careia am deschis o disputa pentru ca nu primeam comanda,mi-au trimis astazi,o cu totul alta rochie ,pentru ca pe cea care eu am vrut.o nu o mai aveau ....nu va pot spune ce dezamagita am fost de calitatea ei..nu am cuvinte si sunt foarte indignata , ce teapa am luat.

    RăspundețiȘtergere
  19. Am primit cu totul altceva decat am comandat . Total dezamagire.
    Stie cineva care sunt conditiile de returnare ?
    multumesc

    RăspundețiȘtergere
  20. Acum fix un an am plătit, am rămas si fara bani si fara produs. :(

    RăspundețiȘtergere
  21. Eu am comandat niste rochite de la ei. Am primit avizul de ridicare de la posta dupa aprox o luna jumatate si am primit niste imitatii jalnice a celor din poza. Material de cea mai joasa calitate. Nu exagerez cand spun carpe de sters pe jos. O sa incerc sa le returnez. Sper sa reusesc. Deci clar NU COMANDATI ROCHITE

    RăspundețiȘtergere