Gri, ceai si Becca

20.11.14


Probabil ca va intrebati ce este cu titlul asta. Va lamuresc imediat ... in ultima perioada imi plac la nebunie 3 chestii: hainele gri, ceaiul si produsele Becca, asa ca m-am gandit sa le combin pe toate astazi si sa va povestesc putin despre ele. As mai putea adauga lumanarile parfumate, meditatia si parfumurile, dar despre asta va povestesc cu alta ocazie - acum ma opresc doar la cele din titlu.

Si o sa incep cu pulovarul luat de pe Sheinside (momentan nu mai este in stoc, dar puteti sa cautati ceva asemanator aici) care este perfect din punctul meu de vedere. Este din mohair, este foarte foarte fin si extrem de calduros si sunt extrem de incantata ca l-am luat. Este un model larg, cu maneca cazuta, se incheie cu nasturi si are niste buzunare plasate foarte bine (nu stiu voi, dar eu ador sa stau cu mainile in buzunar).

Culoarea imi place la nebunie (nu pot decat sa va spun ca mai astept 2 cardigane gri zilele astea, de abia astept sa le primesc), dar daca mai exista si in alte variante de culoare sigur mai imi cumparam cel putin unul pentru ca este pulovarul perfect pentru perioada asta - am iesit din casa in tricou, cu pulovarul si o esarfa infasurata in jurul gatului si nu mi-a fost deloc frig.


Ca beau ceai foarte des si ca am nu stiu cate (zeci) de cutii/ pungi de ceai nu cred ca mai e un secret. Ceea ce probabil nu stiti este ca eu si ceaiurile nu ne am inteles prea bine in trecut. Acum cativa ani daca beam 3 cani de ceai intr-un an era mare minune (si nu exagerez), trebuia sa fiu foarte racita ca sa imi fac o cana de ceai. In timp lucrurile s-au schimbat si acum ador momentele cand savurez o cana de ceai. Preferatul meu in momentul asta este Caramel Vanilla de la The Republic of Tea.


Produsele de la Becca le-am descoperit anul asta - am inceput cu un blush luat la o oferta de pe StrawberryNET si mi-a placut atat de mult incat mi-am luat si un fard, dupa aia un gloss, dupa aia un fond de ten si un ruj ... si inca mai am cateva dorinte arzatoare. Imi plac mult produsele, imi place si ambalajul la fel de mult si sper sa mai prind cateva la oferta.


Care sunt obsesiile voastre in momentul asta?

9 comentarii

  1. Pantaloni gri larguti/helanca gri/ fular/ghete/ sau adidas-gheata! :)) obsesia mea din ultimul timp! :))
    Pantalonii gri de la Takko sunt absolut minunati!
    Ps. Si eu ador sa stau cu mainile in buzunare :))
    Iti ador pulovarul si esarfa.. Vreau si eu esarfa asa.. E minunata!
    Da, si mai am si eu un ruj care s a terminat si nu se mai gaseste nuanta respectiva si imi pare tare rau.. :( o sa ti arat o poza cu rujul despre care vorbesc.
    Da si eu sunt obsedata de pafumuri. Le ador.
    Imi plac parfumurile tari.. Le ador!
    Si rujurile si gloss urile.. Le ador!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gri - gri - gri, te inteleg. Esarfa am luat-o cu cativa ani cum vreo 2-3 ani si inca imi place la fel de mult. :)

      Ștergere
  2. Imi aduc aminte de un comentariu pe care l-am lasat la o postare mai veche....si iti spuneam ca eu sunt innebunita dupa haine si imi comand foarte des, iar tu ai spus ca nu te pasioneaza hainele(sau ceva de genul) uite ca acum este alta situatia:))) stii tu vorba aia, pofta vine mancand . Imi place mult de tot puloverul tau, e o pufosenie ..imi aduce aminte de bunica mea care imi facea o gramada de bentite pt par si altele..din mohair (mi-e atat de dor de dansa....) Sa il porti cu mare drag .
    Despre black friday nu ne spui nimic ? :) Te pup
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e, am si zis intr-o postare saptamanile trecute ca mi-a revenit cheful de haine si culoare si se vede. Va spun, la asta lucrez, dar mai pe seara - sa vin si cu niste informatii concrete (am deja cate ceva din interior, mai adun). :)

      Ștergere
  3. ce ador ploverasul tauuu <3 si avem ceva in comun: obsesia pt ceaiuri :)) te pup

    RăspundețiȘtergere
  4. ce frumos si pufos e pulavarasul,sa il porti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nici eu nu am fost mare fan ceai. Doar de cativa ani m-a lovit pasiunea. Cand eram mica se ruga mama de mine sa beau cate o cana de ceai cand eram foarte racita, insa la un moment dat am inceput sa beau de bunavoie si cu mare placere :). Momentan trec printr-o perioada in care cumpar/vreau parfumuri si fonduri de ten. Ah da si vanez diverse hoodie-uri fluffy pe site-uri asiatice :)).

    RăspundețiȘtergere