My black beauty

19.11.14


A venit timpul sa fiu pe deplina multumita de o comanda data pe Choies, asa ca vreau sa va arat si voua ce mi-am luat, desi am dezvaluit ceva pe Facebook si banuiesc ca stiti despre ce vreau sa va povestesc astazi. Am asteptat geanta asta cu nerabdare pentru ca nu am nimic asemanator. Nu mi-au placut niciodata gentile structurate (nu stiu daca asta e cuvantul corect, dar asta imi vine in minte cand ma gandesc la geanta asta), dar pe asta o ador.

E luata de AICI si am riscat luand-o pentru ca nu eram sigura ca ce e trecut pe site e si real - si cand zic asta ma refer 100% real leather. Dar mi-a placut mult si am zis ca merita o sansa. Si tare inspirata am fost. Geanta imi place la nebunie. Este lucrata foarte frumos, are accesorii metalice de calitate, cusaturile sunt perfecte, interiorul (captusala si fermoarele) e tot de calitate, nu prea am ce sa ii reprosez, poate doar ca mi-ar fi placut si mai mult daca accesoriile metalice erau argintii. Marimea este exact ce-am sperat sa fie, poate fi purtata usor si in mana, dar si pe umar (calitatea bretelei este la fel ca a gentii).

Nu are vreo eticheta care sa ateste ca este piele naturala, insa la buzunarul interior are o aplicatie din pielea din care este geanta si tinand cont de cate stiu eu despre gentile de piele se vede clar ca nu este plastic pe spate sau vreun material dubios (cum se intampla de obicei cu imitatiile de piele) ci este ceva ca o piele intoarsa. 

Geanta mai este disponibila si in alte 3 culori (care va place mai mult?) si nu exclud posibilitatea sa-mi achizitonez si alta culoare in viitor. Insa zilele astea trebuie sa primesc un model asemanator cu asta, dar pe alta culoare si vreau sa vad care imi place mai mult.

Si acum sa vin si cu o intamplare mai haioasa ... am iesit sa fac niste poze sa va arat cum vine purtata pe umar si in mana, dar bineinteles ca neavand experienta pozatului pe strada "in lume" n-am fost foarte atenta la ce se intampla in spatele meu ci ma uitam mai degraba la oamenii care ne priveau ciudat si nu m-am simtit foarte confortabil. Prin urmare in toate pozele in spatele meu apar un tomberon si un nene care matura de zor, asa ca poate data viitoare am mai mult noroc. Mi-am invatat lectia oricum ... si am priceput ca trebuie cautate locuri retrase, eu ma grabeam si n-am facut asta.

Va place geanta? Ati fi ales alta culoare?

18 comentarii

  1. Ce m-am amuzat cu tomberonul! Foarte frumoasa e geanta, mie rar imi place o poseta neagra - asta e chiar ok.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum ma amuz si eu, dar cand am vazut pozele m-am enervat, nici nu mi-a trecut prin cap sa ma uit in spate ...

      Ștergere
  2. super draguta,sa o porti cu placere draga mea

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place foarte mult. Am intrat pe site si am vazut-o raportata la dimensiunea unui om. Nu am comandat niciodata de pe acest site, in cat timp ti-a ajuns ? oare e prea tarziu deja ca sa mai ajunga pana la Craciun?
    Si eu as fi comandat tot neagra desi imi place si varianta pe maro.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dureaza mult procesarea comenzilor (chiar si 10 zile), pe drum face vreo 3 saptamani, dar deja sunt retinute multe zile coletele in Bucuresti la BSI (eu am unul de 10 zile la ei si nici un semn ca i-ar da drumul), a inceput nebunia cu pachetele de sarbatori, nu cred ca are sanse sa ajunga ceva pana la Craciun.

      Ștergere
  4. Este foarte frumoasa geanta , sa o porti cu mare drag . Cred ca o alegeam pe cea albastra dar si aceasta imi place foarte mult, se potriveste la orice fiind neagra .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Albastru am ales la cealalta, vi-o arat in curand, inca n-a ajuns la mine, dar a intrat in tara. Multumesc :)

      Ștergere
  5. Imi place si imi si trebuie una asa (am niste cizme cu fermoar auriu). Pe toate culorile e interesanta, de fapt celelalte culori pun mai bine modelul in evidenta.

    O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu chiar aveam nevoie de o geanta neagra, m-am foit mult pana sa ma decid, albastra e pe drum, asa ca asta neagra a fost alegerea perfecta. O zi frumoasa si tie.

      Ștergere
  6. Cred ca ar trebui sa faci o serie de postari cu pataniile tale la pozat. Inteleg ca fiecare sedinta foto iese prost si mereu ai ce sa ne povestesti :))
    Geanta este tare frumoasa,nu m-as fi incumetat sa dau atatia bani daca nici nu eram sigura ca e ok produsul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Astea cu haine/ accesorii/ poze in natura sunt deja comice, iar acum cu tomberonul si maturatorul a fost prea de tot, sper sa fi invatat ceva din asta si sa nu mai am ce sa povestesc. Eu prefer cumparaturile on-line, timp de umblat prin magazine nu prea am si nici rabdare de cele mai multe ori. :)

      Ștergere
    2. Eu cumpar online doar cand imi amintesc sa dau cuiva bani ca sa-i puna pe card,al meu a expirat de mult. Apropo de asta,stii un card care e avantajos, fara comsioane mari? Inainte l-am avut pe cel student de la ing dar mi-a expirat,nu am avut nevoie de el mult timp si de curand cand am fost la ei mi-au spus ca mi-au inchis acel cont si nu imi pot face altul de student,e doar pana in 22 ani cred, iar contul pe care aveau de gand sa mi-l faca era pliiin de comisioane si nu l-am vrut.

      Ștergere
    3. Nu stiu, eu am acelasi tip de card la aceeasi banca de peste 10 ani, nu e cea mai avantajoasa oferta, dar ...

      Ștergere
  7. E frumoasa geanta, asta e problema cu genul asta de site-uri, sunt ca o loterie, nu stii niciodata ce vei primi. Se pare ca a fost cu noroc. :)

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte frumoasa! Sa o porti cu placere! :)

    RăspundețiȘtergere