Planurile mele pentru Black Friday de Romania - varianta 2014

20.11.14


Planurile mele ... nu prea exista! Tot vad oferte de Black Friday de o luna, pe unde te uiti numai reduceri "mortale" si tot asa. In conditiile in care stiu cum s-au umflat preturile inainte de reduceri anii trecuti si ce-a iesit n-am de gand nici macar sa ma obosesc sa vad ce oferte de neratat ofera anumite magazine. Nici n-am nevoie de cine stie ce si nici de finante foarte mari nu dispun, daca imi sare ceva in ochi si mi se pare oferta ok poate o sa iau ceva, in rest ... sa profite altii!

Singurele magazine on-line pe care chiar am de gand sa le vizitez in vinerea neagra (care o sa fie de fapt weekendul negru si care mai mult ca sigur o sa se intinda pana pe 1 decembrie si poate si mai tarziu ca romanii nu duc lipsa de motive de "sarbatoare") sunt:

MAKEUP SHOP - au anuntat reduceri intre 20 si 70% si vor actualiza toate stocurile inainte de ora 12 (acum sunt multe produse out of stock), iar eu am cateva produse de la NYX si Lioele pe care vreau sa le incerc si daca-s preturi bune poate si ceva de la Real Techniques si Ecotools

YVES ROCHER - e prima data cand participa la Black Friday si chiar sper sa fie niste oferte bune, n-am mai dat de mult o comanda on-line si am cateva chestii in minte, sper sa fie ceva interesant si sa imi iau si eu ceva si sa iau ceva si pentru cadourile de sarbatori (si ca un teaser va spun ca va puteti lua un parfum sau orice alt produs scump va doriti de la ei cu 1 ron - mai multe detalii la noapte)

ELEFANT - sper ca o sa fie o oferta buna la lumanarile de la Village Candle de care v-am tot zis (vreau sa iau cateva pentru cadourile de sarbatori si poate imi mai iau si eu) si m-ar tenta si niste carti, o sa arunc un ochi si la cosmetice ca au mai avut oferte bune in trecut

CHICVILLE - imi plac mult produsele lor si cand vreau sa ma relaxez mereu ma uit pe site, poate gasesc ceva frumos la oferta

ORGANIC BABY - sunt curioasa daca vor fi reduceri la produsele pe care le am in wishlist

Poate (si poate e) o sa ma uit pe Oteros daca au reduceri la ghete (am vazut unele care mi-au placut zilele trecute), Matar (au anuntat peste 2000 de produse cu reduceri si la ei reducerile incep la ora 20),  Kurtmann (reduceri de 50% la mii de produse - sa vedem), Color Cosmetics (produsele Almay ma intereseaza si au anuntat reduceri de pana la 70%) si Sensodays (anul asta am vazut niste oferte bune la ei la cosmetice si sunt curioasa daca va fi ceva interesant si de Black Friday).

Ce nu ma tenteaza pe mine, dar poate sa va tenteze pe voi si daca tot am informatiile am zis sa va spun: Ivatherm a anuntat reduceri de 50% si pachete 1+1, Emag o sa aiba Iphone la super pret (pentru cine cauta si cine e rapid), Ama Fashion o sa aiba peste 1500 produse cu reduceri de pana la 50% (in anii trecuti am vazut chestii misto la ei), Miniprix a anuntat reduceri de pana la 80% la mii de produse, Carrefour Online a anuntat reduceri (dar din cate am inteles nu-s cine stie ce, chiar n-am studiat preturile), Nemira are reduceri de pana la 89% si transport gratuit, Evomag anunta alte reduceri nemaipomenite (ramane de vazut cat de real e), Triodeluxe are reduceri de pana la 40% (eu n-am incercat produsele lor, dar stiu ca multe le adorati), Eubio are reduceri de 50%, iar Vegis de 60% (pe astea 2 cred ca o sa ma uit si eu).

Va dau aceleasi sfaturi ca si in anii trecuti: intrati pe site de acum daca va intereseaza ceva anume, uitati-va ce si cum ca sa stiti la noapte/ maine de unde si ce sa luati (in cazul Emag/ Evomag si altele de gen e bine sa aveti cont facut cu toate datele inregistrate si sa va logati inainte sa inceapa nebunia), dar mai ales ganditi-va daca va trebuie cu adevarat. Noii, romanii, avem un talent deosebit sa luam orice e la oferta chiar daca nu ne trebuie. Si nu uitati ca urmeaza weekendul viitor cand intra si alte magazine in nebunia asta.

Voi ce planuri aveti pentru Black Friday? Ceva liste cu cumparaturi? (denumirea magazinelor reprezinta si linkul catre magazin, asa ca daca vreti sa vedeti doar dati click si nu mai pierdeti timpul cu cautarea siteurilor - acolo unde este landing page dedicat Black Friday am pus link catre pagina, insa ofertele le puteti vedea doar dupa ora 24).

P.S.: o sa incerc sa actualizez postarea asta pe masura ce mai primesc informatii, asa ca mai aruncati ochii si diseara/ maine, iar daca vad ceva oferte de neratat dupa 12 o sa le postez pe pagina de Facebook sa le vedeti si voi (daca am timp, maine am o zi agitata).

30 de comentarii

  1. eu nu am nici o "tinta" anul acesta dar sunt curioasa ce va fi la oferta...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sunt putin curioasa, dar nu ma pasioneaza nimic in mod special. :)

      Ștergere
  2. Incerc sa stai cat mai pitita. Ma obosesc prea mult anunturile cu Black Friday. Daca vreau neapart ceva imi cumpar oricand, nu stau sa astept ziua asta ca ma trezesc ca mai iau si teapa. Ypu never know. Acum ca ai enumerat cateva site-uri, o sa arunci un ochi asa de curioasa si daca pic in plasa, pe tine dau vina :)).
    Al meu are planuri sa ia niste chestii casnice, toate pentru mine :)), ca si anul trecut :D.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe mine nu m-a prins niciodata nebunia asta cu Black Friday, nu-mi amintesc sa fi cumparat ceva important in ultimii ani. Dar ma mai uit sa vad ce si cum, pisica curioasa ... ce sa zic. :)

      Ștergere
  3. Nu ma tenteaza nimic :))
    Sunt un punct al vietii in care nu stiu ce vreau, dar stiu sigur ca vreau ceva - na belea :))

    RăspundețiȘtergere
  4. nici eu nu am in plan nimic, dar nu se stie niciodata! Multumi pentru oferte! Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe mine febra asta cu Black Friday nu m-a prins, sunt genul care isi ia cand vrea, nu prea am rabdare. :)

      Ștergere
  5. Anul trecut am dat iama în makeup-shop de Black Friday :) Anul acesta vreau doar 2 chestii si în rest sper să mă abțin. Mi-am comandat niste pensule RT de pe ebay din China si sunt foarte curioasa cum sunt. Asa ca acum astept :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te referi la copii dupa RT? Daca da, sunt ok, mai ales pentru pretul pe care il au. :)

      Ștergere
    2. Da, copii evident. 37 de lei un set de 4 pensule pentru față. O să le compar cu ”originalele” care tot made in china sunt :)

      Ștergere
    3. Ai dat cam mult pe ele, le-am vazut la 1 dolar si ceva bucata in ultima vreme, si am vazut ca eu aparut niste seturi si pentru ochi, am vrut sa comand si eu unul. :))

      Ștergere
  6. Multumim mult pentru informatii!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Placerea a fost de partea mea, daca tot le-am avut la indemana ... :)

      Ștergere
  7. Pentru mine Black Friday e ziua când romanii își cumpără lucruri de care nu au nevoie doar pentru ca sunt la reduceri... si de multe ori le iau chiar mai scumpe.
    Eu încerc sa stau departe de toate site-urile cu reduceri... in afara de make up shop. De fapt singurul lucru de care am nevoie este un nou fond de ten/bb cream asa ca ma gândeam la un bb cream de la lioele, ca tot sunt lăudate... da sa vedem ce reduceri vor avea :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In mare parte sunt de acord cu tine, d-asta am si spus in postare ... inca un motiv sa cheltuim bani. Si pe mine ma tenteaza un BB cream e la Lioele, dar nu prea am nevoie ... :))

      Ștergere
  8. Job nu! Planuri nu :(...
    Mulţumim tare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mda ... cand n-ai finante si apar oferte bune nu e bine deloc.

      Ștergere
    2. mda... corect! :))
      Sănătoşi să fim!
      Te pup cu drag!

      Ștergere
  9. Pe mine ma intereseaza de la Yves rocher gelul de dus cu pere si caramel (cat de bine suna) si abia astept sa vad ofertele lor si o comanda pe Kurtmann, daca vad ceva care imi place . Pacat ca doar de la 4 dimineata incep ofertele la ei:) . O sa ma uit si pe elefant dupa un parfum si lumanari . Multumim pt informatii .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si pe mine tot gama aia ma tenteaza, ti-am trimis un mail cu detalii. :)

      Ștergere
  10. Pe mine ma intereseaza, mi-am facut chiar si lista si deja am paginile deschise.
    Dap, Makeup Shop a avut cele mai bune oferte anul trecut; atunci a fost prima mea comanda, doar 2 produse iar acum am o lista lunga.
    La elefant nu ma uit; din "cauza ta" am aflat de happy wishlist asa ca azi am primit ditamai borcanul cu lumanare cherry blossom.
    Ma intereseaza Sensodays din cauza unui ondulator Babyliss, daca il gasesc la un pret mult mult mai mic decat pana acum s-ar putea sa-l iau.
    Niste periute electrice, un cantar de bucatarie (Emag, Altex, Sensodays) dar nu neaparat.
    Am in vedere doua magazine cu produse pt unghii tehnice de la care o sa dau cate o comanda; plus un site de extensii (Divissima) pt ca mi s-a pus pata.

    Melkior, Asternuturisiprosoape, bijuterii Ambra, Silverzone, pentrugatit.ro, l'occitane.ro (am primit newsletter dar nu am vazut nimic anuntat pe site), Sevensins (cele mai mici reduceri pe care le-am vazut anul trecut la ei au fost, anuntau 70% dar de fapt erau aceleasi pe care le practicau in mod normal), madame.ro (mici reduceri), maxine.ro, miniprix, tinar, irinareisler, fashion up, matar, superpantofi, depurtat plus altele care imi scapa acum, toate participa la BF (mai mult sau mai putin).

    Yves Rocher nu stiu cum o sa ia parte la asta.... anul trecut am primit pe email o oferta foarte buna dar nu am dat comanda.Am o comanda pe drum si voi lua ceva doar daca au o oferta cu adevarat de BF.

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un produs la 1 ron e oferta de BF (bineinteles la o comanda minima care nu e asa minima), o sa vedeti mai multe dupa 12 pentru Yves Rocher. Multe siteuri au anuntat reduceri, au trimis newsletter, la multe nici nu m-am uitat, de Miniprix uitasem, dar am actualizat, au anuntat reduceri de 80%. Un ondulator ar vrea si eu, dar astept saptamana viitoare cand intra cele de la Remington la oferta daca nu vad acum vreo oferta bomba.

      Ștergere
    2. De Remington nu mai vreau sa aud!! Mi-am luat un ondulator din colectia rosie, Silk parca, mi-e si sila sa caut, colectia de lux, noua si extraordinar de buna - dupa cum zic ei.
      Onduleurile tin un sfert de ora, daca dau o tona de produse puternic coafante s-ar putea sa tina juma de ora, spune ca se incalzeste in 30 de secunde dar de fapt se incalzeste in 3 minute si daca il folosesc de 5 ori intr-o luna am parul subtiat!!! In conditiile in care parul meu are parte doar de produse profesionale, tratamente peste tratamente, seruri si produse termice; e adevarat ca am parul fin si ca e netratat chimic(natural), dar parca nici chiar asa!!!
      O sa imi iau Babyliss sa vad cum e.
      Apropo, un ser bun pentru onduleuri (ondulator, bigudiuri) este lotiunea pentru onduleuri de la Babyliss -nu incarca, coafeaza si da stralucire. Minunata!!!

      Mihaela I.

      Ștergere
  11. Eu tocmai am cheltuit o gramada de bani pe haine, deci nu stiu exact ce mai vreau, poate un palton, un ondulator si ceva carti (le stiu deja, astept decat sa vad daca prind ceva reduceri)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am cheltuit mult in ultima vreme, e cazul de o pauza, dar sa vedem ... Ondulator ar vrea si eu, dar nu ma grabesc. Nemira si Elefant au anuntat reduceri mari la carti. :)

      Ștergere
  12. pentru siguranta bugetului e bine sa nu deschid calculatorul si nici sa nu ies la cumparaturi zilelea astea...ispita e mare :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Niciodata nu ma entuziasmez de BF - nici chiar in anii trecuti, cand nu au fost asa diluate si intinse ca niste placinte pe doua saptamani "reducerile mortale". Prea muti nervi si prea multa atentie acordata pentru niste reduceri care, din punctul meu de vedre, sunt in 90% din cazuri minime sau inexistente.
    Eu am observat de la inceput ca se pompeaza masiv preturile pentru a avea de unde "reduce". Uneori, si cu "reducerea soc" sunt mai scumpe decat in mod normal. Dar oamenii parca intra in frenezie, sa nu cumva sa rateze sa dea bani :)))))

    Trecand peste intro-ul usor deprimant :)))) singurul site pe care il voi accesa va fi eMag - caut un ondulator si, poate, daca chiar voi sesiza reduceri, un parfum.
    Oricum, nu-mi fac nici sperante, nici iluzii :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asta ziceam si eu, cuvantul reducere da fibrilatii. :)) Eu anii trecuti n-am luat nimic, anul asta am cate ceva in plan, dar cosmetice in principal si un ondulator si eu, dar nu neaparat. :)

      Ștergere