Dezamagire: ELF Daily Brush Cleanser

29.1.11

Cele ce ma cititi de mai multa vreme, probabil ca va amintiti ca atunci cand au lansat Studio Line in Romania, am facut o comanda care s-a dovedit un esec total (gasiti aici prima postare, daca va intereseaza continuarea si detaliile le gasiti in arhiva din luna respectiva) si am afirmat la acel moment ca sunt singura ca la noi s-au adus pensule de alta calitate decat cele comercializate afara si am vrut sa comand una de la ELF UK sa ma conving, dar fiindca cei de la ELF Romania nu s-au deranjat sa-mi raspunda la mail, n-am mai luat nimic. Insa mie mi-a ramas pe creier ca pensulele alea au fost rebuturi (referitor la pensula, am folosit-o de 5 ori maxim din cauza problemei cu manerul si a perilor care ieseau intregi).

Ca sa nu ma mai lungesc: acum cateva saptamani, a fost o oferta pe ELF UK cu free shipping si Mist & Set cadou si m-a mancat undeva sa-mi satisfac curiozitatea si sa vad daca e adevarata banuiala mea initiala. Am comandat o pensula (aceeasi Powder Brush - adica flat topul), un sampon pentru pensule si pentru ca mi se termina Brush Cleanserul de la MAC, l-am comandat pe cel de la ELF (despre care citisem de bine pe bloguri).

Pensula nu seamana deloc cu cea care am primit-o eu la comanda data la ELF Romania - este perfect taiata, nu a venit deformata, nu ii cad perii, nu se misca manerul, nu are nici o problema din cele intalnite la pensula comandata de la noi. Nu mai insist cu subiectul - trageti singure concluziile.


Acum sa revin la subiectul postarii: Daily Brush Cleanser (200 ml doar 3.50 lire - o adevarata afacere fata de cel de la MAC pe care il folosesc de mai bine de 2 ani si care are pretul pe care il are). Dar .. si exista un mare dar: nu curata deloc. Am incercat in repetate randuri cu diverse pensule murdare de diverse produse si nu curata absolut deloc - se transfera putina culoare pe discheta/ prosopul de hartie pe care incerci sa cureti pensula si atat - culoarea ramane pe pensula

E foarte adevarat ca in fata celui de la MAC, nu prea avea cum sa iasa castigator, dar ma asteptam macar sa indeparteze culoarea de pe pensula, daca nu reusea s-o lase perfect curata. Ceea ce nu s-a intamplat. Pentru mine este un produs care nu face absolut nimic.

Si pentru ca mi se par inutile cuvintele in acest caz, va las cu dovada (in stanga discheta folosita cu ELF Daily Brush Cleanser, iar in dreapta discheta folosita cu MAC Brush Cleanser) cu mentiunea ca ce vedeti pe discheta folosita cu MAC este dupa ce pe pensula respectiva folosisem produsul de la ELF.


Daca mai este nevoie de o concluzie: un mare NU pentru Daily Brush Cleanser de la ELF.

26 de comentarii

  1. am vazut pe bloguri foarte multe dezamagiri in legatura cu ELF.eu nu am folosit nimic.te pup si noapte buna.

    RăspundețiȘtergere
  2. modniza, n-ai pierdut nimic. Somn usor si noapte buna.

    RăspundețiȘtergere
  3. Auch, ma asteptam ca MAC sa "castige" competitia la brush cleanser, dar nici chiar asa :| Si eu am citit numai de bine despre solutia de la ELF, dar prefer sa-mi spal pensulele numai cu produse pe care le folosesc pentru parul meu, mi se pare mai sigur, pentru ca stiu exact ce pun pe pensula.. Ce-i drept, dureaza mai mult pana termin de curatat.

    RăspundețiȘtergere
  4. pff... nu ma mai mira nimic. tare curioasa as fi si eu cum e pensula comandata din uk dar stiu ca probabil nu voi avea ocazia sa imi iau alta vreodata... cat despre solutia asta minune nu ma mira ca nu e buna de nimic :(

    RăspundețiȘtergere
  5. Omg, tocmai acum cand vroiam sa incerc si eu ceva ELF, nu mai vreau,vad numai dezamagiri...hmm..trist..

    RăspundețiȘtergere
  6. Salut,
    Imi pare rau sa aud de dezamagirea ta... Iar partea cu peria rebut pentru ro... pare deja cliseu, din pacate.
    Voiam sa te intreb in cat timp ti-a ajuns tie comanda, caci am dat si eu una, tot cu aceeasi oferta si inca nu a ajuns. :( Desi mi-au dat mail de confirmare ca a fost trimisa pe 18.01.

    RăspundețiȘtergere
  7. boonDY, cam 7 zile de cand mi-au confirmat expedierea

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu am solutia de curatat si mie imi place....:|....am fost dezamagita de elf,doar cand am primit o pensula cu perii lipiti,dar in rest a fost ok;)

    RăspundețiȘtergere
  9. Ouch!Da...eu am comandat doar un blush si un balsam de buze(normal:P) de la ELF.Nu e surprinzător ca in afara e alta calitate la produsele de machiaj, exista acest dublu standard si la scutecele Pempers, de ce ar fi diferit in cazul acesta?
    Asta e ...eu zic sa ne aducă doar mânerele data viitoare... dacă nu protestam.... înseamnă ca suntem mulțumiți, nu?
    Somn usor tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  10. Betty, nu mai fac teste - ma intorc la MAC. Macar stiu ca am pensulele curate in cateva secunde.

    Prima data cand l-am incercat m-a "lovit" si pe mine mirosul, acum nu-l mai simt. E ok, nu mi se pare nici prost, nici extraordinar.

    RăspundețiȘtergere
  11. Mersi mult, Camelia si Betty, sper sa ajunga in cele din urma si al meu. Au trecut 8 zile lucratoare. Voi intreba la posta la toate ghiseele.

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu am MAC, insa mie lotiunea asta mi se pare foarte ok. Daca e ceva, incerci sa le speli cu sampon de bebe. :)

    Milanike,

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu am folosit Daily Brush dar am folosit samponul pentru pensule.Iti spun sincer,cu mana pe inima,ca saponul de curatare al pensulelor e f bun la pretul care il are! Il am cam de 3 luni si abia am consumat din el.Si imi spal pensulele saptamanal.Daca mai ai curaj,incearca samponul ;) Eu cand mi-am comandat atunci samponul eram in dilema daca sa iau daily brush sau samponul de pensule.
    Cat despre pensule... sunt bune,nu le cad perii dar la pensula de fond de ten ,am ramas cu manerul in mana... Si eu am facut comanda de pe ELF UK.

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu am pensula de care spui, comandata din Ro, nu i-a cazut niciun fir si nu se misca nimic la ea. Mie mi se pare ok. E drept ca am comandat si o pensula pentru ochi care avea perisorii lipiti, iar la ultima comanda mi-au trimis una cadou care arata si mai rau (nici nu pot sa o folosesc).

    RăspundețiȘtergere
  15. Cami, eu am cateva produse de la elf, dar cred ca am fost eu mai norocoasa pt ca mi se pare calitate destul de buna la ce am :). am 4 pensule, 2 blush-uri, un iluminator, o pudra bronzanta si creionul hidratant pt unghii. mie mi se par f ok in raport pret/calitate. pensulele mele nu au naparlit deloc pana acum(mentionez ca le am de peste 1 an si sunt pensule de ochi) si isi fac treaba excelent. bine ca ai realizat postul acesta despre cleanser ca sa ne ferim de el. ma cam tenta sa-l iau, ca cel de la sephora mi s-a terminat(care e o mica dezamagire pt ca nu curata mai nimic.) as vrea sa-l iau pe cel de la MAC. cam ce pret are aici, stie cineva?
    te pup si o duminica frumoasa sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  16. si pe mine ma luase valul atunci cand a venit varianta studio, dar ma abtinusem intocmai ca sa vad parerile fetelor. si bine am facut. te pup

    RăspundețiȘtergere
  17. cum a zis lauren, si eu imi spal pensulele o data pe saptamana sau de doua ori cu sampon si apoi le limpezesc bine bine, eu nu as cumpara solutie de curatat, merge la fel de bine si cu putina apa, incearca:*

    RăspundețiȘtergere
  18. Pensulele de la ELF Romania sunt tare ciudate. Cand au aparut la noi mi-am luat eyeshadow brush si blending brush, mi-au placut, desi capetele s-au dezlipit de cateva ori. De curand mi-am luat aceleasi pensule, cu gandul ca o sa am backup. Pensulele sunt departe de a fi identice, forma e diferita, perii sunt mai lungi la una si mai scurti la alta, desi pe site denumire e identica...

    RăspundețiȘtergere
  19. eu mi-am facut propria mea solutie de spalat pensule si sunt tare happy cu ea, legat de pensule eu am luat una de la efl uk si e groaznica, parca au uitat sa ii puna niste par, eu cred ca in functie de lot, dar tot prefer sa iau de la uk ca au oferte mai faine

    RăspundețiȘtergere
  20. Si eu imi spal pensulele o data pe saptamana cu sampon (Andreea, o sa incerc si samponul ca tot l-am luat, dar acolo nu e problema daca nu e bun ca le pot spala si cu ce folosesc pentru parul meu), eu m-am referit strict la un produs de curatare zilnica a pensulelor - care mi se pare absolut esential cand folosesti zilnic aceleasi pensule si ai nevoie sa ramana curate intre folosirii si sa fie dezinfectate pana ajungi sa le faci "baia" saptamanala.

    RăspundețiȘtergere
  21. Aveam de gand sa testez si eu acest produs, insa se pare ca nu merita banutii. :( Eu raman la metoda mea de dezinfectare a pensulicilor si anume: cu putin alcool sanitar dupa fiecare utilizare, iar la sf. sapt. cu sampon si din nou alcool sanitar.

    La sf. anului trecut am vazut un reportaj la tv in care se recomanda desinfectarea pensulelor de machiaj cu o solutie formata din apa (1 litru) + 5 comprimate de cloramina. Sper sa fi retinut bine cantitatea de apa.

    RăspundețiȘtergere
  22. Hmm...eu nu am inca absolut nimic de la Elf, ma tenteaza cate ceva. Oricum, daca pana la urma voi comanda ceva de la Elf, cred ca voi prefera site-ul UK in defavoarea celui romanesc, pentru ca am o varietate mai mare de produse iar preturile sunt tot acolo.
    De pensule, ca ar fi diferite, mai citisem. Eu pensulele mi le spal cu sapun cu glicerina si pana acum nu am avut probleme. Tot zic ca imi iau si eu o solutie pentru folosit intre spalari, dar de fiecare data uit.

    RăspundețiȘtergere
  23. Eu am facut o comanda pe elf uk acum vreo 4 luni dar din pacate nu am primit pachetul.Chiar nu stiu ce s-a intamplat, daca s-a pierdut, l-a furat cineva, sau pur si simplu cele de la posta sunt idioate si mi-au zis ca nu am niciun pachet.Oricum cei de la elf uk au fost de treaba si dupa cateva email-uri trimise, mi-au returnat banii(a fost si o problema cu transferul banilor la ei si a durat cu totul vreo 2 saptamani sa-mi primesc banii).
    Chiar imi doream produsele respective,nu stiu cat de bune ar fi fost...:(

    RăspundețiȘtergere
  24. Pot spune exact exact acelasi lucru despre ELF , de asta vara (cand am facut prima data comanda) si pana acum ,in total 4 comenzi , am acumulat cam 5 pensule si credema fiecare dar fiecare are aceasi problema cu manerul , una din ele chiar mi sa desprins cu totul , dar in legatura cu perii , nu ma pot plange foarte mult fiindca nu au cazut atat de des. Am aflat de mult de aceasta firma , insa nu am avut curajul sa comand , pana asta vara cand am citit foarte multe pareri si pro si contra , dar mai mult pro.Am comandat primer-ul de la ei care a fost de o consistenta foarte foarte ciudata si aproape gol , ce mai e de el e pe margini . Acest lucru ma facut sa cred ca sunt o firma cam neserioasa , dar le-am explicat despre primer intr-un e-mail . In cam 2 zile am fost sunata de catre o angajata de-a lor care m-a luat tare repede la telefon spunandumi ca nu stiu eu sa folosesc un primer si ca el asa e normala sa fie, ca produsu nu este vechi , ca si ea a incercat si e foarte multumita , dar oricum se vedea cu ochiul liber ca produsul era consumat. Nu mi se pare o firma prea serioasa , cel putin nu la noi in Romania .Vad foarte multe argumente pro despre ei , insa sa fim seriosi , uneori nici nu ma mir de ce sunt atat de ieftine:) Sper ca ai inteles la ce ma refer , poate m-am exprimat putin mai greoi;))

    RăspundețiȘtergere
  25. Scriu si eu un review de la E.L.F din S.U.A,poate ajuta.
    Si la mine a fost problema cu pachetul,au uitat sa puna unele lucruri si nu erau out of stock,la o prietena care a comandat din Uk,la fel nu a mai ajuns pachetul.
    Am cerut banii produselor care lipseau,si mi-au promis free shipping.
    A doua oara am comandat,aveau o oferta 10 mineral shadows free,si chiar daca am tracking number pachetul sa pierdut in posta.Am intrat pe facebook si am scris un bad review imediat ma contactat o angajata si a fost retrimis pachetul(pana sa fie retrimis pachetul un produs cand l-am comandat era in stock acuma out of st),de data asta pachetul ajunge in 7 zile si nu 1 zi cum a fost prima data.
    Legate la produse nu toate sunt bune.Farduri etc no way,n au pigmentatia foarte buna,astept sa vad cum sunt cele de la mineral,dar recomand cu caldura lip glosurile, mai ales hiper sh(nu este nici o diferenta cu cel de la l'oreal care costa 11 euro),rimelul(la fel as putea spune mai bun ca maybelline care lipeste genele una de alta,si de la yves rocher rimelul a fost bun,dar prefer sa raan la e.l.f),gene false,penseta,samponu.Cat despre brush(am luat cele la 1 dolar),sunt ok nu am avut problema,numai la cea de ochi mai cad cateva fire.

    RăspundețiȘtergere