Ghid de cumparaturi (7) - Ericdress.com

25.11.14


Astazi vreau sa va povestesc despre Ericdress, site de care habar n-aveam ca exista, dar care m-a facut sa pierd ceva timp uitandu-ma la produse. Mi se pare putin diferit de cele de care am povestit pana acum pentru ca au mai multe categorii de produse. Am vazut si haine de copii, dar si lenjerii de pat si rochii de mireasa. Plata se poate face prin Paypal, transportul insa trebuie calculat la fiecare comanda in parte si tine de mai multi factori (eu de exemplu am calculat pentru o haina si a fost 8 dolari, la o rochie am calculat 6-7 dolari, nu mi se pare asa mult). Sunt unele produse care au transport gratuit si este mentionat acest lucru, insa in general sunt produse scumpe.

In ceea ce priveste preturile am vazut si preturi mici, dar si preturi extrem de mari, depinde mult de la categorie la categorie, insa ceea ce mi s-a parut interesant este varietatea produselor - de la tipul de produs la modele pe care le au. Si nu ma refer numai la un anumit tip de produse, m-am uitat la inele de exemplu si sunt peste 500 modele cu preturi cuprinse intre 3.99 si 192,89 dolari.

O alta chestie care mi-a placut si mult este ca au si marimi mai mari (2XL/ 3XL - bine, tot dupa marimile asiatice, dar macar exista mai multe variante) si astfel si cele cu bust peste 100 au sanse sa-si comanda haine care sa le si vina. Va las mai jos cateva modele care mi-au placut mie, alegeri inspirate de frigul si vremea urata.


                                  < AICI >                                                     < AICI >                                                            < AICI >

Ce n-as cumpara: bijuterii (au niste preturi infernale, de 4-5 - sau chiar mai mult - ori mai mari decat pe alte siteuri sau ebay). Ce as cumpara: 2-3 rochii, cel putin un pulovar (acelasi model in vreo 3 nuante), vreo 2 genti si chiar ceva de incaltat.

Stiti siteul? Ati cumparat ceva? Pe mine parca m-ar tenta o comanda, poate aflu de la voi mai multe.

28 de comentarii

  1. In mine a intrat spaima de cand mi-am comanat geaca de pe Sheinside, superba, pe care mi-am dorit-o enorm, dar mi-am comandat XL si e de fapt M. M-am tot chinuit s-o vand, la un pret destul de ok si inca n-am reusit si ma oftic de cate ori vad ca sta acolo sigilata si eu nu ma pot atinge de ea. De atunci nu mi-am mai comandat haine online.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-ai citit masuratorile de pe site? Ca scrie cat in umeri, cat la bust, marimea nu e relevanta ca e dupa dimensiunile asiatice.

      Ștergere
  2. Nu stiu site-ul, dar e fain puloverul cafea cu lapte ales de tine mai sus. :)

    http://the-may-day.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut cateva chestii interesante la ei, dar sunt atat de multe ca nu stiu unde sa ma uit mai intai.

      Ștergere
  3. interesant situl,nu stiam de el,am pierdut ceva timp pe acolo,insa nu prea indraznesc sa comand.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am pierdut ceva timp pe site, daca dau vreodata comanda va povestesc ce si cum.

      Ștergere
    2. Va sfatuiesc sa nu comandati. Tocmai am desfacut coletul de la ei, iar dezamagirea e totala. Niciun detaliu de croi si mai ales finisaj nu corespunde cu poza de prezentare! Parca ar fi uitat sa o termine!

      Ștergere
  4. Am comandat produse de la ericdress, fascinata de diversitatea si preturile aparent mici de pe site. Le-am primit dupa aproximativ 3 saptamani. Desi am beneficiat de transport gratuit pentru ca mi-am comandat mai multe produse, a trebuit sa platesc taxe vamale, care sunt aproximativ 20 % din valoare comenzii. Desi produsele primite sunt ca cele de pe site, prima impresie pe care mi-au facut-o cand le-am despachetat a fost ca sunt niste produse ieftine. Materialele nu sunt intotdeauna de cea mai buna calitate, finisajele cam lasa de dorit, iar accesoriile (nasturi, si altele) sunt din gama kitsch. Pana la urma, la un paltonaj care arata superb in poza, daca ii schimb nasturii si ii tai atele care ies din cusaturi, poate fi ok, dar cu conditia sa il port toamna, mai pe caldura, pentru ca materialul; e foarte subtire. Una din rochiile comandata e frumoasa si pare mai bine lucrata si dintr-un material mai bun, dar ca sa nu fie totul perfect, i-au cusut o eticheta din piele sintetica pe piept cu initialele firmei. Va trebui sa o descos desigur.....Una peste alta, daca fac un raport calitate-pret, nu e prea avantajos. Prefer sa-mi cumpar un lucru in loc de patru, dar care sa fie calitativ bun, sa stea bine pe mine si sa ma simt confortabil in el. Voi incerca sa returnez unul din articolele comandate care chiar nu ma incanta, nu sta bine pe mine si sigur nu il voi purta niciodata. Daca vreti sa evitati astfel de situatii, ganditi-va de doua ori inainte sa comandati.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am facut si eu comanda saptamana trecuta, urmeaza sa primesc coletul in maximuim 20 zile, asa au spus in mail. Nu inteleg treaba cu cheltuielile vamale. Am platit cu cardul si acele cheltuieli cum si cand se fac? Nu trebuia sa imi opreasca pe card?

      Ștergere
  5. Nu comandati! Produsele nu corespund cu ceea ce e afisat, materialele sunt nasoale iar marimile nu corespund. Am comandat cu recomandarea lor din tabele !

    RăspundețiȘtergere
  6. Mulțumim pentru sfaturi.....în poze gecile cel puțin par destul de tentante!Bine ca exista google.....

    RăspundețiȘtergere
  7. Diana Cosmina Ciornei9 ianuarie 2016 la 14:39

    Nu cumparati. Proasta calitate. Am plasat o comanda de 500 euro. Am primit doar 3 produse. Toate mici, unu murdar, cu fire trase. Urat rau. Am cerut banii inapoi si am reusit sa anulez restul comenzii. Nu mai raspund la mail sau mesaje. Parca au disparut de pe fata pamantului. Va rog sa nu va cumparati. Mergeti in piete. E marfa mai de calitate

    RăspundețiȘtergere
  8. Categoric NU.Am primit pana acum doar jumatate din produsele comandate, cele mai scumpe arata jalnic, in realitate, marimile nu corespund, un pulovar marimea L e propriu-zis marimea pentru un copil de 14 ani.Returnarea e anevoioasa, mai bine lipsa de asa produse. Astept ultimele articole, de incaltaminte, sunt curioasa in ce hal vor arata.Deja am luat ca pe o pierdere comanda, doar 4 articole din 12 sunt acceptabile.200 de euro aruncati pe geam.

    RăspundețiȘtergere
  9. poate sa-mi spuna cineva cum sunt gecutele? sunt calitate?
    in poze par foarte tentante.
    multumesc si astept raspunsul dv

    RăspundețiȘtergere
  10. Off mi-ar fi placut sa gasesc discutia asta inainte sa imi comand de pe ericdress. In 14 ianuatie am depus o comanda si inca astept sa vina. O sa scriu aici impresiile. Ziceti sa ma astept la inca o taxa de 20% cu toate ca am platit deja produsele?

    RăspundețiȘtergere
  11. E clara treaba. Dezamagire totala. Ciuda e ca marimile sunt bune si la pantofi si la rochite dar calitatea...nu e deloc. Lipituri urate si materiale de față de masă pentru bucătăria de vară...poate!

    RăspundețiȘtergere
  12. Am făcut o comanda pentru o geaca în 27.01 2016 nu a ajuns nici acum. ÎN cât timp ajunge....mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere
  13. Am comandat si eu de pe acest site si am fost foarte multumita, aici gasiti si parerile mele: http://madalinliviu.ro/ericdress-com-haine-din-china-experiente-si-pareri/

    RăspundețiȘtergere
  14. NU CUMPARATI DE PE ACEST SITE!!! PRODUSELE SUNT COMPLET ALTCEVA DECAT CELE DIN POZE,CALITATE DE PIATA,CHINEZISME ORDINARE! LIVRARE IN 50 DE ZILE DUPA PLATA IAR CAND LE PRIMESTI IN SFARSIT,SURPRIZA:CALITATE FOARTE PROASTA,MATERIALE IEFTINE . INCERCI SA LE RETURNEZI SI DIN NOU SURPRIZA: ESTI IGNORAT CU DESAVARSIRE.PACALEALA IMENSA ACEST SITE

    RăspundețiȘtergere
  15. Multumesc de sfaturi.Macar pot face la comanda o rochie ,dintre cele expuse.

    RăspundețiȘtergere
  16. Am comandat si eu o geaca în luna decembrie și încă nu am primit nimik, le scriu cate e-mail dar degeaba sanse nu mai sunt să îmi ajung coletul .

    RăspundețiȘtergere
  17. Este cam riscant sa dai banii inainte sa vezi marfa si sa nu ai un suport cand vrei sa le returnezi.Apropo ,cum se returneaza produsele?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil scrie pe site care este politica de returnare, in ceea ce priveste plata e normal sa se achite in avans pentru ca nu se pot achita ramburs colete externe.

      Ștergere
  18. si euma tot uit e cev timp pe site, dar dupa ce am citit aici, mai bine nu. Insa ce alte site-uri recomandati?

    RăspundețiȘtergere
  19. Dezastru total acest site oribile rochii pantofi de doi lei Nu comandații o sa fiți foarte dezamăgite
    !!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  20. Am comandat de pe site vreo 6 produse și le-am primit pe toate. Eu sunt mulțumită de ele, doar că le-am primit pe rând, în decurs de o lună. Probleme au fost la vamă, în România, aici am plătit o sumă exagerat de mare pentru taxe vamale (evaziv explicate) și în plus a trebuit să semnez, să scanez prea multe documente și să dau explicații pentru conținutul pachetelor, de parcă eu știam cum le-au grupat cei din China.

    RăspundețiȘtergere
  21. Am comandat de pe site vreo 6 produse și le-am primit pe toate. Eu sunt mulțumită de ele, doar că le-am primit pe rând, în decurs de o lună. Probleme au fost la vamă, în România, aici am plătit o sumă exagerat de mare pentru taxe vamale (evaziv explicate) și în plus a trebuit să semnez, să scanez prea multe documente și să dau explicații pentru conținutul pachetelor, de parcă eu știam cum le-au grupat cei din China.

    RăspundețiȘtergere