Am incercat ... sapun solid "Magia Cafelei" (Manufactura Lorelai)

21.1.11

Azi a venit randul postarii pentru al doilea sapun din cele trimise pentru testare de Carmen de la www.bio4life.ro si anume: Magia Cafelei (gasiti aici parerea mea despre primul sapun testat si impresiile despre ambalaj). Desi nu-mi place cafeaua si nici mirosul ei, am ales acest sapun pentru ca i l-am dat mamei mele sa-l incerce si sa-mi spuna cum i se pare. Titlul corect al postarii trebuia sa fie "Mama a incercat ..."

Cadoul ideal pentru iubitorii cafelei, acest săpun luxos te cucereşte cu aroma intensă de scorţişoară, cu spuma bogată şi aspectul inedit. Formula sa hidratantă curăţă delicat pielea, protajându-i stratul natural de sebum şi împiedicând deshidratarea, în timp ce extractul de cafea tonifică şi stimulează circulaţia pielii. Un cadou perfect pentru un spirit liber!

- “Magia Cafelei” este fabricat manual prin metoda “la rece”, dintr-o combinaţie de ulei de măsline, cocos, palmier şi sâmburi de struguri, rezultând un săpun cu o spumă cremoasă şi abundentă, bogat în glicerină naturală care hidratează pielea.
- Cafeaua tonifică, stimulează circulaţia sângelui şi revigorează pielea. Cafeina conţinută, aplicată pe piele, acţionează în trei moduri: ca antioxidant, diuretic şi vasoconstrictor. Este benefică şi în lupta anticelulitică, prin deshidratarea celulelor de grăsime.
- Uleiul esenţial de scorţişoară acţionează ca un antiseptic (pentru răni, muşcături, zgârieturi), astringent, stimulator al circulaţiei. Aroma puternică, bogată este uneori utilizată ca afrodisiac.

Primul lucru pomenit de mama a fost ca se astepta sa aiba un miros mult mai puternic de scortisoara, care nu s-a simtit deloc la sapunul incercat. Mirosul de cafea exista, dar este foarte slab. Spuma bogata iar nu s-a "intamplat" si era un lucru asteptat citind descrierea de mai sus. Cam astea au fost "nemultumirile".

Lista de lucruri care i-au placut a fost un pic mai lunga: sapunul a fost usor de folosit (si ea a gandit ca si mine ca o sa-l piarda prin cada datorita formei, ne-am inselat amandoua), a curatat eficient pielea si mai ales a lasat-o hidratata, senzatia a fost una placuta datorita aromei slabe de cafea, si-a simtit picioarele mai usoara dupa, nu a fost nevoie sa foloseasca crema de corp dupa acest sapun. Insa si ea ca si mine, a zis ca mirosul care ramane pe piele nu persista si nici nu e cel mai reusit.

In concluzie: este un sapun care ii place si-l va folosi, insa si-ar fi dorit ca mirosul de cafea si scortisoara sa fie mai puternic si sa persiste pe piele dupa folosire.

L-ati incercat? Cum vi s-a parut?

Poza este luata de pe siteul www.bio4life.ro

2 comentarii

  1. Si eu l-am avut si-mi place. Totusi mi-ar fi placut sa miroasa a cafea...

    RăspundețiȘtergere
  2. E ca o prajitura, intr-adevar! Si cred ca miroase suuuuper bine! mmmm...:D

    xoxo

    RăspundețiȘtergere