Review: Crema hidratanta Herbagen (cu Ulei Abisinian si Unt de Shea)

6.1.11

Cred ca este cel mai lung titlul scris pana acum, dar nu se putea altfel.

Am primit crema cadou de la mama acum mai bine de o luna si de atunci am folosit-o in fiecare seara (exceptie fac serile cand folosesc serul cu vitamina C de la Lancome dupa microdermabraziune), asa ca ma simt in masura sa ii fac un review corect.

Ce spune producatorul:

Indicatii:
Recomandata pentru tenul cu tendinta de deshidratare si grupa de varsta cuprinsa intre 25 si 35 ani.

Utilizare:
Se va aplica zilnic pe tenul curat, dimineata si seara, prin masare usoara.

Efecte:
Contine complexul de origine vegetala 100 % - format din Ulei Abisinian si extract din Unt de Shea cu o extraordinara capacitate de hidratare a epidermei.
Crema contribuie la:

- reechilibrarea continutului de apa din tesuturi, 
- reducerea pierderii apei transdermale; 
- imbunatatirea elasticitatii si confortului pielii.

Formula non-grasa pentru utilizare zilnica.
Nu contine parabeni.


Ce spun eu? Imi place si face ce spune: hidrateaza.

Textura este foarte usoara si crema intra imediat in piele, mirosul este unul mai mult decat placut, tenul ramane hidratat si pielea este elastica. In ultima vreme nici nu m-am atins de Cicaplast de la La Roche-Posay pentru ca nu mai am portiuni uscate de piele pe fata desi a fost destul de frig si asta se datoreaza numai acestei creme (inainte am folosit gama Depsea de la Shu Uemura care este de 10 ori mai scumpa si care nu m-a ajutat cu mai nimic).

Mi se pare o crema foarte buna pentru aceasta perioada a anului, iar pretul (in jur de 15 ron pentru 100 ml - dublu fata de o crema normala) o face si mai atragatoare. Ma bucur ca am primit-o si folosit-o pentru ca nu cred ca m-as fi uitat dupa ea prin magazine.

O sa casc ochii mai bine la produsele Herbagen pe viitor. Ce produse ati incercat de la Herbagen si v-au placut?

20 de comentarii

  1. am trecut-o pe lista. trebuie sa-mi iau o crema de noapte hidratanta. chiar am un magazinel cu produse herbagen aproape, dar n-am intrat niciodata. aaa... sau e herbalife parca :)) nu mai stiu. oricum ceva cu H :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am incercat laptele demachiant din aceeasi gama! Foarte prietenos!

    RăspundețiȘtergere
  3. Laptele demachiant cu ulei de masline de la Herbagen mi se pare foarte bun pentru 10 lei. Si are un miros de care m-am indragostit. L-am ales pentru ca vroiam un demachiant care sa nu-mi usture ochii si se pare ca mi-a inteles dorinta. Cred ca va fi pe lista de cumparaturi mult timp de acum incolo.

    RăspundețiȘtergere
  4. buna, crezi ca este buna si pentru zona T cu pori dilatati si puncte negre ? adica m-ar interesa sa nu fie grasa, eventual fluida. Multumesc. Ana

    RăspundețiȘtergere
  5. Ana, nu este grasa, textura este usoara cum am spus - este intre gel si crema (ca sa-ti faci o idee asupra texturii).

    RăspundețiȘtergere
  6. Am folosit si folosesc in continuare de la Herbagen uleiuri de corp, cel cu trandafiri (l-am luat pentru ca imi place foarte mult cum miros trandafirii) si cel cu lavanda si ylang-ylang. Imi plac pentru ca hidrateaza pielea si o mentin hidratata un timp mai indelungat decat o crema. Eu le folosesc in special dupa dus/baie fiindca mi se pare ca atunci intra mai repede in piele, desi oricum dureaza vreo 20 de minute pana se absoarbe complet (asta e singurul minus din punctul meu de vedere).

    P.S. Stiu ca nu am mai comentat demult pe blogul tau, pur si simplu nu am avut starea necesara, dar ti-am citit fiecare articol cu placere. O seara placuta.

    RăspundețiȘtergere
  7. cred ca e buna.cred ca multe creme romanesti le bat pe cele de import.oricum nu cred ca crema de 3-4 milioane face ceva.te pup,draga mea.ma bucur sa citesc blogul tau.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am incercat masca antiseboree cu argila si a fost foarte buna. Mi-a lasat tenul asa curat si proaspat. mi s-a terminat acum, dar o sa ma duc sa imi mai iau ori masca direct, ori pliculete cu argila simpla si imi fac eu acasa. Asa arata masca: http://www.icosmetice.ro/107-masca-antiseboree-cu-argila-herbagen.html

    RăspundețiȘtergere
  9. eu am avut o crema anti-acneeica care a facut pur si simplu minuni si mai avea si un miros asa frumos,in plus era destul de ieftina in jur de 6 lei ...o recomand din suflet.

    RăspundețiȘtergere
  10. ma tenteaza...dar am o intrebare...contine parafina? si daca da, al catelea ingredient este?

    RăspundețiȘtergere
  11. ioana, nu stiu ... nu am pastrat cutia de carton.

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu sunt la al 2-lea tub din crema antiacneica cu ulei de galbenele, de lavanda si de arbore de ceai.

    E un produs care face mult bine tenului meu in perioadene cu acnee usoara. O aplic doar seara, inainte de culcare, iar dimineata o indepartez. Este destul de consistenta, nu este buna ca baza de machiaj, insa matifiaza f bine si trateaza problemele pielii.

    O recomand celor care au nevoie de un produs calmant si cicatrizant.

    Ce nu-mi place este ca are cativa parabeni, de aceea o folosesc doar la nevoie, in rest este un produs excelent pt scopul in care a fost creata.

    RăspundețiȘtergere
  13. pentru persoanele interesate de produse herbagen: gasiti in mega image. pe langa Crema hidratanta Herbagen (cu Ulei Abisinian si Unt de Shea) mai era una antirid si una pentru ten sensibil, lapte demachiant si crema de maini cu pompita.

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna. Urmaresc de ceva vreme blogul tau dar abia acuma am indraznit sa scriu. ;-)
    De la HERBAGEN este minunata Crema de corp cu micronizat de strugure...e ffff hidratanta , se absoarbe rapid, si are niste capsule micute care se sparg la aplicare si contin un fel de must de struguri (antioxidant). Ffff buna crema si miroase super.Costa in jur de 20 lei. Merita sa incercati :-)

    RăspundețiȘtergere
  15. eu am laptele demachiant cu ulei de masline.nu imi irita ochii,demachiaza foarte usor si mirosul e incredibil si se pastreaza pe fata si la o ora dupa demachiere.il recomand.e doar 10 lei si il gasiti si in kaufland (eu de acolo mi l-aam luat). te pup!

    RăspundețiȘtergere
  16. buna si eu mi-am cumparat de curand crema aceasta si imi place foarte mult...problema este ca pe ambalaj eu am vazut ca este recomandata pentru varste intre 20-35...eu am 22 nu as vrea sa-mi dauneze in vreun fel...esti sigura ca pe ambalajul tau scria 25-35???

    RăspundețiȘtergere
  17. Anonim, nu exista o varsta indicata pentru o crema. Doar ca tenul are nevoi diferite in perioade diferite ale vietii. Nu are ce sa iti dauneze.

    RăspundețiȘtergere
  18. crema din extract de melc e buna? sunt baiat dar sunt obsedat de produsele de ingrijire, stiu in romania e un subiect tabu dar asta e. locuiesc la paris si m am cam saturat doar de creme cu un marketing ff bun.theo

    RăspundețiȘtergere
  19. Theo, n-am incercat-o ca sa-ti raspund la intrebare, insa cred ca poti gasi pe net pareri despre ea.

    RăspundețiȘtergere