Sally Hansen Gel Cuticle Remover

5.11.14


Inainte sa iau gelul asta de pe feelunique am folosit tot un produs pentru indepartat cuticule de la Sally Hansen, insa nu mi s-a parut extraordinar, mi-a placut, dar n-am simtit ca e cazul sa-l recumpar, ci mai degraba sa caut altceva. Ce m-a atras la gelul asta? Contine jojoba, extract de kiwi si proteina de grau - sa nu credeti ca stiu ce face fiecare sau daca sunt bune, dar mi-am ascultat instinctul si norocul a fost iar de partea mea. Imi place la nebunie gelul, pacat ca se consuma atat de repede.

Eu il aplic pe conturul unghiei, il las sa actioneze 2-3 minute (nu este indicat sa se depaseasca 10 minute, eu n-am ajuns la timpul asta si nici nu vreau sa incerc) si imping cuticulele cu un bat de bambus. Tubul are capacul taiat oblic pentru a se folosi la impins cuticulele, insa eu prefer betele de bambus. Se recomanda clatirea cu apa calduta, insa eu recunosc ca nu fac asta, ci sterg cu un servetel.

Ce-am observat? Cuticulele mele arata mult mai bine, parca n-au mai crescut ca inainte, au un aspect general mai bun, sunt mai hidratate si chiar daca nu am timp sa ma ocup de mainile mele cateva zile nu arata uscate si "zburlite" ca inainte. 

Este un produs usor de folosit, are un miros foarte placut si-si face treaba bine. Singurul neajuns din punctul meu de vedere este faptul ca se consuma mult prea repede si nici pretul nu este foarte mic pentru un produs de genul asta, insa asta n-o sa ma impiedice sa-l iau si pe viitor.

L-ati incercat? Cum vi se pare? Va tenteaza? Voi ce produs folositi pentru cuticule?

21 de comentarii

  1. Singurul pe care l-am folosit este cel de la Farmec si am fost destul de multumita de el. ami-ar placea sa-l incerc si pe asta :), daca l-as gasi la magazinul de la colt ar fi perfect pentru ca pana acum nu m-am invrednicit sa fac vreo comanda pe un site din afara .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am tot auzit de cel de la Farmec, chiar nu stiu cum e, nu l-am folosit. :)

      Ștergere
  2. La fix postarea ta, sunt in cautarea unei chestii de ingrijire a cuticulelor - ca am tot citit ca nu-i frumos sa le tai si acuma incerc sa le las naturale. Mna, chiar si naturalul are nevoie de un strop de ajutor :) Momentan folosesc ceva de la Cupio, imi scapa numele, miroase frumos - a ceva fruct, pret decent, dar nu cred ca l-as mai cumpara si a dua oara, adica nu m-a dat pe spate. Mi-as fi dorit un creion de cuticule, mi se pare super practic, il scoti din geanta, mazgalesti putin si gata ai cuticule hidratate - sa vad pe unde o sa-l gasesc si pe ala.
    In experimentele mele am folosit ulei de ricin - nu e rau, dar cred ca trebuie consceventa.
    A, si am un ulei de par de la Elseve si dupa ce ma dau cu el pe pleata, imi masez mainile insistand pe cuticule - raman catifelate cam ca un fundulet de bebelus :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Creioane cu ulei gasesti pe ebay la preturi foarte mici si sunt decente, desi nu intra atat de repede in piele ca cele profesionale.

      Ștergere
  3. Nu, nu l-am incercat, dar suna destul de bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut ca au inceput sa fie si la noi mai accesibile produsele de la Sally Hansen, poate o sa fie si asta disponibil, chiar e un produs bun.

      Ștergere
  4. Camelia, eu folosesc acest produs luat de pe iherb , de care sunt foarte multumita . Il iau in geanta si pot sa-l folosesc oricand . Dar sa stii ca uneori le tai, chiar daca nu este ok
    http://www.iherb.com/Nutra-Nail-Nailsentials-Cuticle-Nail-Butter-06-oz-1-85-g/49130#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=cuticle%20nail%20butter&rc=62&sr=null&ic=1
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa ma uit si eu, insa de-abia mi-am luat un ulei de la Nubar. Si eu le mai tai chiar daca nu e bine, sunt cazuri cand e necesar. :)

      Ștergere
  5. Au si varianta cuticle remover, pentru cine e interesat .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  6. nu am mai taiat cuticulele de aproape trei ani de zile,folosesc ulei de ricin sau de masline incalzit f putin si aplicat cu un betisor de urechi,masez usor ,apoi imping cuticulele la baza.E benefic si pt unghii,iar cuticulele aproape dispar.Am mai folosit si vitamina A uleioasa sau crema Mebra cu vit A,care se aplica si pe zone foarte uscate si nu contine parfum,care poate displacea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uleiuri folosesc si eu dar nu ma ajuta sa imping cuticulele foarte bine, le folosesc dupa pentru hidratare.

      Ștergere
  7. Eu am Instant Cuticle Remover, insa in ultima perioada am preferat sa aplic foarte des ulei de migdale dulci. Suna bine si asta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uleiuri folosesc si eu, dar am nevoie si de ceva special pentru cuticulele, in cazul meu uleiurile sunt doar pentru hidratare.

      Ștergere
  8. Nu prea folosesc produse pentru cuticule...le tai pur si simplu cand imi fac manichiura. Insa acum am un ulei de cuticule de la OPI...sa vedem rezultatele! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Taiatul ala nu e sanatos deloc, desi si eu il mai practic din cand in cand.

      Ștergere
  9. Imi poti recomanda te rog, un base coat si un top coat (sau mai multe branduri de la care ai incercat) de care tu ai fost multumita?,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Produsele Trind sunt bune, OPI Natural Nail Base Coat, Nubar Diamont Seal&Shine Topcoat - gasesti despre toate informatii pe blog.

      Ștergere