Ramble nou ... de 2011

1.1.11

Cred ca si voua va era dor de un ramble de-al meu ca doar a trecut un an de la ultimul .... Glumesc! Insa rambleul este serios. Nu stiu cum ati petrecut voi la trecerea dintre ani, insa eu am incercat sa-mi pastrez zambetul toata noaptea si, dupa multi ani, am reusit sa nu plang dupa miezul noptii gandindu-ma la cei ce-mi lipsesc. Am incercat sa zambesc si sa ma gandesc cu drag la ei, fara sa ma intristeze acest lucru intrucat stiu ca si-ar fi dorit sa fiu fericita ... si asta este exact ceea ce intentionez sa fac anul asta: sa fiu fericita!

Sper ca starea de multumire si speranta in mai bine pe care le am in acest moment sa se pastreze tot anul ... pentru ca am nevoie de lucruri bune, am nevoie de amintiri frumoase si de sentimente si mai frumoase care sa-si faca loc in sulfetul meu.

N-am sa fac o lista cu ce-mi doresc pentru anul asta pentru ca nu am de gand sa fac nici un plan, nici in ceea ce priveste viata mea personala si nici in ceea ce priveste blogul. Fac exact ceea ce-mi place si desi viata mea e departe de a fi perfecta, sunt sigura ca voi ajunge acolo unde trebuie.

Singurul lucru pe care mi l-am propus si de care am de gand sa ma tin este sa-mi acord mie atentie, sa fac mai mult pentru mine, sa ma pun pe mine pe primul plan si sa nu uit ca merit sa zambesc in fiecare zi. Si daca in incercarea mea de a-mi fi bine, am sa pot sa fac fericite si alte fiinte, am s-o fac din toata inima.

Legat de blog, ar fi foarte frumos daca voi, cele ce ma cititi si dintr-un motiv sau altul nu ati scris niciodata ce credeti sau nu v-ati exprimat vreo parere, s-o faceti anul asta. Nu mi-am propus sa ajung la vreun numar de cititori, nu ma intereseaza topuri si statistici, am sa scriu de cate ori simt nevoia s-o fac sau de cate ori consider ca am ceva de spus, insa mi-as dori ca vorbele mele sa ajunga la voi si sa va faca sa treceti peste anumite bariere si sa va exprimati sentimentele si parerile. Este tot ce-mi doresc!

Sa aveti un an frumos si plin de impliniri (indiferent daca sunt de suflet sau materiale)!

15 comentarii

  1. Sper ca cele ce-ti doresti anul asta, fie ele si cele mai nesemnificante, sa ti se indeplineasca
    An Nou Fericit:*

    RăspundețiȘtergere
  2. eeei.. ma bucur pentru tine! :) La fel am facut si eu :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim pentru urare, Camelia! Asemenea, iti doresc!;)

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani Camelia! Eu imi propun pe 2011 sa iti citesc blog-ul cu acelasi drag! :*

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani!
    Sper ca toate dorintele tale sa DEVINA REALITATE!

    RăspundețiȘtergere
  6. La multi ani!si anul ce vine sa ti se indeplineasca toate dorintele si sa reusim impreuna sa ne bucuram mai mult, sa fim mai fericite,implinite si sa iti citim in continuare blogul!

    RăspundețiȘtergere
  7. Iti doresc un an nou fericit alaturi de cei dragi!

    RăspundețiȘtergere
  8. La multi ani!!! Si sper ca noul an sa ne aduca mai multe postari pe blogul tau si tie sa iti aduca tot ce iti doresti si sa ti se implineasca toate dorintele!
    Multumesc pentru gandurile frumoase pe care ni le-ai adresat.
    Un an cat mai bun si imbelsugat sa ai,Camelia,pentru ca meriti din plin!

    RăspundețiȘtergere
  9. cele mai frumoase ganduri,din tot sufletul! :)

    RăspundețiȘtergere
  10. La multi ani!!! Sper ca in acest an sa-ti indeplinesti toate dorintele, sa fii sanatoasa si fericita,...meriti!!! Pupici :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu fac parte din categoria fetelor care te citesc "din umbra",si daca tot m-am hotarat sa ti scriu vreau sa spun ca te urmaresc de foarte mult timp,iti citesc blogul zilnic,faci o treaba minunata si sper sa ne bucuri in noul an cu cat ma multe postari.
    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  12. Alexa, ma bucur ca ai "spart gheata". Sa ai un an frumos si plin de impliniri!

    RăspundețiȘtergere