Capa bleumarin (de data asta)

2.11.14


De vreo 10 zile ma tot chinui sa fac niste poze, mai intai m-a impedicat ochiul (ca tot va ziceam mai devreme ca e mai bine, acum s-a umflat iar si ma doare), dupa care vremea si lumina sau mai exact lipsa ei. Am incercat sa fac azi niste poze in casa pentru ca deja nu mai e vreme de purtat capa afara, e mult prea subtire, nu sunt cine stie, dar daca nu vi-o arat acum nici n-o mai fac. Daca se mai incalzeste si apuc s-o port o sa incerc sa fac 2-3 poze mai ca lumea si sa vi le arat intr-o postare ca sa vedeti mai bine cum e - am folosit-o iar pe mama pe post de "model" si ei ii e cam mare la umeri si se vede, sper insa sa vi-o arat pe mine candva.


Nici nu stiu de unde sa incep - capa e luata de AICI (cea mai mare grija a mea a fost culoarea, daca nu stiti de ce ma temeam am povestit mai multe in postarea asta - pulovarul bleumarin a fost de fapt un albastru roial si ma gandeam sa nu fie asa si acum), a durat o luna sa ajunga la mine (si asta este aspectul care nu-mi place deloc) si n-am platit nici un fel de taxe. Asta se intampla in Bucuresti, in tara nu stiu cum stau lucrurile, dar am inteles ca diferit.

Materialul pe site este trecut ca un amestec de lana, eu n-as zice ca e chiar asa, dar cum nu exista nici o eticheta nu prea am ce sa zic altceva. Insa este un material care se sifoneaza destul de repede, capa a venit foarte sifonata si a trebuit s-o calc (o activitate care nu-mi place si o practic foarte rar), in timp ce o descalcam pe o parte se sifona pe alta si m-a cam stresat. Este si foarte subtire, chiar nu mai poate fi purtata pe vremea de acum, dar la primavara sau daca se incalzeste putin o sa am ocazia s-o port.

Nu se aseaza perfect (as spune ca la umerii nu e croita tocmai bine), dar se poate purta fara probleme. O alta diferenta intre poza de pe site si capa primita de mine este sistemul de inchidere - butonierele sau cum s-or numi sunt pozitionate cu totul diferit si nici nu exista capsele care practic ar ajuta sa se petreaca mai bine o parte peste alta (aici la modelul pe rosu vedeti exact despre ce vorbesc - capsele nu exista la cea primita de mine). In rest nu exista diferente majore sau alte lucruri de care sa ma plang.

Blana de la gluga nu mi-a placut de cand am vazut-o pe site, dar mi-a placut capa, insa chiar nu arata rau (desi culoarea este diferita decat in poza de pe site - d-asta am si facut poza aia sa vedeti exact) si ma bucur ca n-am renuntat s-o iau din cauza ei. Funda de la spate e chiar haioasa si ii da un aer feminin si jucaus, un detaliu mic dar care imi place mult.

Intrebarea pe care mi-am pus-o de cand a venit este daca as fi dat pretul intreg pe ea daca o vedeam intr-un magazin si nu stiu nici acum raspunsul - capa imi place (desi se putea si mai bine) si am in minte cateva tinute cu ea si o s-o port cand o sa-mi permita vremea, dar e cam scumpa pentru material si croiala. Insa cum eu sunt genul care cand vrea ceva trebuie sa-si ia posibil sa ii fi dat si in magazin. Chiar nu stiu ... 

Sfatul meu este sa nu platiti niciodata pretul intreg pentru un produs daca vedeti ca e nou aparut pe site si va place, exista coduri de 20% reducere mereu pe net si dupa o anumita perioada produsele intra la oferta cu reducere de aproape 50% (am patit-o eu de curand, mi-am luat un pulovar gri si mi-a ramas gandul si la cel pe maro si dupa 2 saptamani l-am gasit la jumatate de pret - bineinteles ca l-am luat, doar nu credeati ca am rezistat?).

Mai am cateva comenzi pe drum de la Choies (geanta neagra de aici, niste camasi si pulovere) si in functie de cum sunt si daca sunt diferente mari intre ce e pe site si ce primesc o sa ma decid daca mai iau sau nu ceva de la ei. In momentul asta n-am o parere clara, dar nici nu pot sa zic ca-s dezamagita pentru ca ambele produse luate de la ei pana acum sunt ok si o sa le port des, insa eu sunt genul atent la detalii si acolo vad diferente si ma intreb mereu ce o sa primesc.

Ce ziceti de capa? Sunt diferente majore fata de ce e pe site? Sunt eu prea atenta la detalii?

19 comentarii

  1. Frumoasa chiar şi culoarea. Eu personal nu port.. dar e interesantă!
    Draga mea.. ştii un site cu geci mari..
    măsuri mai mari la preţ cât de cât acceptabil?! Multumesc! Te pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt multe siteuri care au si marimi mari, eu nu prea stiu din tara ca nu cumpar.

      Ștergere
    2. Multumesc draga mea! :*
      Am cautat si n am prea gasit :(

      Ștergere
  2. Eu tin minte ca atunci cand cautai capa, ti-am dat pe Fb niste link-uri de pe ebay, cu acelasi model, dar la un pret mult mai bun (cam la jumatate sau chiar mai putin). Si tin minte ca atunci ai spus ca ai prefera sa comanzi de pe choies pentru ca acolo declarau ca materialul ar fi lana, iar pe ebay spuneau ca ar fi sintetic.
    Acum...avand in vedere ca probabil produsul chiar era acelasi si doar detaliile listate erau diferite (si pretul), poate ca ar merita sa faci si o cautare alternativa pe ebay atunci cand mai pui ochii pe cate ceva si nu esti sigura ca vrei sa platesti pretul intreg.
    Eu chiar cred ca e vorba despre aceeasi produse - poate sunt mai bine prezentate pe site-urile unde sunt mai scumpe, dar probabil vin din aceasi fabrica toate si unii le lauda mai bine, altii mai rau :))))
    In unele situatii sunt promo pe site-uri sau ai bani in cont ca afiliat si renteaza. Dar daca vreodata considera ca nu renteaza - "ebay - everything one dolla'!" (asta e motto-ul meu) :)))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Monica, la cum ma stii tu pe mine crezi ca nu m-am uitat pe ebay si alte siteuri inainte? :)) Si cred ca ai o idee si de ce am ales Choies, d-asta am si spus ca o sa ma gandesc daca mai iau sau nu ceva de la ei. Astept restul produselor si o sa iau o decizie. :)

      Ștergere
    2. Nici pe choies si pe sheinside nu sunt aceleasi produse desi au aceleasi etichete. Nici nu se compara! Mai zicea cineva de sammidress. Am comanat de acolo pt o prietena un sacou pe care il aveam de pe choies si era superb. Ala de pe sami e camasa, a trebuit sa il arunc. Jalnic! asa ca siteurile chiar nu au toate aceasi fabrica, e o afirmatie foarte gresita!

      Ștergere
    3. Pe mine chiar m-a batut gandul la un moment dat sa comand acelasi produs si de pe Choies si de pe Sheinside si sa vad exact cum sunt, poate o fac pana la urma. :)

      Ștergere
  3. E frumoasa,sa o porti sanatoasa! Eu prefer sa cumpar haine si incaltaminte din magazine reale,macar sa pot vedea si proba daca tot dau un ban in plus.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci, pentru umblat prin magazine e nevoie si de timp, eu nu-l prea am ... si nici nu-mi place in mod deosebit agitatia si nebunia care e la noi, insa cateodata e absolut necesat sa vezi si sa pipai inainte. :)

      Ștergere
  4. Eu sunt tare curioasa de geanta pe care ti-ai comandat-o de la ei. Daca e de calitate si merita. Pretul e super ok si design-ul atragator si daca e ok si la capitolul calitate, atunci e nemaipomenit. Abia astept sa ajunga la tine si sa scrii despre ea.
    Beatrice

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sunt curioasa, am pe drum una de la ei neagra si alta albastra asemanatoare de pe alt site, sunt chiar curioasa, sper sa fi avut inspiratie cand le-am ales. :)

      Ștergere
  5. Este frumoasa, imi place si culoarea si fundita de la spate, un detaliu inedit! Mie a inceput sa imi placa mult sa comand haine online, e drept ca nu toate isi merita banii si mai dau si rateuri, insa de la Choies am nimerit unele hainute chiar bune.
    O saptamana frumoasa sa ai! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Are cateva detalii care scot detaliile mai putin reusite, oricum o s-o port cu placere, desi se putea si mai bine. O saptamana frumoasa sa ai si tu. :)

      Ștergere
  6. Sa o porti cu placere ,sa-ti aduca bucurii.Daca vreodata vrei ceva deosebit sa ma intrebi caci stiu destule magazine bune de unde iti poti cumpara haine super ok la preturi rezonabile.AAA Bucuresti si ceva provincie daca ai drum pe acolo.Pe online m-am tepit de multe ori asa ca prefer magazinele fizice . Daca materialul este lana tine cald chiar daca e subtire dar n-as crede din poze ca e .Oricum eu cred ca ceea ce ne face fericite merita.(Florina)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Florina, pot sa stau linistita multa vreme fara sa-mi cumpar nimic la cate haine am, dar femeile-s femei. Poftim, vrem, ne luam si o luam de la capat. :)

      Ștergere
  7. Intrebarea pe care mi-am pus-o de cand a venit este daca as fi dat pretul intreg pe ea daca o vedeam intr-un magazin si nu stiu nici acum raspunsul -'..intrebarea asta mi-o pun de cel putin 4 ori pe saptamina si ma scapa de multe comenzi date aiurea..:))...nu de fiecare data imi raspund :). Imi place capa, am si eu una pe negru, luata anul trecut. Imi place pentru ca nu e de ...toata ziua cum zice mama, sa o porti cu drag si astept poze cu o tinuta completa :). o saptamina buna..Ana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cred ca mi-o pun de mai multe ori, dar nu prea ajuta. Nici nu ma mai stresez ca n-are sens. Banii sunt facuti sa circule, nu? O saptamana minunata sa ai si tu. :)

      Ștergere
  8. Bleumarin in sfarsit!!! :D S-o porti sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere