Prima impresie: Olay Eye Make Up Remover

14.1.11

Este unul din produsele pe care le-am primit cadou de Craciun de la mama si l-am incercat in ultimele zile si pot sa spun ca-mi place la nebunie. Am ochii destul de sensibili si cele mai multe demachiante pentru ochi imi irita ochii si imi provoaca discomfort, insa nu este cazul acestui produs.

Demachiantul este sub forma de crema (intr-un tub asemanator cu cele pentru crema de maini) si nu contine parfum si coloranti, fiind potrivit oricarui tip de ten. Este nevoie de o cantitate foarte mica pentru a demachia chiar si cel mai incapatanat machiaj (waterproof), iar demachierea se face bland fara a agresa zona din jurul ochilor, nu este nevoie sa insisti.

Pretul am vazut ca este in jur de 15-16 ron, insa cred ca merita toti banii pentru ca este nevoie de o cantitate mica de tot la fiecare folosire (tubul iti permite sa dozezi exact cantitatea potrivita). Faptul ca actioneaza atat de bland si curata toate urmele de machiaj fara a insista si lasa pielea hidratata si relaxata il face sa ajunga rapid in varful produselor pentru demachierea ochilor folosite de mine.

Voi continua sa-l folosesc si am sa revin cu un review in curand, insa sunt mai mult decat sigura ca nu voi avea decat cuvinte de lauda (pana acum n-am gasit nimic care sa nu-mi placa la acest produs).

L-ati incercat? Aveti alte recomandari de la Olay?

9 comentarii

  1. eu il folosesc, este un produs bun pe care l-as mai cumpara, si eu ochii sensibili dar si de la el ma ustura cand ma demachiez, insa nu la fel de tare ca la altele, sunt de acord cu camelia: curata fardurile repede si nu trebuie sa ma chinui mult sa masez pt a avea efect, si inca nu mi s-a intamplat sa nu poate sterge, l-am folosit cu succes si pe produse din gama waterproof

    RăspundețiȘtergere
  2. sincer, am auzit numai de bine despre produsul acesta.la un moment dat ma tenta, dar l-am schimbat cu altceva.insa o sa-l cumpar neaparat acum!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie imi place lotiunea tonica revigoranta din aceeasi gama.Demachiantul de ochi nu l-am incercat.

    RăspundețiȘtergere
  4. nu stiu de ce,dar prefer cele lichide.folosesc garnier solutia demachianta pentru ochi sau bourjouise.cele cremoase ma innerveaza.poate vreodata schimb parerea.pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Daaaa, eu am terminat deja un tub! nu ma ustura ochii de la el si se consuma greuu! love it!
    p.s.: i-am facut si eu review mai demult! a luat nota 10 :) :*:*

    RăspundețiȘtergere
  6. de la olay mi-a placut lotiunea tonica revigoranta si fluidul hidratant pentru zi (double action)

    RăspundețiȘtergere
  7. De la Olay am avut un demachiant crema pentru ten care a fost okay si la un pret mai mult decat acceptabil.

    RăspundețiȘtergere
  8. N-am incercat niciun produs Olay, insa ma tenteaza un fluid hidratant... Nu cunosc produsele prea bine, insa am citit in trecere despre fluidul in cauza si mi-a atras atentia. In ceea ce priveste demachiantele pt ochi, le prefer pe cele lichide. Cu cremele ma chinuiesc, am senzatia ca-mi intra in ochi... :( Acum lotiunile micelare demachiante pt ochi si/sau ten sunt my no. 1.:)

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa folosesti cu placere produsul! iar daca testezi si alte produse Olay, pls nu ezita sa scrii despre ele pe blog.;)

    RăspundețiȘtergere