Giveaway "Cafeaua dementa"

21.1.11

Asa cum am spus saptamana trecuta mai am un giveaway pentru voi, iar premiul este un sapun natural (fara chimicale) de la Manufactura Lorelai, oferit de siteul www.bio4life.ro (fotografia apartine siteului). Sapunul este asa cum banuiti din titlu "Cafeaua dementa".


Un săpun proaspăt, revigorant şi energizant, cu ulei esenţial de mentă şi cafea măcinată, având un puternic efect exfoliant.

Tonifică şi revigorează pielea, lăsând-o suplă şi catifelată, iar uleiul esenţial de mentă, prin proprietăţile sale antiseptice, conferă vitalitate, energie şi optimism. Este perfect după o zi grea de muncă, într-o dimineaţă dificilă, sau ori de câte ori simţi nevoia de împrospătare.

- “Cafeaua Dementă” este fabricat manual prin metoda “la rece”, dintr-o combinaţie de ulei de măsline, cocos, palmier şi sâmburi de struguri, rezultând un săpun cu o spumă cremoasă şi abundentă, bogat în glicerină naturală care hidratează pielea.

- Cafeaua măcinată adăugată are un excelent efect exfoliant asupra pielii, îndepărtând celulele moarte şi lăsând ţesutul întinerit şi luminos.

- Uleiul esenţial de mentă conţine numeroase minerale şi nutrienţi, având beneficii multiple:

-îngrijirea pielii: uleiul conţine mentol, care are un efect răcoritor asupra pielii; hrăneşte pielea ternă, conferindu-i luminozitate, şi îmbunătăţeşte vizibil aspectul pielii grase/ uleioase;

-circulaţia sangvină: îmbunătăţeşte circulaţia sângelui, în special cea periferică;

-stres: ca multe alte uleiuri esenţiale, uleiul esenţial de mentă îndepărtează stresul, depresia şi extenuarea mentală, datorită naturii sale răcoritoare.

Ingrediente: uleiuri saponificate de masline (Olea europaea), palmier (Elais guineensis), cocos (Cocos nucifera), samburi de struguri (Vinis vinifera), apa (Aqua), cafea(Coffea arabica), ulei esential de mentă (Mentha piperita).


Ce trebuie sa faceti pentru a castiga acest sapun?

Sa lasati un comentariu la aceasta postare in care sa-mi spuneti in cel putin 100 cuvinte (100 gr are sapunul) - atentie la cuvinte, sa fie cel putin 100 - unde va zboara mintea cand cititi numele acestui sapun.

Giveawayul este deschis tuturor (cele ce nu sunt follower oficial al blogului trebuie sa lase o adresa de mail la sfarsitul comentariului pentru a putea fi identificate) si se va inchide duminica 23.01.2011 la ora 22:00.

Luni voi anunta castigatoarea care trebuie sa ma contacteze in maxim 48 de ore pentru a-mi trimite datele pentru livrare, iar dupa folosirea sapunului, trebuie sa-mi trimita pe mail un review, care va fi postat pe blog.

14 comentarii

  1. Promite super multe sapunul asta, si chiar cred ca merita o sansa. Ma incanta foarte tare ideea ca e natural 100%, incerc sa caut produse naturale care sa faca acelasi lucruri ca cele pline de chimicale din comert cu care ne'am obisnuit.
    Am citit ulei mentolat?!ador sensatia pe care o lasa produsele mentolate pe piele. Si imbunatateste circulatia periferica... e medicamentul meu. Daca face tot ce zice ar fi super, ar inlocui toate unguentele care se gasesc in farmacii pt problema mea: picioare umflate si maini reci. wow, deja suna aproape prea bine ca sa fie adevarat. Dar merita incercat!
    sper sa am noroc:) pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Cand citesc numele acestui sapun imi zboara mintea la o dimineata placuta de vara, o rochie roz prafuit, o pereche de sandale, o palarie cu boruri largi, o bicicleta cu un cos plin cu flori proaspete si o mica cafenea din Paris unde iti poti savura linistita placerea fiecarei dimineti intr-o ceasca calda de cafea cu lapte.
    Stiu ca e putin cam mult pentru o denumire de sapun dar macar este un prilej sa-mi aduc aminte de ceva ce imi place la nebunie si as face in fiecare dimineata din viata mea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cafeaua dementa sau de menta, interesant nume. Ma face curioasa instantaneu, sa aflu mai multe despre el, sa-l incerc, sa vad cat de “de-menta” e. Ma inchipui sub dus, el mangaindu-mi pielea iar aromele sale de cafea, menta si cocos sa ma invaluie intr-o stare de relaxare dupa o zi lunga si friguroasa. Ma incanta ingredientele 100% naturale, gandul ca imi rasfat corpul cu un amestec, un cocktail natural. Ingredientele sale cu scopuri multiple ma atrag si mai mult, sa-l incerc: cafeaua exfoliaza pielea de celulele moarte si imi va lasa pielea fina ca de bebelus, uleiul esential de menta ma va revigora iar uleiurile de masline, cocos si palmier imi vor hidrata pielea.
    Hihihi aceasta este versiunea mea haioasa :D

    RăspundețiȘtergere
  4. In afara de faptul ca numele suna foarte nebunesc, arata si foarte "yummy", iar 3 dintre aromele pe care le contine (cafea, menta si cocos)ma fascineaza cu adevarat. Cafeaua de dimineata, ciocolata cu menta si batoanele Bounty sunt doar 3 dintre "my guilty pleasures" cu care ma rasfat destul de des :-". Si eu, ca si Iulia am maaari probleme cu circulatia periferica. Am mainile si picioarele vesnic reci. Tocmai din acest motiv anotimpul rece nu este cel mai bun prieten al meu, insa gandul ca primavara va veni in mai putin de o luna ma bucura nespus! Ador verdeata, miresmele proaspete si lalelele!! Insa pana atunci mi-ar placea sa ma rasfat cu un asemenea sapun "delicios", iar daca voi fi eu norocoasa castigatoare il voi folosi cu maaare placere.
    Multa bafta tuturor!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi-as dori sa imi incep dimineata cu “Cafeaua dementa”, insa nu orice dimineata, ci una din cea mai dementa zi din viata mea, ziua nuntii! Da, sunt obsedata de ziua asta sic red ca voi avea nevoie de mai multa energie decat oricand! Inainte de a incepe toate pregatirile din dimineata respectiva, as face un dus, as folosi “Cafeaua dementa”, as bea si o cafea simpla, doar cu zahar dupa si as purcede la drumul cel mai important, cel pe care sper sa-l parcurg impreuna cu alesul inimii… Menta aceea energizanta ma va face sa ma trezesc mai repede (si sunt convinsa ca voi fi dupa multe nopti de nesomn), iar exfolierea ii va face bine pielii mele care trebuie sa straluceasca in ziua respective, invesmantata in rochia de mireasa… pe care nu o am inca, dar va aparea si ea! Cred ca am scris mai mult decat trebuia, dar majoritatea chestiilor ma duc cu gandul la ziua nuntii, deja sunt usor obsedata, asa ca ma opresc inainte sa te plictisesc cu subiectul acesta.

    RăspundețiȘtergere
  6. eu nu beau cafea, dar imi place foarte mult parfumul care se imprastie in camera cand ai pe masa o ceasca cu cafea.
    "cafeaua dementa" ma trimite cu gandul la o cana mare cu cafea fierbinte pe o masuta dintr-o cafenea cocheta, ascunsa pe o straduta laturalnica, plina de istorie, in care si-a facut veacul cativa actori ai teatrului vechi invaluiti de buna dispozitie interpretand diverse roluri nescrise, lasandu-se purtati de imaginitie spre culmile comediei impresionand audieta formata din tinerii care iubesc in continuare teatrul cu tot ce inseamna el: decor, scena, actori, lumini, muzica, coregrafie, mimica. mi-as fi dorit sa ma aflu intr-un colt fascinata fiind de tot ce se intampla in jurul meu si de parfumul cafelei de pe masa vecina...

    RăspundețiȘtergere
  7. Am inceput sa vad inimioare.
    Sapunul din dreapta pare ca are incorporata una.
    E clar, sunt indragostita.
    De cum am vazut anuntul acestui giveaway, m-am gandit ca uite o varianta mult mai curata a scrub-ului facut de mine din zat de cafea si ulei de masline pentru a indeparta celulele moarte, dar si pentru a pune sangele in circulatie, ca in felul asta sa mai diminuez din celulita mea incapatanata. Nu s-ar da plecata: nici rugata, nici alungata!
    Ii vin eu de hac cat de curand, iar daca castig, o sa am si un aliat de incredere in lupta asta nedreapta.
    Iar culorile lui, ma fac sa visez la o budinca de ciocolata cu vanilie, chiar la un chec cu cacao delicios.

    RăspundețiȘtergere
  8. In primul rand cand am vazut sapunul m-am gandit mai mult la ceva de mancare foarte yummy si sigur m-as abtine foarte greu sa nu il gust:))
    Numele de "cafeaua dementa" ma face sa ma gandesc mai mult la una dintre bauturile mele preferate, Mint Frappe care se aseamana foarte mult cu un frappe normal, insa contine lichior sau sirop de menta. Stiu ca nu este chiar pe gustul tuturor dar este absolut perfect intr-o zi calduroasa de vara, savurat la o terasa draguta, undeva la umbra.
    Pe langa asta, ma mai gandesc si la ciocolata mea preferata, cea cu crema de menta, care merge de minune langa o cana de cafea fierbinte si amaruie.
    Se vede ca imi place foarte mult sa beau cafea dupa cum vorbesc despre ea si pe langa asta mi-am mai si facut pofta la ora asta.
    Cu siguranta trebuie sa-l incerc si eu.I would love it for sure.

    RăspundețiȘtergere
  9. De-menta dupa cafea :)

    C-hiar esti interesant, sapun de-ment :)..A-cum ca-ti simt aroma de ulei esential de menta si cafea macinata , imbinata cu samburi de struguri si cocos … dar stii ceva? cel mai mult imi place ca maini dibace te-au F-abricat la "rece", fiind atat de natural si grijuliu cu pielea…..si-am auzit ca tot tu esti cel ce E-xfoliezi dibace, A-lungand tot stresul.
    Sa fii tu oare cel ce la D-usul de dimineata E –nergie si putere imi oferi?
    M-a simt magulita…:) si E-xtraordinar de fericita de N-aturaletea ta racoritoare, si de faptul ca imi T-onifici si revigorezi pielea…A-sa cum doar o CAFEA DEMENTA o poate face!

    RăspundețiȘtergere
  10. Mireasma cafelei seamana cu mireasma iubirii,este intensa , invaluie treptat si te vrajeste pentru totdeauna.Menta imi inspira prospetime,renastere si profunzime,aroma ce elibereaza trupul si sufletul de energii negative.
    "Cafea dementa" imi inspira intensitate ,comuniunea dintre aroma cafelei si cea a mentei creeaza un fel de elixir ,ce revigoreaza,relaxeaza si catifeleaza fiecare centimentru al pielii.Scriind aceste randuri deja ma simt invaluita de aceste minunate arome,gandindu-ma la aroma cafelei mi-am amintit de tara mea preferata Brazilia-un regat al cafelei...

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu ma dernajeaza gustul cafelei( insa nu imi place sa o consum) si daca as fi nevoita sa o beau, as prefera-o cu lapte (o cana de lapte si 2-3 stropi de cafea), dar mirosul ei imi place tare mult! Cand am vazut poza, m-am gandit imediat la o felie de chec cald facut in casa, la un chec cu cafea, care cu siguranta miroase imbietor...
    "Cafeaua dementa" ma face sa ma gandesc la o licoare, la o mireasma ce iti trezeste simturile, ma face sa imi imaginez o tableta de ciocolata(jumatate cu cafea, jumatate cu menta), dar si o prajitura tiramisu cu frunze de menta alaturi.
    "Cafeaua dementa" pe pielea mea?
    Ar face sangele sa circule alert, pielea mea s-ar simti improspatata si racoroasa, iar eu as fi mai calma si in acelasi timp energica...

    RăspundețiȘtergere
  12. In primul rand, e un nume care te prinde in mreje! Mi-ar placea sa-l intalnesc si in meniul unei cafenele mai nonconformiste si boeme si sa mi-o comand intr-o zi la fel de dementa... :)
    Imi inspira vitalitate, dinamism, ritm nebun si pofta de viata la cote maxime! Cred ca mi-ar asigura desteptarea si buna dispozitie in diminetile somnoroase... adica toate :) Ador savoarea si aroma cafelei, cultul creat in jurul acesteia, ritualurile si diversitatea modurilor de servire.
    N-am mai incercat pana acum sapunuri 100% naturale, sunt mai scumpe si mai dificil de procurat, dar, cu siguranta, sunt cateva care mi-au atras atentia si isi asteapta cuminti randul.
    Uleiurile prezente in compozitia sa iarasi ma incanta, dat fiind ca, adesea, tind sa "uit" de crema de corp... Poate ca, daca as avea un maseur personal, lucrurile ar sta cu totul altfel :)
    Asadar, imi doresc tare mult sa testez un sapunel pentru trup si spirit, indraznesc sa spun!
    Multumim!

    RăspundețiȘtergere
  13. Primul meu gand cand am vazut numele a zburat la un bob de cafea, personalizat cu chipul lui “Sponge Bob” si cu vocea ciocanitoarei Woody, care te spala singur dimineata la dus cand inca mai esti cu mintea departe si adormita si cu energia lui de argint viu te determina sa te trezesti si sa incepi o noua zi. Apoi abia m-am prins ca are si un element “de menta” asa ca i-am adaugat o fusta infoiata hawaiana din frunze verzi si doua pompoane de…mente pentru a masa si a inviora mai bine spatele. Stiu ca aberez, dar chiar ar fi fumos sa existe un asemenea sapun considerand ca ora mea de trezire este 5. Daca este nevoie cotizez si cu o pereche de baterii Duracell :))

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu cand vad acest nume "Cafeaua dementa", ma gandesc la ceva care te energizeaza cu totul. Cum adica? Pai, in primul rand e cafea pe care o bei prin toti porii si toate partile corpului, prin gura, pori, pielea corpului , capului, tot absolut tot. Este absorbita complet si in totalitate. Ah! corpul este revitalizat in intregime si este gata de nebunii. Ca si cum ai fi bagat degetele in priza si esti plin de idei, beculete, idei traznite, ca un dracusor/spiridus care rade si zice ce ghidusii sa mai fac eu azi... hi-hi. E ca si cum intri in contact cu sursa si faci brrrrr, gata m-am conectat si sunt gata de orice. Ce bine ar fi sa existe o astfel de sursa si sa nu mai avem nevoie de somn, de relaxare (asta macar din cand in cand, ca de asta suntem oameni, nu? :) ). Esti plin de surprize dupa o astfel de repriza de "Cafeaua dementa"! Eu una asa zic, ca sa nu mai zic ca mirosul este imbatator (aproape ca nici nu mai trebuie s-o bei). Eu nu am acest sapun, dar denumirea este fantastica.

    RăspundețiȘtergere