Dezamagire: Diorsnow Pure Visible Whitening Essence Sheet Mask

12.1.11

De cateva zile imi simt tenul incarcat si obosit (adevarul e ca nici n-am avut timp de nimic in ultimele zile si am fost intr-o agitatie continua) si mi-am amintit ca am niste masti de la Dior pe care le pastram pentru cand nu mai am solutii. In mintea mea cred ca a fost ceva de genul: daca e Dior, sigur e nemaipomenita. Asa ca aseara m-am uitat cu atentia la masti si am ales-o pe cea mentionata in titlu.

Whitening Essence Sheet Mask. A cotton mask for a flash whitening action. Like an irresistible wave of whiteness, this pure cotton mask treated with 25ml of intense whitening essence – almost the entire contents of a bottle – concentrates in its 20-minute application time the full power of the DIORSNOW PURE line’s anti-melanin agents – the S.N.O.W. 2 Complex – for an instantly clearer, more even, beautifully luminous complexion.

Prima chestie care mi-a atras atentia: oficial trebuie tinuta 20 minute pe fata, iar pe plic scrie "no more than 10 minutes". Dar sa trecem la celelalte detalii.

Am desfacut-o foarte greu (desi este tot sheet-type mask, ca si cele de la Skinlite pe care le-am tot folosit) pentru ca este dintr-un bumbac gros si era foarte imbibata cu produs.

A doua problema aparuta: mirosul puternic de alcool, probabil solutia de albire. Foarte neplacut!

Am trecut si peste miros (desi m-a deranjat cat am tinut masca pe fata si nu sunt sensibila la mirosuri), senzatia pe fata a fost una placuta, imi simteam tenul foarte hidratat si racoros. Am ales s-o tin in jur de 20 minute pentru ca senzatia a fost una placuta si pe parcurs mirosul nu mai m-a deranjat atat de rau. Dupa ce-am scos-o, am intins solutia ramasa pe fata si mi-a intrat imediat in piele, tenul ramanand hidratat si curat (desi tot timpul am avut impresia ca este un produs gras si ca o sa raman cu o pelicula grasa dupa aplicare).

Dimineata m-am trezit cu o mica retinere, ma gandeam ca ma duc in oglinda si nu ma recunosc ce ten alb o sa am (glumesc, evident). Tenul meu parea hidratat (nu mai mult decat in vreo alta zi) la prima atingere, insa n-am vazut nici un efect pe fata mea. Nu albire, nu luminozitate, nu nimic.

M-am analizat de cateva ori in oglinda azi sa fiu sigura de ceea ce scriu, insa nu vad nici un efect miraculos sau vizibil. Da, tenul meu este parca luminos (insa foarte bine poate sa fie autosugestionare), dar nu vad nici o diferenta fata de zilele trecute ca sa spun ca este de vina masca pentru vreo imbunatatire.

Si te-ai astepta sa faca ceva la ce pret are: 115 dolari pentru 6 masti (eu am primit-o cadou intr-un set de mini produse, deci nu ma pot vaita ca au fost bani aruncati aiurea). Nu pot sa zic ca e o masca de proasta calitate, dar nu face absolut nimic.

5 comentarii

  1. Hmm , pacat ca o firma asa mare ca Dior face produse atat de proaste si comune.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am patit-o chiar mai rau cu masca Yes to Tomatoes. Stiu ca trebuia sa incerc produsul inainte de a-l aplica pe toata fata, dar l-am testat pe prietenul meu, am vazut ca n-a patit nimic si ca arata super tenul lui dupa folosire si am aplicat si eu.
    Dupa 5 minute deja ma tavaleam pe jos de usturime:))iar tenul meu a aratat ca ars cam 12 ore.

    RăspundețiȘtergere
  3. eu cred,ca nu tot,ce e de renume,e nemaipomenit.stii si tu,ceva mai rezonabil la pret poate fi de 100 de ori mai bun.pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa stii ca multe produse de la firme mari nu au niste efecte "wow"
    Pacat!Mai degraba sunt unele ieftine care ne ajuta mai mult decat cele scumpe:)

    RăspundețiȘtergere
  5. La fel de inutila e si masque magique de la dior. Nu face nimic.... La mine au fost bani aruncati pe geam. E ca orice alta masca purificatoare. Nu are nici un efect pe termen lung, iar pe moment iti simti fata curata si atat.

    RăspundețiȘtergere