Dar din dar se face Rai ...

7.11.14



Pe Cristiana am cunoscut-o prin intermediul blogului acum 2 ani, a castigat un concurs si ne-am intalnit sa ii dau premiul si ne-am petrecut cateva ore vorbind despre tot si despre nimic. De atunci ne-am vazut de multe ori, am pierdut ore intregi vorbind, relatia noastra a evoluat, dar cel mai important aspect este ca am vazut-o transformandu-se. Cand am cunoscut-o cantarea cu 45 de kilograme in plus, astazi este o alta femeie cu toata viata inainte. Dar despre asta o sa aflati cu alta ocazie ...

Cand am dat ultima comanda pe Choies am decis ca e cazul sa ii fac o bucurie si sa ii cumpar o rochie care sa se potriveasca cu noua ei silueta. Insa am comandat si pentru mine 2 camasi, am ales marimea XXL ca sa fiu sigura ca se potrivesc la bust, insa cand au ajuns am fost total dezamagita. Dar stiti vorba aia ... nu e pentru cine se pregateste, ci pentru cine se nimereste. Asa ca cele 2 camasi au ajuns tot la Cristiana, care acum poarta S dar care are nevoie de camasi XXL daca e sa ne luam dupa Choies.

Am comandat o camasa neagra (o gasiti aici) si una albastra (o puteti vedea aici), acelasi model, m-au atras croiala (mai lunga in spate), decolteul adanc si manecile care se pot sufleca si prinde usor. Din pacate materialul lasa mult de dorit, camasile sunt transparente in realitate (in poze par mai reusite decat sunt in realitate), doar croiala e ce trebuie sa fie. Despre marime nu mai zic nimic - pentru mine a fost invatatura de minte, ma bucur insa sincer ca i se potrivesc Cristianei pentru ca avea nevoie de ele. Acum pe site sunt la un pret si mai mic decat cel platit de mine, insa nu merita nici banii astia, n-am de ce sa ascund asta. Se pot purta si accesorizate cum trebuie o sa arate interesant, dar pretul este mult prea mare pentru calitatea oferita.


Ceea ce am comandat pentru ea de la bun inceput este rochia alba (aici puteti vedea cum este prezentata pe site, nu mai este in stoc, dar nu e nici o pierdere), care are niste maneci superbe (o dantela moale si misto) si o croiala reusita, dar un material de toata jena. Este complet transparenta si desi are dublura nu e chip s-o porti asa pe strada (daca nu vrei sa arati toate cele lumii intregi), insa ne-am propus sa o facem purtabila pentru ca modelul este unul reusit. Dar despre asta si cum a reusit Cristiana sa slabeasca atat o sa aflati in alta postare, cat de curand.


Exista o urma (mare) de regret ca produsele nu sunt ce am sperat eu sa fie, insa nu-mi pare rau deloc ca nu-mi vin mie camasile (desi aia albastra mi-am dorit-o mult), chiar ma bucur ca i se potrivesc si le poate purta, dar nu pot sa nu va spun ca nu merita pretul afisat pe site, nu conteaza ca cei de la Choies mi-au oferit credit pentru aceasta achizitie, n-am sa mint niciodata ca sa primesc ceva. Din punctul meu de vedere camasile sunt un mare nu, iar daca va stiti cu bust mai generos (si cand zic generos nu ma refer la cine stie ce "dotari" ci la niste sani mai plini) stati departe de astfel de achizitii. Rochia este o mare contradictie pentru mine - model interesant, dantela de calitate si material de toata jena, nu pricep logica.

Concluzia este ca-mi place sa fac cadouri si daca sta in puterea mea sa aduc un zambet cuiva o s-o fac intotdeauna fara sa ma gandesc de doua ori, e o terapie buna si intotdeauna ceea ce dai ti se intoarce inzecit, nu-s doar vorbe, asa ca va invit sa fim cu toate un pic mai bune si generoase in perioada urmatoare. Este doar ceea ce simt ...

32 de comentarii

  1. Ce dragut, sunt super cămășile♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In poze, materialul lasa de dorit, pacat de albastrul ala ca e superb.

      Ștergere
  2. Felicitări in primul rand pentru reusita prietenei tale!Tie sa iti ajute Dumnezeu pentru sufletul minunat pe care il ai!Bine de stiut despre acest site,macar cine comanda sa stie ce asteptari sa aiba.Multumim!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sper sa nu fie asa toate hainele de pe site, o sa va tin la curent pentru ca am niste comenzi pe drum. Dar camasile nu le recomand, sper doar sa fi facut eu niste alegeri neinspirate. :)

      Ștergere
  3. Camasuta albastra e tare draguta . Eu am patit fix invers , port marimea S si am comandat de pe un site chinezesc , mai exact romwe ...un tricou tare dragut cu margarete , marime universala.Din pacate se potrivea unui XL/XXL , nu am avut cum sa-l port si l-am facut cadou . O felicit pe Cristiana pentru ca a reusit sa slabeasca atat de mult , ii vin bine si camasutele.Despre rochie ce sa zic..chiar nu arata bine .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pacat de culoarea ei, nu am ce sa zic mai mult. Eu am ramas cu gura cascata cand am vazut cum arata o camasa de 27 dolari, daca ne luam dupa pretul afisat pe site. :)

      Ștergere
  4. Un gest minunat demn de tine, draga mea...
    Te pup cu drag.. esti minunata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ma simt minunata, dar multumesc pentru cuvintele frumoase. :)

      Ștergere
  5. Felicitari Cristianei! Arata super!! :D Sunt 100% de acord cu titlul articolului incerc sa il aplic de cate ori am ocazia. Eu am patit-o cu SheInside si de atunci m-am cam lecuit de luat haine de pe site-urile astea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cu SheInside am avut numai experiente bune pana acum, ba chiar unul cardigan de la ei e minunat, vi-l arat zilele astea, pana la urma tine de noroc si de inspiratie. :)

      Ștergere
  6. Am urmarit evolutia Cristianei si mi s-a parut minunata, un exemplu de vointa si perseverenta.
    Cu rochia cu pricina am patit-o si eu, am pastrat-o cu gandul sa ii pun o captuseala adevarata (nu ca aia cu care a venit) si sa o port, caci e frumusica. Observ ca si cea primita de tine are captuseala mai scurta... eu am avut "noroc" sa fie cu vreo palma mai scurta decat ar trebui si aproape mi se vede fundul din acest motiv.
    Aseara am dat si eu o comanda la ei, sper sa fie ok hainele. Am nimerit in mare produse ok de la ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am pe drum cateva comenzi de pe site, in marea majoritate cardigane, sper sincer sa fie ok ca pana acum nu m-a incantat in mod deosebit nimic din ce-am primit de la ei si preturile mi se par nejustificat de mari. O sa vad ...

      Ștergere
  7. nici in magazine nu mai gasesti acum marimile care le porti,am ajuns sa port la pantof de la 38 la 41 :)))) atat avea tata,la haine nu mai vorbesc,peste tot numai marimi mici (zici ca pe pamantul asta sunt numai fotomodele),nu reusesc sa imi gasesc o geaca ptr ca m-a inzestrat mama natura cu sani mari si toate se inchid pana la ei ,mai sus ....dumnezeu cu mila :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cunosc modelul, eu de cand ma stiu am avut probleme cu camasile din punctul asta de vedere. :))

      Ștergere
  8. Azi am avut o zi cu adevarat buna: m-am hlizit la Cabral pe blog, am negociat cu niste vecini niste probleme si-am gasit o solutie amiabila si acum am intrat la tine pe blog si asa de bine e :)
    Da, dar din dar se face rai. Cred mult in asta. Si , in masura in care pot, dau si eumai departe. Uneori fie si-un zambet :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce draaaguuu!! Imi place enorm de tine si blogul taaau, Cameeelia!!! Nu vreau sa renunti niciodata la ce faci. Ma relaxez citindu-te. :) Pupicii!

    RăspundețiȘtergere
  10. Felicitari atit tie cit si Cristianei .Esti minunata .

    RăspundețiȘtergere
  11. Bravo tie pentru gest si Cristianei pentru reusita. Pacat de rochita aceea alba, f pretty. Cred, totusi, ca poate fi combinata cumva, poate cu un colant reusit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La asta ne-am gandit si noi, insa ar fi trebuit sa fie cu totul altceva. :)

      Ștergere
  12. O cunosc si o indragesc pe Cristiana, ne-am cunoscut pe vremea celor 45 kg in.plus, ultima data ne-am vazut anul trecut in iunie, cand era undeva pe traseu si am admirat-o pentru ambitie. i-am tot vazut pozele noi si mi-a starnit si mai multa admiratie. Asa ambitie si evolutie nu am mai vazut.
    Cat despre haine, imi pare rau ca nu au fost ce trebuie, este teama mea cea.mai mare cand vine vorba de cheltuit banii pe site-urile chinezesti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E un exemplu viu ca atunci cand iti doresti se poate. D-asta si merita incurajata si "premiata". :)

      Ștergere
  13. Am mai vazut stilul acesta de ca,asa pe Sheinside si aveam de gand sa o cumpar... dar cred ca ma mai gandesc :D

    RăspundețiȘtergere
  14. Camasuta albastra e tare draguta si culoarea dar daca nu se potrivesc masurile :( oricum un gest frumos din partea ta Camelia .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si culoarea si croiala sunt misto, dar nu doar marimea e problema, ci si materialul, asta e ... macar acum stim. :)

      Ștergere
  15. Camelia, mi-ar placea sa ii propui Cristinei sa scrie un Guest Post despre experienta ei cu slabitul. O felicit pentru ambitie si perseverenta,cat si pentru rezultate! Este intr-o forma excelenta! Bravo, Cristina!!! Am de dat si eu cateva kg, nici multe, nici putine...in medie cam 12kg. Am ajuns in punctul in care nu am nici cu ce sa ma imbrac. O singura pereche de pantaloni ma mai incap! :((( Uf! Mi-ar place asa citesc experienta ei si sa ma inspir din ea! Felicitari inca o data! Te pup! si da, dar din dar se face rai! ;)

    RăspundețiȘtergere
  16. Cat ma bucur! :* Abia astept postarea, Camelia!!! :)

    Cristina, daca citesti mesajul acesta, mi-ar placea sa incluzi in articol detalii despre cum ti-ai mentinut motivatia (presupun ca a fost un proces de durata), cum ai rezistat tentatiilor, la ce alimente ai renuntat (daca ai renuntat complet - de exemplu eu slabesc cand renunt la zahar si reduc la minim fainoasele,dar cad in ispita tentatiilor si de aceea nu reusesc sa slabesc), cum arata meniul tau in acea perioada (eu sunt ferm convinsa ca 70% conteaza mancarea, restul sportul.) Si apropos de sport, daca ai mers la o sala, ce tip de antrenament ai ales sa faci, durata, de cate ori pe saptamana? daca ai ales sa faci miscare acasa, spre ce fel de exercitii te-ai orientat? (mie de exemplu nu imi plac exercitiile la sol, alerg, sar,fac orice altceva,dar sa nu ma pui sa fac ceva la saltea :))
    As mai fi curioasa daca ultimele 10kg au fost mai greu de dat si cum ai reusit sa scapi de ele? in sensul, ti-ai mentinut acelasi program de alimentatie si sport sau ai intensificat sportul si ai redus mancarea?
    O multime de curiozitati! :) Multumesc anticipat pentru raspunsuri! Abia astept postarea! :)

    O saptamana excelenta amandurora!

    RăspundețiȘtergere
  17. Foarte frumoase! <3
    Felicitari tie si Cristianei! :-*

    RăspundețiȘtergere