Un fel de ramble

30.1.11

Am vrut sa-i spun "ramble la miez de noapte" dar n-am stiut cand o sa termin de scris. Nici nu stiu ce-o sa scriu, dar vreau sa va spun ca azi ... ma iubesc pe mine. Toata ziua n-am facut altceva decat sa ma rasfat si sa fac lucruri care imi fac placere. Si am de gand ca in fiecare zi sa zambesc mai mult, sa ma iubesc si mai mult, sa-mi fac si mai multe bucurii si sa elimin tot ce e negativ in jurul meu. Merit sa fiu fericita si am sa fac tot ce-mi sta in puteri sa ajut lucrul asta sa se intample!

Si as vrea sa va iubiti si voi pe voi, sa va uitati in oglinda si sa va placa ce vedeti, sa alungati toate gandurile negative si sa intelegeti ca meritati tot ce e mai frumos in lumea asta si ca nu sta nimeni dupa colt sa va pandeasca imperfectiunile si greselile, oamenii sunt ocupati cu propriile lor probleme ca sa mai aiba timp sa vada ceea ce va imaginati voi ca este un "defect" mai mic sau mai mare.

Am dormit pana la ora 15. Dimineata am dat de mancare la pisici si mi-am luat pastilele de inima, Bella s-a urcat langa mine in pat si am dormit pana ... mult dupa pranz. Si nu s-a daramat lumea din cauza asta. Si a fost prima data dupa mult timp cand n-am auzit nici telefonul care bazaia de mesaje, nici galagia facuta de vecinii mei, nici un alt zgomot care ar fi putut sa-mi deranjeze somnul. Dupa aia am lenevit in cada vreo 2 ore, mi-am facut masti, tratamente si alte alea. Am incheiat seara mancand portocale (pe care eu de obicei nu le pot manca din cauza unui ulcer mai vechi) si uitandu-ma la filme. Si acum zambesc ... chiar daca n-am facut nimic toata ziua.

In ultima vreme duminica n-a fost o zi prea buna pentru mine ca ma stresa gandul ca ma duc la munca a doua zi si iar am de-a face cu toti nebunii care nu vor sau nu sunt in stare sa priceapa niste reguli simple (asta in conditiile in care imi place ceea ce fac si sunt pasionata de munca de creatie). Mi-am propus si incep sa reusesc sa nu-mi mai pese. Maine dimineata o sa ma duc la munca, o sa dau de aceeasi nebuni, o sa repet aceleasi lucruri de 50 de ori si am sa continui sa zambesc. Si o sa zambesc si ziua urmatoare, si urmatoarea ... si tot asa ...

11 comentarii

  1. Ce postare optimista. Imi place!
    Ador zilele in care ma rasfat pe mine, cand nu fac nimic dar savurez acel "nimic". Ma bucur de zilele in care pot sta in pat urmarind film dupa film si nimeni nu ma cauta. Sunt destul de rare dar raritatea lor ma incanta atat de mult.
    Iti urez o saptamana reusita si...zambitoare! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Super! Aveam nevoie sa citesc ganduri atat de incurajatoare, ma asteapta o saptamana grea si o perioada si mai grea. Multumesc, Camelia, si sper sa nu te scoata nimeni din starea asta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur tare mult pentru tine! Dupa cum bine spui, meriti si meritam fericire, zambete, liniste, impacare zi de zi :)

    RăspundețiȘtergere
  4. o postare care mi-a mers la inima. o sa incep saptamana cu zambetul pe buze :)
    o saptamana usoara si fara nebuni :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc pentru ca m-ai facut si pe mine sa zambesc !

    (\_ _/) ♥
    (='.'=)♥
    (\_ _/) ♥
    Kisses from Honeÿ Bunny
    http://charmy-bunny.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  6. Cineva trebuie neaparat sa citeasca al doilea paragraf.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pana si eu m-am incarcat imaginandu-mi materializarea randurilor tale....sa citim macar in fiecare luni ceva de genul asta! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi place atitudinea ta! este chiar molipsitoare!! :)

    Bravo! Asa te vrem!!

    O saptamana vesela sa ai!;)

    RăspundețiȘtergere
  9. Asa te vreau, cu zambetul pe buze. Si eu astazi tot cu oameni de-astia care nu stiu ce vor o sa am de-a face...dar o sa le raspund cu zambetul pe buze si o sa fie absolut totul bine.

    RăspundețiȘtergere
  10. Sa ai o saptamana frumoasa, plina de zambete! :) Imi place optimismul tau! :*

    RăspundețiȘtergere
  11. Citind postarea ta...mi-a insuflat si mie mult optimism:)..eu intotdeauna imi incep saptamana cu forte noi si las in urma saptamana care a trecut, mai ales daca a fost rea. Cum trece duminica pentru mine saptamana noua reprezinta un nou inceput:*...
    Sa ai o saptamana plina de zambete si niciodata sa nu-ti pierzi optimismul

    RăspundețiȘtergere