Cumparaturi de Black Friday

26.11.14

V-am spus saptamana trecuta cam ce planuri am pentru Black Friday, n-am facut cine stie ce cumparaturi. Doar cateva comenzi si toate de produse cosmetice si de ingrijire, iar pe doua vi le arat astazi (cea de la Yves Rocher inca n-a ajuns, dar e pe drum).


Comanda de pe Makeup Shop mi-a dat batai de cap pentru ca siteul a mers greu (si e putin spus greu), dar mai ales pentru ca eu nu eram decisa ce vreau de fapt. In final am pus in cos Duo Fibre Collection de la Real Techniques, un ruj de la NYX din gama Butter in nuanta Sugar Wafer, Liole Lip Color Stick in nuanta Candice, Sleek Matte Me in nuanta Birthday Suit si multe mostre Lioele (am vrut sa incerc inainte de a lua ceva in varianta full size). Mai sunt cateva produse care ma tenteaza si am o lista de dorinte cam lunga ...


Comanda de la Sensodays v-am aratat-o si pe Facebook. Am dat comanda joi noapte si vineri la 10 am primit sms sa ma duc s-o ridic (am optat pentru ridicare directa). Suma totala de plata a fost 29,70 ron pentru un blush de la Rimmel - 120 Pink Rose, un ruj Astor Color Last Vip - nuanta 002 Sweety, un ruj Rimmel Lasting Finish - 006 Pink Blush si Scandaleyes Waterproof Mascara de la Rimmel. Preturile au fost super bine si chiar pot sa zic ca a fost Black Friday Deal.

Mai am pe drum 2 (da, chiar 2) comenzi de la Yves Rocher. Una am plasat-o vineri si a doua duminica seara cand am realizat ca mai am de facut niste cadouri in perioada urmatoare si era pacat sa nu profit de oferta de black Friday. O sa va arat ce am luat cand ajung comenzile.

Voi ce v-ati luat de Black Friday? Ati prins vreo oferta buna?

37 de comentarii

  1. oribil a mers situl ..eu nu am reusit sa cumpar nimic atunci..de abia vineri dimineata...:(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, am inteles ca dupa miezul noptii au fost peste 25.000 oameni on-line, si eu m-am chinuit ceva, dar am reusit pana la urma.

      Ștergere
  2. Sa folosesti cu placere toate bunatatile noi!:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie mi-au ajuns doua din 4 , de pe Kurtmann mi-am luat o fustita rosie din dantela de la Stradivarius , un colier superb de la Pull & Bear care arata atat de bine in realitate si la un pret mai mult decat bun, acesta este daca vrei sa-l vezi :http://www.kurtmann.ro/spcat/femei/cod/5994305302 , vad ca inca mai e pe stoc .Iar in a doua comanda am avut cerceii de la Zara si o bluzita Stradivarius , la preturi super bune . Mai am doua pe drum, cea de la Yves Rocher si Makeup shop. Sa folosesti cu placere ce ti-ai luat si abia astept sa ne arati comanda Yves Rocher...si eu abia astept sa o primesc pe a mea :) Te pup
    ps : aceasta este fustita http://www.kurtmann.ro/spcat/femei/cod/5031236350
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa le porti cu placere, arata foarte bine amandoua. Anamaria, tu esti blonda? Incercam acum sa-mi creez o imagine a ta in minte si asta mi-a venit in fata ochilor. :)

      Ștergere
    2. Camelia draga, m-ai facut sa rad :))
      Cum ai ajuns la parerea aceasta , cumva din piesele pe care le aleg ? :)
      Nu sunt blonda...sunt satena inchis, cu parul lung si drept, te pup :)
      (Anamaria)

      Ștergere
    3. Chiar nu stiu, m-a lovit asa si blond mi-a venit in minte prima data, ti-am trimis un mail, noapte buna. :)

      Ștergere
  4. Eu de abia la 1:15 noaptea am reusit sa o plasez. Pica site-ul din 3 in 3 minute, dar nu m-am lasat :D Azi imi vine a doua comanda :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost coma siteul, eu puneam in cos, disparea si tot asa, la un moment dat imi venea sa zic pas, dar ma manca rau de tot. :))

      Ștergere
  5. Mai vroiam sa zic ceva , deci este ps nr 2 :)) tot regina pensulelor ai ramas, stii ca asa ti-am zis candva....
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite ca n-am tinut minte faza cu regina, dar recunosc ca am o slabiciune pentru ele. Am una pe drum, de-abia astept sa vina si sa va povestesc de ea daca e ce sper eu sa fie. :)

      Ștergere
  6. De la Makeup-shop mi-am luat (in sfarsit!!!) blush-ul Sleek in nuanta golden rose care e copie dupa nuanta orgasm de la Nars. Este foarte frumos. are un pic de luciu si arata foarte natural. Am mai luat cateva chestii tot atunci dar pentru cadouri. Si mi-am luat de pe mangooutlet un pardesiu/palton cu 60% reducere, military style in culoarea bej. Love it! (Pe mangooutlet nu a fost oferta de BF, era o promotie obisnuita)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Golden Rose e mai misto decat Orgasm, sa porti cu placere paltonul. :)

      Ștergere
  7. Sleek Birthday Suit il am si eu , il ador ! Pe Mks m-am chinuit pana pe la 2 am sa dau comanda, n-am reusit, iar vineri dimineata nu mai aveau nimic din ce-mi doream eu, prin urmare, astept reducerile de Craciun ca sa-mi iau ce-mi propusesem. xo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe la 2 si ceva am reusit si eu, eu nu mai astept nici o reducere, desi o comanda la ei mai dau curand ca mi s-a nazarit pe niste chestii. :))

      Ștergere
  8. Ai făcut ceva cumpărături, să le foloseşti pe toate cu drag!
    Eu la Makeup Shop am dat cea mai generoasă comandă de la Black Friday - multe pensule şi o paletă de farduri Sleek. Abia ce mai plasasem o comandă la ei de Halloween, dar atunci luasem doar rujuri şi alte mărunţişuri (printre care chiar aceeaşi nuanţă de Matte Me cu al tău). Am mai plasat o comandă şi la Triodeluxe dar nu fiindcă ar fi fost foarte mari reducerile, ci pentru că trebuia oricum să-mi iau câte ceva de la ei.
    Mi-a părut rău că n-am profitat şi de oferta YR, dar sper să aibă totuşi oferte bune în decembrie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa le folosesti cu placere, sigur o sa mai aiba YR oferte bune, dar nu stiu daca chiar ca asta de Black Friday, a meritat din plin.

      Ștergere
  9. Imi plac mult pensulele! Si eu astept comanda de la Yves Rocher si mai am una de la Iherb care ar fi trebuit sa ajunga zilele astea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La iHerb aveam si eu in plan o comanda, dar cred ca astept sa treaca nebunia cu sarbatorile ca deja sunt probleme cu posta.

      Ștergere
  10. Of, pe mine ma amagesc de vreo doua zile cu sms-uri ca-mi vine coletul de la Make-up Shop si nimic..Si abia astept sa incerc acel butter gloss!
    Chiar a fost super deal cu Sensodays!
    Astept sa vad si ce ai luat de la YR :D
    Sa te bucuri de ele!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, eu am primit luni mail ca s-a expediat si ieri mi l-a adus curierul. Ajunge si al tau in curand. Sa folosesti cu placere ce ti-ai luat.

      Ștergere
  11. Superbe rujurile!! Ma tentau si pe mine multe chestii de pe makeup shop, dar am rezistat eroic :))

    RăspundețiȘtergere
  12. sa le folosesti cu spor pe toate,sunt superbe!

    RăspundețiȘtergere
  13. Cum am mai scris pe aici, am luat extensii de pe Divissima (si ca sa stiti, arata foooooooarteee bine, n-am crezut pana nu am desfacut pachetul), de la Cupio accesorii, de la Nailshop forfecuta si oje, de la Ambra bijuterii un set de perle, si bineinteles MKS (n-a ajuns inca, dar eu am comandat prin posta).
    Mi-au placut anul acesta (exceptand faptul ca la 3 am reusit sa trimit comanda) au fost foarte bine aprovizionati; si duminica seara gaseai majoritatea produselor (nu stiu ce s-a terminat imediat, dar eu de vineri noaptea pana duminica noaptea am tot navigat pe site si niciun produs n-a disparut imediat cum s-a intamplat anul trecut cand ziua urmatoare noptii de BF site-ul era gool golut).
    Eu nu am luat pensulici de data asta, dar mi-am luat matte lip cream 4 bucati pt ca imi plac tare mult, mi-am luat paletuta Bad Girl si baza de machiaj pentur ca, celebra baza Radiant nu mai este ce a fost! Ultimile doua cumparate sunt mai moi, machiajul incepe sa se stranga/dispara dupa nici 4 ore.
    Am si eu un butter lipstick in nuanta Juju dar nu imi place deloc textura acestui ruj.
    Te rog sa ne spui cum este creionul acela de buze si daca Sleek Matte me este mai uscat ca Nyx matte lipcream.
    Imi pare rau ca nu am dat comanda la Yves Rocher; au Black Friday si la noapte?

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai au reduceri cei de la Yves Rocher, n-am incercat inca nimic din ce-am luat, dupa ce imi fac o parere va povestesc despre ele.

      Ștergere
  14. eu nu mi-am luat nimic pt ca nu am avut bani, dar m-am oftica cand am vazut la reducere ghete de incalzit picioarele. Vroiam sa zic ca mi-am cumparat si eu pensulele de la real techniques si mi-a cam trecut din entuziasm dupa ce am inceput sa le folosesc...nu prea imi plac... :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te referi la setul asta de pensule sau la altele? N-am apucat sa le incerc pe astea, deci nu stiu inca cum sunt.

      Ștergere
    2. scuze...ma refer strict la astea pe care ti le-ai luat si tu. restul sunt superbe. cel putin cele de fond de ten le ador!

      Ștergere
    3. N-am apucat sa le incerc, deci nu stiu ce sa-ti zic. Expert Face Brush imi place si mie mult.

      Ștergere
  15. sa te bucuri de toate! eu nu mi-am luat nimic. am avut intentia, ba chiar m-am si uitat pe site-uri, dar cand am vazut ce greu se incarca si ca tot pica, mi-am adus aminte ca acum doi ani am pierdut 4(!) ore incercand sa pun o comanda pe Miniprix. am fost multumita de ce-am primit atunci, dar efortul a fost prea mare :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, eu chiar aveam pofta de niste cumparaturi, asa ca o incalzire pentru decembrie. :)

      Ștergere