Oferte tentante pe StrawberryNET

10.11.14

Mi-am inceput dimineata cu 3 colete de pe StrawberryNET (va arat zilele astea ce mi-am luat, mai am niste restante si de saptamana trecuta) si inca ma mananca degetele sa mai dau niste comenzi - motivul e simplu: am vazut aseara o gramada de oferte misto pe site, au inceput deja sa puna din ofertele de Craciun si ma astept sa fie din ce in ce mai multe tentatii.

Ce am vazut? O gramada de oferte la parfumuri (cred ca in momentul asta am o problema cu parfumurile, desi am o gramada tot as mai vrea 1, 2 sau chiar mai multe), seturi pentru calatorie de la Clinique si Estee Lauder la preturi foarte bune (unele produse au 30 ml sau sunt jumatate din varianta full-size, perfecte daca vreti sa le incercati), glossurile de la Becca la un pret foarte bun, o gramada de produse de la Biotherm la oferta, truse de la Cargo si Smashbox si multe multe altele. Mai jos am facut o selectie cu cateva produse care mi-au atras atentia, insa pe site gasiti mult mai multe.
AICI gasiti ofertele de mai sus si multe multe altele. Va tenteaza ceva in mod special?

20 de comentarii

  1. ce ma manca degetee sa imi cumpar setul clinique :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu te roooog sa nu mai postezi tentatii de genul celor de mai sus! Pe bune, mi-am cam golit cardul in ultima vreme...Intr-adevar, cam tot ce-mi cumpar le si folosesc, nu le iau doar de dragul de a le avea acolo in dulap, dar prea multe oferte faine si de nerefuzat in ultima vreme am intalnit prin intermediul tau! Astept zilele astea sa primesc Naughty Alice, a intrat ieri in tara, dar mai dureaza vreo 2 zile pana ajung sa pun mana pe el...Astept sa vad ce bunatati cosmetice ascund coletele tale! Zi frumoasa iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Naughty Alice si la mine, nu pot sa ma chinui doar eu cu atatea oferte, mai bine sa suferim impreuna. :)

      Ștergere
    2. Asa suferinta merita traita! Am primit Naughty Alice si prima impresie la prima mirosire e ca aduce a Rare Gold de la Avon, pe care nu l-am avut personal, dar pe care l-am vandut destul de bine clientelor mele de la Avon, fiind un parfum cu aroma eleganta si florala. Nu stiu de ce, dar cred ca-l las pentru la primavara. Imi place, dar nu m-a dat pe spate. Cred ca mie nu prea imi plac aromele florale, imi plac mai mult cele orientale, gurmande, oriental-florale. Nu-mi displace, doar ca e altceva decat folosesc eu in acest moment. Inca nu m-am saturat de Lalique Le Parfum! Ceva in genul lui Naughty Alice e si Esprit d' Oscar by Oscar de la Renta, luat la super reducere in vara, cu vreo 70 lei varianta de 50 ml, doar ca e usor mai dulce, dar tot floral. In concluzie zic sa ne bucuram de achizitiile inspirate pe care le-am facut si le facem!

      Ștergere
    3. Nu stiu cum e Rare Gold, insa pe mine Naughty Alice e mai degraba lemnos decat floral, chiar ieri l-am purtat si-mi place mult cum se comporta pe pielea mea.

      Ștergere
  3. Si eu am innebunit cu parfumurile, am vazut niste seturi de ma termina!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai zic nimic, eu in ultimele 3 saptamani mi-am luat 3 parfumuri.

      Ștergere
  4. ne cam torturezi cu ofertele astea :) le vad si ies repede,sa nu comit vreun pacat :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Daaaa... mă tentează o grămadă de chestii, azi mi-am comandat parfumul de la oferta zilei L'Air Du Temps, costă 108 lei și e preferatul meu din toate timpurile. E o ediție specială, un pic diferit de cel classic, abia aștept să-l primesc! http://ioanaspune.blogspot.ro/2014/11/lair-du-temps.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am uitat si eu la el, am vrut sa i-l iau mamei, dar am rezistat. :)

      Ștergere
  6. Asa cum parfumurile sunt slabiciunea ta, asa sunt paletele si seturile pentru mine. Pur si simplu nu pot sa le rezist. Dar incerc, pentru ca am facut asemenea cumparaturi in ultimele luni ca nu mai incap prin dulapuri si nu am cand sa le folosesc pe toate..
    Cu toate astea, ma tenteaza extrem de tare setul Estee Lauder si asta pentru ca am o amintire foarte frumoasa legata de o paleta de-a lor. O cunostinta mi-a daruit in perioada liceului o paleta Estee Lauder, erau primele farduri atat de scumpe pe care le-am avut. Avea 6 farduri si un rimel si am folosit o singura nuanta din cele 6, un bej metalizat, restul erau prea intense pentru indemanarea mea din acea perioada :)) Am adorat nuanta si super rezistenta. De atunci tot am senzatia ca nici un fard nu se ridica la calitatea aceluia - poate doar o impresie - dar am nevoie de o noua paleta ca sa aflu adevarul :)
    Nu strica nici setul Elizabeth Arden pentru machiajul ochilor, il vazusem acum cateva zile si am fost cat pe ce sa-l cumpar.
    Din cele prezentate de tine, am setul Cargo pe care il ador (blushul e foarte special, roz cu sidef albastru, arata super frumos pe piele, fardul il folosesc aproape zilnic de cand am primit coletul) si paleta Smashbox care nu m-a impresionat deloc, fardurile fiind slab pigmentate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am avut si eu niste palete Estee Lauder acum cativa ani, cred ca inca mai am cateva farduri ratacite, sunt ok, dar nu fenomenale. Cred ca la tine amintirile atarna greu. :)

      Ștergere
  7. Camelia, apropo de parfumuri :), ce parfumuri ai mai testat, care sa fie florale si la fel de placute si persistente precum minunatul Very Irresistible - Sensual de la Givenchy? (pe care, by the way, datorita tie l-am descoperit! Multumeeesc!:*)
    Pupici!
    O zi frumoasa... si sper fara ceata! Aici "tai" ceata cu foarfeca. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am scris de parfumurile pe care le-am incercat pe blog lunile trecute - 5th Avenue de la Elizabeth Arden imi place mult si e floral.

      Ștergere
    2. Stiu, eram doar curioasa daca ai mai testat intre timp altceva la fel de bun precum parfumul de la Givenchy. ;) (care sa fie neaparat floral,desigur! :) Mie una doar astea imi plac.
      Pup! Multumesc pentru raspuns.

      Ștergere
    3. Very Irresistible e unic, greu de gasit ceva la fel. :)

      Ștergere
  8. E durere ce e pe site, si am banuiala ca mai apare ceva.
    Anii trecuti parca au avut mai multe oferte gen cadou si ieftine, oferte pe care pana acum nu le-am vazut pe site- si ma refer la seturi Korres (care le chiar le asteptam) si la seturi Fusion Beauty (aveau multe postate si multe erau ieftine).
    Acum ma tenteaza in primul rand parfumurile si seturile de parfumuri; ma tot uit la Guerlain si Givenchy (iubirile mele) si imi doresc si ceva de la Issey Miyake si Bvlgari

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Posibil sa nu fie anul asta, dar e posibil sa le bage iar la inceputul anului cand e alta serie de preturi mici.

      Ștergere