Stylish Blogger Award

8.1.11


Ema m-a nominalizat pentru premiul Stylish Blogger Award. Multumesc Ema si ma bucur ca-mi citesti blogul cu placere.

Conditiile de acordare a premiului sunt sa impartasesc 7 lucruri despre mine si sa nominalizez la randul meu alte 15 bloguri pentru acest premiu.

Dar voi stiti ca eu nu respect regulile, asa ca n-am sa nominalizez alte 15 bloguri, insa tin sa mentionez ca toate blogurile din blog-rollul meu sunt acolo pentru ca-mi face placere sa le citesc si consider ca cele ce le detin merita acest premiu. Cele 7 lucruri despre mine am sa le scriu, insa am sa incerc sa ma gandesc la 7 lucruri pe care nu le stiti despre mine:

1. Nu beau cafea si nici ness si nici cappucino si nici vreo alta bautura inrudita. Nu-mi place mirosul cafelei si nu mi-a placut niciodata. Cat a fost gravida, mama n-a putut sa puna cafea in gura din cauza mea.

2. Am cate 3 gauri in fiecare ureche (dar nu mai port atatia cercei).

3. Nu mai am fiere (bila) - la 22 de ani deja eram operata. Am facut pietre si n-a mai fost alta solutie decat operatia.

4. Imi doresc sa conduc o motocicleta, dar mi-e frica. Da, si leii simt frica. :))

5. Nu mananc legume ce au culoarea verde (poate parea o nebunie, insa e o realitate pentru mine).

6. Imi place sa dorm pe burta si fara prea multe haine pe mine. Nu intru in detalii.

7. Ador baile lungi si fierbinti (desi nu sunt indicate datorita problemelor mele cu inima).

Voi ce secret ne impartasiti?

9 comentarii

  1. si leii simt frica.. te simt! :))) locuiesc intr-o casa din 1900 toamna si in fiecare camera a murit un om! si am auzit o multime de povesti horror de la ai mei. noaptea simt ca fac pe mine de frica. Am un bodyguard de 5.4 kg, insotitor fidel.. Il cheama Titica. Vine mereu cu mine la baie, stiind ca o sa primeasca si o bucatica de carnita recompensa. Nu stiu ce m-as face fara catel. :))) te pup! :-*

    RăspundețiȘtergere
  2. nici eu nu beau cafea. poate un ness sau capuccino, dar rar.
    in urechea stanga mai am inca 3 gauri si in dreapta inca una. dar nu mai port cerceii de vreo 2 ani.
    mi-e foarte frica de intuneric :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Culmea ca pe mine m-a apucat damblaua cu cafeaua destul de tarziu: pe la 25 de ani. Si nici nu am fumat vreodata... Nu o beau simpla ci o injumatatesc cu lapte :)
    Cu bila si baia fierbinte suntem pe aceeasi lungime de unda :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. felicitari,Camelia!o sa postez si eu pe tema asta,ca am primit si eu un premiu.te pup.

    RăspundețiȘtergere
  5. congrats :)

    LOVE
    minnja

    http://minnja.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  6. Monica - Pisica albastra9 ianuarie 2011 la 16:41

    chiar ca am aflat lucruri interesante :))
    imi place sa descopar ca fiecare persoana are "ciudateniile" ei - lucruri foarte distincte si clare. imi da o senzatie ciudata de bine, de fericire cand realizez felul unic si straniu in care suntem "asamblati".

    - eu nu suport lucrurile care nu sunt netede, care au asperitati. e o ciudatenie pe care o aveam de cand eram mica - aveam un an sau doi si lingeam peretii din jurul patutului meu pentru ca erau varuiti "calcio vechio" si nu puteam sa suport faptul ca nu erau netezi. mi s-a pastrat senzatia fizica de rau cand ating lucruri "zgrumturoase" pana in ziua de azi si simt o nevoie compulsiva sa le "netezesc". nu suport atingerea catifelei :))
    - sunt usor pe drumul spre obsesive-compulsive: cand prajesc cartofi, de exemplu, intorc in tigaie fiecare cartof in parte :)) iar cand fac chiftele sau perisoare, le fac egale :))
    - am multi pitici pe creier si toti vor chestii foarte specifice. din aceasta cauza viata mea este o cautare continua pentru varianta perfecta a fiecarui lucru de care am nevoie: blushul perfect, rochita perfecta, covorul care se potriveste cel mai bine cu mobila, nuanta cea mai frumoasa de albastru, ceaiul cel mai bun, etc. etc.

    - fratele meu a fost implicat intr-un accident grav de moto anul trecut. a fost la un pas de moarte. mi-e o frica teribila de motociclete. chiar si cand trec pe langa mine pe strada...
    - am si eu probleme congenitale de inima si...fac si eu bai lungi si fierbinti... :)))

    - am cosmaruri foarte foarte des si mi-e constant frica sa nu se transforme in realitate.
    - nu raspund niciodata la telefon numerelor pe care nu le cunosc

    RăspundețiȘtergere
  7. Evident ca ai realizat deja acest tag, dar meriti cu prisosinta premiul, asa ca ti-l daruiesc si eu:

    http://septembriejoi.blogspot.com/2011/01/stylish-blogger-award-tag.html

    RăspundețiȘtergere