Giveaway "Prinzatorul de vise"

14.1.11

Asa cum am spus in postarea anterioara, avem un nou giveaway, iar premiul este un sapun natural (fara chimicale) de la Manufactura Lorelai, oferit de siteul www.bio4life.ro (fotografia apartine siteului). Sapunul este asa cum banuiti din titlu "Prinzatorul de vise".


Descrierea sapunului:

Un săpun cremos, îmbogăţit cu ulei esenţial de levănţică, pentru relaxarea totală a trupului şi a minţii. Calmant şi relaxant datorită proprietăţilor aromoterapeutice ale levănţicii, acest săpun ajută la îndepărtarea stresului şi a oboselii acumulate, pregătindu-vă de un somn linistit. Florile de levănţica organică presarate deasupra îi conferă un farmec aparte, inedit.

- “Prinzătorul de Vise” este fabricat manual prin metoda “la rece”, dintr-o combinaţie de ulei de măsline, cocos, palmier şi sâmburi de struguri, rezultând un săpun cu o spumă cremoasă şi abundentă, bogat în glicerină naturală care hidratează pielea.

- Uleiul esenţial de lavandă curăţă, detoxifică şi echilibrează toate tipurile de piele. Denumirea de Lavandă provine din latinescul “Lavare”, care înseamnă “a spăla”, datorită aromei sale proaspete, curate. Sursă de antioxidanţi naturali, uleiul esenţial de lavandă are beneficii multiple:

-îngrijirea pielii: beneficiile sale pot fi atribuite proprietăţilor antiseptice şi antifungice. Este utilizat în tratarea diferitelor probleme ale pielii, cum ar fi acnee, coşuri, psoriazis. Vindecă răni, tăieturi, arsuri şi arsuri solare cu repeziciune, ajutând la refacerea ţesuturilor;

-circulaţia sangvină: îmbunătăţeşte circulaţia sângelui, în special cea periferică;

-sistemul nervos: uleiul esenţial de lavandă are o aromă calmantă, care îl face un tonic excelent pentru nervi, ajutând la tratarea migrenelor, durerilor de cap, anxietăţii, depresiilor, stresului;

- somn: induce somnul, fiind recomandat în insomnii;

- înlăturarea durerii: dureri musculare, reumatice, dureri se spate.
Recomandări: -Curăţarea blândă şi eficientă a pielii normale, sensibile, uscate sau mature.

-Se poate utiliza pentru faţă şi corp.
-Recomandat copiilor, calmând şi relaxând.

Ingrediente: uleiuri saponificate de masline (Olea europaea), palmier (Elais guineensis), cocos (Cocos nucifera), samburi de struguri (Vinis vinifera), apa (Aqua), cafea(Coffea arabica), ulei esential de levantica (Lavendula angustifolia).


Ce trebuie sa faceti pentru a castiga acest sapun?

Sa lasati un comentariu la aceasta postare in care sa-mi spuneti de ce doriti sa castigati acest sapun (vreau sa pledati pentru voi si dorinta de a-l incerca, NU sa-mi lasati un comentariu lipsit de viata de genul "vreau si eu sa-l incerc ca n-am avut niciodata unul" sau altele de acest fel - nu voi lua in calcul aceste comentarii), iar in cazul in care ati avut experiente cu astfel de sapunuri sa ne spuneti daca v-au placut si daca le-ati mai cumpara.

Giveawayul este deschis tuturor (cele ce nu sunt follower oficial al blogului trebuie sa lase o adresa de mail la sfarsitul comentariului pentru a putea fi identificate) si se va inchide duminica 16.01.2011 la ora 22:00.

Luni voi anunta castigatoarea care trebuie sa ma contacteze in maxim 48 de ore pentru a-mi trimite datele pentru livrare, iar dupa folosirea sapunului, trebuie sa-mi trimita pe mail un review, care va fi postat pe blog.

11 comentarii

  1. Chiar mi-ar placea sa folosesc acest sapun deoarece tocmai am intrat in sesiune si nu am mai dormit bine de o saptamana, as vrea sa folosesc ceva care sa ma relaxeze complet. Momentan nimic nu ma relaxeaza, sunt intr-un continuu stres. De asemenea, un alt motiv pt care as vrea sa il incerc este ca are proprietati antiseptice si antifungice. Mama mea are ceva probleme cu tenul in ultima vreme si a incercat zeci de mii de produse. Este foarte demoralizata din cauza asta si daca as vedea ca are efecte asupra tenului as achizitiona si pt ea un sapunel.

    In legatura cu experientele privind astfel de sapunuri. Am cumparat recent un sapun handmade de la un targ, sincer nu stiu ce firma (producator). Mi-a placut foarte mult mirosul, dar l-am ales in mod special pt ca avea tarata prin el. Evident am fost foarte multumita de el, hidrateaza, lasa un miros placut si exfoliaza bine pielea.

    Multumesc pt aceasta oportunitate,
    Theo

    RăspundețiȘtergere
  2. Azi am dat de unul la farmacie, i-am simtit mirosul de la o posta, mi-l doream!!....am stiut ca o sa fie al meu de la prima privire, ca o sa-mi atinga trupul si-o sa alunece pe mine asa dur cum l-am simtit :))).L-am adus acasa, l-am pus pe birou si l-am privit la nesfarsit...m-a ametit cu mirosul si forma lui..abia astept sa-l dezvirginez, dar o sa dureze ceva pana la momentul ala...simt nevoia sa-l privesc si sa-l miros continuu, o sa asteptceva timp...Poate o sa povestesc pe blog cum o sa fie prima data cu el, in cada, in spumitza cum imi place mie.;)) Contine glicerina, ulei de cocos si ulei de palmier :))),are forma unui ghiveci cu flori mooov, transparent si miroase demential. Un sa pun ce mi l-am cumparat azi si m-a facut sa-l doresc pe cel din poza..pupici
    oana.federova@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  3. buna Camelia, ma bucur pentru initiativa ta de a avea un giveaway totally natural sa zic asa. Nu folosesc de mult sapunurile handmade, naturale, insa le voi utiliza cu siguranta de acum incolo.Este vorba aceea "omul cat traieste invata", si as mai adauga ca ...se si caleste:)...in cazul meu totul pornind de la grija pentru bebelusul meu de un an....citind etichete de la diverse cosmetice, grija sa nu faca alergii, etc etc.
    All in all, eu folosesc pt bebe sapunul de la Galador, este excelent-emolient, delicat.De curand de la Jovis sapunul "Bunatati din stup", care este o revelatie pentru tenul meu uscat si samponul solid tot de la Jovis, in urma caruia parul meu nu se mai ingrasa asa ca inainte.
    Acestea fiind spuse imi doresc sincer sa castig acest sapun,pentru simplul fapt ca, sapunul handmade m-a convins ca fiind cea mai buna alegere all pure/natural pt familia mea. Voi folosi aceste sapunuri cu siguranta si in viitor, ca urmare a experientei placute pe care o am in prezent , experienta pe care am impartasit-o in cateva cuvinte si cu voi.
    Cele bune,Laura.
    GFC:Laurita, e-mail: laurita6_dana@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna,
    Multumesc pentru aceste minunate oportunitati nu doar de acastiga ceva ,dar si de a mai invata cate ceva despre produse pe care trebuie sa recunosc nu le folosesc. Nu am deloc experienta cu aceste sapunuri cu ingrediente naturale. Spre rusinea mea nu am fost nici eu prea tentata in trecut de ele.Mi-as dori sa incerc acest sapun ,mai ales pentru ca are in componenta si ulei de levantica.In primul rand cred ca este mirosul care mie chiar imi face bine si ma relaxeaza.Am incercat foarte multe produse care il au in compozitie. Sunt intr-o etapa destul de obositoare din viata mea,am o fetita mica si trebuie sa spun ca somnul (etapa esentiala inainte pentru mine)a devenit foarte agitat si nu cred ca am dormit o noapte intreaga cap-coada in ultimul an si 9 luni (fix).Nu mai vorbesc de durerile de spate ,care se tot accentueaza,purtand copilul .E firesc,orice mama cred ca trece prin aceleasi etape.De aceea mi-ar placea sa incerc efectul detensionant al acestui sapun,desi sincer nu ma astept la minuni,nu este totusi un medicament ,ci cred ca este mai mult vorba despre efectul placebo pe care il induce mirosul de lavanda.Si asa cum stim ,totul porneste de la creier ,deci s-ar putea sa functioneze.Multumesc inca o data .
    Te urmaresc cu numele Camelia Andrasescu
    andrasescu.camelia@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  5. In perioada Craciunului ajungand intr-unul din mall- urile din tarisoara asta, am dat peste o domnisoara care vindea sapunuri ”naturale”.Imi doream de mult sa incerc asa ceva, ma tot zgaisem pe breslo.ro, dar nu ma hotarasem neam.Vazand-o pe domnisoara cu pricina cu o masa imensa pe care erau expuse calupuri generoase de sapunuri ”naturale”, mi-am oferit placerea de a cumpara si eu o bucatica, ales random, doar dupa miros, un sapun cu/din cirese.Fiind intr-o perioada aglomerata nu am stat sa mai ascult ce efecte are, ce face, ce nu face.M-a cucerit vizual si asta a fost.Sincer, era atat de rosu si cu buline, incat numai a natural nu arata, dar a fost parfumat si placut pana la urma.
    Acum sa trec la sapunul in cauza ”Prinzatorul de vise”:acum chiar am citit ce face, m-am uitat lung la poza lui (nu are buline si nu e rosu, dar sigur e natural:) )si daca e bun pentru fata(cosuri), pentru reumatism, depresii (le am des, din diverse motive) si ajuta la nani un om cu destule probleme, atunci mi-l doresc sincer.
    Multumesc!
    GFC-Irini
    me_irini_23@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna!
    Eu am un sapun natural cu fructe de care sunt indragostita:X Are un miros:X Cel mai rau lucru la el este ca se termina:))
    Sapunul "Prinzatorul de vise" arata natural, nu e colorat.Cand am citit ce beneficii aduce el am ramas cu gura cascata!Mai ales pentru cosuri si la nani..mi-l doresc cu adevarat!
    E un sapun de care toata lumea are nevoie!
    Multumim pentru aceasta sansa!
    petrisorelena@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  7. Hey lady`!
    Chiar imi place acest giveaway. Este chiar nemaipomenit sa poti oferi un sapun natural care are un efect benefic asupra sanatatii. Si observ faptul ca este bun si pentru sistemul nervos cat si pentru somn. E foarte interesant!
    Si mai ales ca are ulei de levantica..hmmmm:x chiar doresc si eu sa`l incerc:d
    Gfc: Nellz
    email: nelly_honey2000@yahoo.com
    pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  8. Intotdeauna mi-a placut mirosul de levantica si mi-as dori acest sapun pentru proprietatile sale relaxante ce imi ofera in somn linistitor. Mi se pare perfect pentru o baie inainte de culcare, pentru a scapa de oboseala si a dormi ca un copilas.
    Faptul ca nu contine ingrediente dubioase ma incanta tare mult si ma face sa cred in beneficiile utilizari unui asemenea produs.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sunt innebunita dupa miresme imbatatoare care relaxeaza,purifica si catifeleaza pielea.Eu am mai folosit sapunuri handmade si pot spune ca sunt extraordinare,prima data am fost fermecata de mireasma lor,ma simt in mijlocul naturii cand le miros,apoi le-am folosit si am observat ca pielea este mai catifelata si nu se mai usuca ,ceea ce nu se intampla la sapunurile obisnuite care imi usuca groaznic pielea si mai mult o "ataca".Levantica imi elimina tot stresul numai sa ii simt mireasma,cand eram mica imi placea sa ma "cufund" printre florile de levantica de pe camp.

    RăspundețiȘtergere
  10. De cand am nascut am cautat tot mai mult produse cat mai bune, dar si naturale, caci acestea mi se par cele mai potrivite pentru noi, si cu atat mai mult pentru un bebelus, care este foarte sensibil. Nu chiar de la inceputul nasterii am inceput sa caut aceste produse, ci dupa ce am castigat o mostra de nuci de sapun, asta prin august anul trecut.
    De atunci parca am luat-o razna vreau din toate si de toate, nu prea ma pricep, zic asta pentru ca am luat niste sapunuri si la unele chiar nu vad diferenta intre ele (in afara de mirosuri, bineinteles). Asta inseamna ori ca toate sunt bune, eu oricum am pielea uscata dar dupa nastere e si mai si, deci oricum trebuie sa folosesc ulei. Pe cele de la Manufactura Lorelai nu le-am incercat inca. Numai dupa denumiri si sunt foarte tentante!!
    Mi-as dori acest sapunel pentru baietelul meu de 1 an si 7 luni pentru ca pare hidratant, si are acele miresme imbatatoare pentru a linisti copilasii nazdravani si pentru a le aduce un somn cu vise frumoase.
    Mi-as dori ca tot mai multe concursuri si giveaway-uri sa fie cu produse naturale.

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna!
    Am mai folosit un singur sapun natural fara chimicale Aleppo cu ulei de masline si ulei de dafin.
    Am cumparat chiar 3, iar doua imi sunt in dulap sa sperie moliile.
    As vrea sa-l incerc in ideea de a-mi schimba parerea despre efectele sapunurilor naturale.
    Aleppo, pentru mine, a fost o dezamagire totala.
    Mi-a lasat o piele extrem de uscata si multa matreata. Asta e! Next!

    p.s.: I`m a sucker for giveaways :D
    ..mai ales, din cele cu cosmetice sau produse naturale-bio.

    RăspundețiȘtergere