Ramble scurt de duminica seara

9.1.11

Sper ca ziua voastra a fost mai frumoasa si mai productiva ca a mea ... eu mi-am petrecut duminica cu prietena de care va ziceam zilele trecute cu despartirea si m-a terminat psihic. Atata negativism si "prostie" la un loc n-am vazut de mult timp: "stiu ca relatia aia n-avea viitor, dar regret ... ce? nici eu nu stiu." Ma depaseste problema si nu pot intelege un om care nu face nimic sa iasa din starea aia, dar nu vreau sa continui cu subiectul asta.

Am apucat sa pun o parte din produse pe blogul celalalt (il gasiti aici) si cred ca maine dimineata o sa le public. Depinde de cum reusesc sa ma trezesc si sa ajung la munca maine.

Sunt obosita si un pic (mai mult decat un pic) enervata de atitudinea prietenei mele. Sper sa se rezolve cat mai repede. Am facut un chec cu fulgi de ciocolata foarte bun, in rest a fost o zi pierduta ... macar daca ar fi inteles ceva din atatea ore de trancaneala, dar am dubii ...

10 comentarii

  1. Blog sale gen ?????? yupyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy abia astept !! Maine cam pe la ce ora :D:D??

    RăspundețiȘtergere
  2. am citit si postarile anterioare si...te inteleg! de un an de zile ascult acelasi gen de prostii de la o buna prietena, a ajuns sa ma dispere :|!mai bine las-o cu ale ei, nu o sa inteleaga ce ii spui..
    in alta ordine de idei, ma bucur pt viitorul blog sale :)!

    RăspundețiȘtergere
  3. o sa ii treaca ei intr-un final! tu insa,incearca sa te detasezi, ca probabil ai si tu o multime de alte lucruri pe cap....

    RăspundețiȘtergere
  4. Offf, stiu cum e...mereu imi zic singura ca timpul le va rezolva pe toate, insa cand ma apuca amintirile...plang si iar ma cuprinde nebunia!!!

    O seara buna,
    Milanike

    RăspundețiȘtergere
  5. pai daca e o prietena buna eu zic sa-i spui ca te enerveaza atitudinea....

    RăspundețiȘtergere
  6. super ideea acestui blog sale! pupici!

    RăspundețiȘtergere
  7. Hello:) long time, no writing! Nu ai ce ii face prietenei tale, pana nu se trezeste ea singura din starea asta,pana nu doreste ea sa iasa din starea asta, no chance. Been there, done that. Tu ti-ai facut datoria morala de prietena, mai departe, tine doar de ea.
    Uuu ce fain cu sertarul, sper sa prind si eu ceva, data trecuta nu am fost pe faza :)

    RăspundețiȘtergere
  8. off, nu te mai enerva oricum o sa o tina cu a ei pana se trezeste singura la realitate!

    p.s foarte misto ideea cu blog sale-ul!

    RăspundețiȘtergere
  9. poate te plicti vreodata si de cerceii aia superbi pe care ii ai si ii pui pe blog sale :))

    RăspundețiȘtergere
  10. Te asteapta un tag la mine pe blog!
    Pupicei!:*:*:*

    RăspundețiȘtergere