Propunere pentru concurs?

11.1.11

Pentru mine este o perioada grea (poate am sa fiu capabila maine sa scriu ceva despre asta pe blog, dar nu stiu sigur) si am avut si niste zile stresante la munca, insa vreau zilele astea sa dau startul unui nou concurs. Si vreau sa fie organizat ca un concurs, nu ca un giveaway si pentru asta va cer parerea.

Nu am sa va spun acum care este premiul, insa va dau cateva indicii (este un produs de make-up, despre care am scris recent pe blog si am spus ca-mi place mult, de la o firma care nu se comercializeaza in Romania si pe care stiu ca multe il doriti).



Vreau sa-mi dati idei pentru concurs: tema, desfasurare, durata, etc. Poate gasim o idee interesanta (pe care poate o si premiez daca este "extraordinar de nemaipomenita") si dam drumul la concurs cat mai curand.

Bombardati-ma cu propuneri!

19 comentarii

  1. poi fiind un blog de make up&beauty,ai putea sa faci un concurs de machiaje cu tema valentine's day.

    RăspundețiȘtergere
  2. pai poate sa-ti vina ideea "ia sa premiez eu astazi o zuza!" :))))

    RăspundețiȘtergere
  3. cred k tinand cont de faptul ca se apropie Valentyne`s day si ca multe dintre noi suntem in dilema si nu stim ce sa purtam...cu ce sa ne machiem...ai putea sa faci un concurs in care concurentele sa posteze colaje facute cu hainute, accesorii, produse de makeup, pantofiori, parfumuri etc etc...gen colajul facut de tine aici: http://coltulcameliei.blogspot.com/2010/12/special-night.html
    este o idee...promit ca o sa ma mai gandesc:) poate`mi vine si o idee de titlu daca se accepta ideea...Pupici!!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  4. ai putea sa faci un concurs de portrete/caricaturi! noi nu te stim la fata(cel putin eu nu te stiu) si cred ca ar fi interesant pentru tine sa vezi interpretari ale tale de la cititoarele blogului....
    important ar fi de subliniat ca talentul e bine venit dar nu neaparat necesar, ingredientul nrul 1 fiind sa punem suflet in desen, adica sa ne dam interesul pentru asta :)
    sau daca nu, oricand e binevenit un concurs tematic de make-up :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. Ar fi frumos sa ne dai sa facem o declaratie de dragoste folosind cateva cuvinte alese de tine (unele cat mai neobisnuite fara legatura intre ele), ca sa facem declaratii cat mai neobisnuite. Si poti alege tu cea mai interesanta declaratie. Lasa random org-ul deoparte, ca e fad si nu face decat sa ne uniformizeze...

    RăspundețiȘtergere
  6. am si eu o intrebare si nu am reusit sa trimit un mail:| am observat ca deti pensula f 80 sigma..mi ai putea spune daca cumva o vinzi sau de unde as putea sa mi cumpar una din tara?multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu stiu de unde poti cumpara in tara, eu am spus de unde am luat-o: siteul www.sigmabeauty.com.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ideea Clarrei mi se pare cea mai inspirata, nu am absolut nimic cu exploatarea si promovarea valentelor ambalajului - eu insami sunt obsedata de haine, incaltari, cosmetice, si bijuterii- dar...cateodata imi place sa citesc si cateva randuri ce tin de personalitate si creativitate, nu doar de dexteritatea in manuirea pensulelor si imbinarea accesoriilor. Si nu cred ca exista femeie sa nu poata sa exprime frumos sentimente. Poate ca o alta tema ar fi fost exagerata, dar un colt de suflet rezervat omului iubit, indiferent de moment si finalitate, cred ca putem darui cu aceeasi rezonanta si sinceritate fiecare.
    E doar o parere....dar m-ar bucura sa citesc ca o sa fie o invitatie la cuvinte, si nu la litere.

    RăspundețiȘtergere
  9. mie una mi-ar placea sa fie un concurs de make-up deoarece asta ma pasioneaza pe mine. Sa cream un machiaj romantic , girly , pe care sa il purtam de Sf Valentin , daca toate fetele s-au tot legat de ziua indragostitilor. si de asemenea , poate , si o costumatie pe care sa o purtam ...in intimitate :) . nu mi s-ar parea vulgar sa discutam despre costumase care sa fie o ispita ptr iubitii nostri! Sper sa nu imi sariti in cap daca nu va place , mi-am spus si eu parerea!
    despre durata , eu zic sa fie mai scurt concursul , o saptamana maxim.

    RăspundețiȘtergere
  10. Mie mi-a placut ideea cu polyvore, o sa o preiau si eu la concursurile de pe blogul meu.
    Nu toate fetele se pricep la declaratii de dragoste, unele poate nici nu iubesc si nu oricine are darul de a se exprima poetic.
    Eu propun sa fie o tinuta creata in polyvore si un machiaj pentru o iesire cu prietenele sau pentru orice alta ocazie.
    Valentinului nu-i trebuie o data in calendar pentru a putea fi sarbatorit. Cine iubeste are Valentine's DayS in fiecare zi.

    PS si offtopic: Iti multumesc pentru ajutorul acordat azi. :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna idee cea cu portretul tau...iti stiu doar mainile,stiu ca ai un ten foarte deschis si parul cret si negru!chiar mi-ar placea sa vad multe interpretari...

    RăspundețiȘtergere
  12. concurs cu compuneri:)....tema o alegi tu:)ne dai o serie de cuvinte pe care sa le folosim...
    sau un concurs de make up si sa ne spui tu ce culori sa folosim si sa le folosim doar pe cele indicate de tine:)

    RăspundețiȘtergere
  13. Mie imi place sa scriu si sa inventez diverse povestioare, asa ca un concurs creativ de "story telling" mi s-ar parea dragut. Eventual tema sa fie produsul in sine. Asa iti dai seama si cine isi doreste cel mai mult produsul respectiv.

    RăspundețiȘtergere
  14. Si mie mi-a placut ideea cu Polyvore.;) Ar fi dragut sa organizezi ceva asemanator, astfel ar putea participa mai multa lume.

    RăspundețiȘtergere
  15. concurs de make-up!!! sa ne dai tu o tema si noi sa venim cu interpretari!! :D

    RăspundețiȘtergere
  16. O alta idee ar fi sa ne arati premiul si sa ne lasi sa ne imaginatia sa zburde - nu stiu ce produs este, dar sa presupunem ca e o masca cu macese - sa avem ca "tema" sa scriem povestea mastii, asa cum ne-o imaginam noi - cum a fost plamadita, de catre cine a fost plamadita, pentru cine... eventual sa ne legam si de elementele de design ale ambalajului, sa le gasim si lor o interpretare...

    RăspundețiȘtergere
  17. Concurs de make-up zic si eu :D doar ca personalizat oarecum. Adica odata ce aflam numele produsului sa facem un machiaj inspirat de el, fie culorile inspirate din ambalajul lui (daca e cazul), fie un machiaj in care sa punem accent pe scopul produsului respectiv. De ex. daca e vorba de un tus de ochi facem un machiaj care sa aiba element central ochii accentuati etc.
    O seara placuta si maine o zi cat mai linistita sa ai, Camelia :)

    RăspundețiȘtergere
  18. eu n-am idei :D poate cu polyvor. sa cream o tinuta avand ca inspiratie un accesoriu, un obiect de vestimentatie sau chiar un parfum care iti place. tinuta bineinteles sa te duca cu gandul la obiectul respectiv si sa ti se potriveasca

    RăspundețiȘtergere
  19. Un concurs de scrisori, povestiri sau poezii prin sa-i convingem pe sinucigasi ca viata merita sa fie traita!

    RăspundețiȘtergere