Ramble ... neprogramat

5.1.11

Aseara eram hotarata ca azi sa incep sa scriu despre anumite produse pe care le-am incercat in ultima vreme (am si niste reviewuri de facut), insa m-am trezit prost: am dormit doar 4 ore si m-am trezit cu ochiul stang umflat. Ciudat este ca m-am umflat sub ochi, nu m-am lovit, nu-mi apare nimic la ochi, nu sunt probleme de acest gen, doar ca este umflat si ma doare cand clipesc.

Prin urmare tot cheful de a scrie a disparut. Daca vreuna din voi stie niste picaturi bune pentru ochi, dati-mi un sfat ca poate ma ajuta.

Zilele trecute mi-am luat iar niste accesorii de la nenea din Hong Kong (chiar nu e vina mea, dar daca sunt asa frumoase, eu cum sa rezist?), asa ca in curand vor mai urma postari ca cele de la sfarsitul anului.

In alta ordine de idei, cred ca voi adapta "Dulapiorul Parfumat al Adelei" si voi "lansa" "Sertarul Cameliei" (stiti ca eu de prin sertare scot minunile) sau ceva de genul pentru a nu mai face blog saleuri in viitor. Ma mai gandesc si am sa iau o decizie in curand.

Cateaua de la munca si-a revenit in mare parte. Inca mai are dureri si mai are momente cand schelalaie de durere, dar pune laba jos si merge, chiar are momente cand alearga. De cand am venit la munca, s-a mutat ziua in biroul meu si cand nu doarme, vine si sa ma linge pe mana. Suflet de caine ...

Bella e un pic mai bine, sa zic. A avut niste coji ingrozitoare la ranile pe care si le-a facut la sfarsitul anului, acum sunt spre vindecare ... sper sa fie totul bine!

14 comentarii

  1. Incearca Proculin sau cere la farmacie niste picaturi cu antibiotic si antiinflamator.
    Visine si alte chestii nu functioneaza, cel putin nu la mine.

    RăspundețiȘtergere
  2. cred ca de la curent ti s-a umflat ochiul si in cazul asta nu stiu daca picaturile ajuta cu ceva.
    daca nu ti se dezumfla pana maine, poate ar fi bine sa faci un control.
    ma bucur ca Bella si catelusa de la munca sunt mai bine :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am ochii foarte sensibili, se inrosesc si lacrimeaza pana si cand ma rimelez, am avut de nspe ori conjunctivita in copilarie. Am patit de cateva ori ce descrii si tu, n-am ajuns la medic pentru ca si-a revenit singur si fara niciun adjuvant medicamentos in aceeasi zi. Tind sa cred ca ma tragea cumva curentul desi nu am simtit nimic de genul. Poate asta ti s-a intamplat.
    Singurele picaturi ce le-am avut au fost Proculin, la un moment dat imi puneam zilnic pentru ca imi placea senzatia eu "simtind" adesea ceata si asta-i limpezea. Apoi m-a vazut mama si mi-a spus sa nu mai fac asa ceva ca nu-i de intretinere ci de tratament la nevoie, ca ajung dependenta. Oricum, decongestiona imediat.
    In seara de Revelion cand ma fardam m-am intepat un pic cu periuta, plus ca am tot insistat cu eyelinerul ca nu-s in stare sa trag dunga dreapta. Si in 10 min aveam ditamai gogosica pe pleoapa superioara, am jelit ceva la gandul ca asa ma duc la petrecere. Parca facusem toxiinfectie alimentara. S-a desumflat in 2 ore din fericire.
    Daca umflatura ta e sub ochi, nu stiu cat ajuta picaturile caci ma gandesc ca alea-s pentru globul ocular doar. Poate antibioticul e o solutie mai buna.

    RăspundețiȘtergere
  4. eu am asemenea probleme atunci cand nu mi-e foarte bine cu stomacul/bila. ma trezesc cu o "frumusete" de punga sub ochiul drept si nu stiu ce sa fac sa evit neplacerea asta. sunt pofticioasa la lucruri care nu-mi priesc si de fiecare data am de tras 2-3 zile pana se retrage umflatura.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sfatul meu(sunt la medicina)..dar repet,e doar un sfat...este sa mergi la oftalmologie pt un consult..un medicament care face minuni pt o afectiune a unei persoane,poate sa ii faca rau alteia..de aia se fac scheme de tratament individuale...alegerea insa,iti apartine,bineinteles!

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am avut un ochi umflat si mi-a trecut cu visine, dar eu nu sunt obisnuita cu picaturile si cred ca functioneaza majoritatea in cazul meu. Multa sanatate tie si Bellei, am tras si eu cu pisica mea o spaima, facuse saracuta o eczema urata si doctorul a mentionat cuvantul cancer, de mi-am petrecut 2 saptamani plangand si urland, pana s-a dovedit ca nu avea cancer.

    RăspundețiȘtergere
  7. eu patesc asa cand ma trage curentul.de obicei se rezolva dupa 2 zile de tratament cu antiinflamator.ai putea sa incerci si ceva comprese sau spalaturi cu ceai de musetele.

    RăspundețiȘtergere
  8. Daca nu e conjunctivita, ar putea fi ulcior... Eu asa ii zic, nu stiu daca ii cunosti denumirea, ca ma gandesc ca e vreun regionalism. Mai are o denumire, dar e prea populara si urata :))

    L.E. Uite, am gasit aici mai multe http://www.sfatulmedicului.ro/Inflamatiile-ochilor/orjeletul-si-salazionul_388

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu cred ca e de la curent. Sper sa iti treaca repede.
    Abia astept sa deschizi "Sertarul".

    RăspundețiȘtergere
  10. Multa sanatate pt toti 3!! :) asteptam sertarul

    RăspundețiȘtergere
  11. adevarul e ca e greu cu nenea din HongKong :) eu am un ceas, un inel si cercei pe drum spre mine de la el. si acuma am vazut niste bratari :) la ce preturi are pot zice ca imi cumpar in fiecare luna accesori noi :) legat de sertar, abia astept sa il vad

    RăspundețiȘtergere
  12. ce-ti mai face ochiul? ti-a trecut ?

    RăspundețiȘtergere
  13. Anca, da. M-a mai deranjat un pic in ziua urmatoare, dar nu s-a mai umflat. Cred ca am pus mana pe ceva si m-am atins la ochi si a fost o iritatie usoara.

    RăspundețiȘtergere