Sesiune de cumparaturi: inel si colier

21.1.11

Am mai ridicat azi un plic din vama cu un inel si un colier luate de pe ebay, insa nici unul nu mi se pare deosebit. Inelul e mult mai mare decat mi-am imaginat eu (si nu sunt genul care sa se sperie de inele mari), iar colierului ii lipsesc detaliile fine - nu stiu cum sa ma exprim ca sa fie clar ce vreau sa zic: nu e finisat prost, dar e cam din topor, ii lipseste finetea. O sa le port pentru ca sunt dragute, dar n-o sa fac vreo pasiune nebuna pentru ele.

Va las cu pozele ...


22 de comentarii

  1. Imi place foarte mult colierul..Sa le porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  2. Colierul e dragut, ai dreptate, ar fi fost mai dragute niste detalii la cheie si mai ales la ceas, pe margine :D Dar e foarte frumos, sa le porti sanatoasa :*

    PS: cred ca ai o colectie de bijuterii impresionanta :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie imi place colierul, e frumos. Sa le porti cu placere :)

    RăspundețiȘtergere
  4. e interesant colierul :)
    sa le porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  5. http://crystinutsa.blogspot.com/2011/01/cercei-handmade.html cercelusi handmade

    RăspundețiȘtergere
  6. Tocmai cand vroiam sa mai comand ceva de la pers de pe e-bay am observat ca nu ami livreaza in ro (de fapt livreaza numai in UK, USA si Canada). S-a dus sursa mea de bijuterii dragute!

    RăspundețiȘtergere
  7. Da, Theo, s-a dus, am scris si in comentariile la postarea anterioara. Sa-mi fie invatatura de minte sa mai dau numele vanzatorilor ... eu am scris despre seriozitatea vanzatorului si altii au folosit informatia ca sa profite. Asta e! Omul a spus stop si e de inteles.

    RăspundețiȘtergere
  8. Theo, poti folosi in continuare siteului - acolo inca livreaza in Ro, doar pe ebay a restrictionat.

    RăspundețiȘtergere
  9. Camelia, scuze de deranj, dar chiar nu inteleg. Adica tu ai vorbit despre tip ca este serios iar el a restrictionat tara noastra? Adica tu i-ai dat clienti, trebuia sa fie fericit, eventual sa-ti si trimita ceva pt publicitate. L-a reclamat cineva sau cum?
    M-am uitat si eu pe site-ul lui, are si lucruri frumoase, doar ca eu imi iau de ani buni numai carti si make-up. Cu accesoriile si hainele sunt paralela.
    Sa stii ca inelul pare deosebit, sigur o sa primesti f multe complimente. Te citesc zilnic. Esti tare! :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Anonim, nu. Vanzatorul este foarte serios, insa nu la fel au fost si cei ce au ajuns sa cumpere de la el. Am facut greseala sa mentionez intr-o postare ca a intarziat un pachet destul de mult si omul a fost mai mult decat corect (nu mai dau acum detalii ca nu are sens, raul a fost deja facut) si romanii nostri s-au gandit ca e o metoda buna sa ia si marfa si sa ramana si cu banii. De aia a restrictionat numai cumpararea de pe ebay, de pe site inca se poate comanda din Romania.

    RăspundețiȘtergere
  11. Superb colierul..sa-l porti cu placere :*

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu cred ca romanii sunt de vina. E restrictionat catre aproape toata Europa cu exceptia UK, de ce ar trebui sa fie din vina Romanilor? Restrictiona numai pt Romania nu crezi?
    In fine, sunt destul de suparata pt ca mai vroiam niste bratari de la el, abia am apucat sa iau una.

    RăspundețiȘtergere
  13. colierul e foarte frumos!
    sa le porti cu placere :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Gabriela, daca nu stiam de la el ce s-a intamplat si de ce a restrictionat zona, nu ma apucam sa fac afirmatii aiurea. Poate in timp se va schimba ceva.

    RăspundețiȘtergere
  15. Sorry atunci Camelia, nu mi-a venit sa cred. Eu cand a venit plicul, in acceasi zi am si refacut plata(ii scrisesem ca a intarziat si el s-a oferit sa-mi ramburseze suma). Daca intr-adevar a luat teapa de la romani, e rau, dar nu e corect din partea lui sa ne puna pe toti in aceeasi oala - si pe cei cinstiti si pe ceilalti.

    RăspundețiȘtergere
  16. @Camelia: merci pt info. I-am trimis si lui un mesaj, inainte sa vad reply-ul tau, si l-am intrebat ce s-a intamplat si daca va trimite iar in viitor. Raspunsul a fost promopt, nu ma asteptam, si a zis ca in prezenta nu mai trimite, dar poate pe viitor va schimba regulile.
    Din pacate treaba cu ebay-ul e cam tricky... Sunt situatii in care chiar nu esti multumit de produs, eu tocmai am primit o bijuterie, de la un alt vanzator de pe e-bay, si e rupta, nu se mai poate face nimic si am dat si destul de mult pe ea. Acuma sper ca persoana resp sa fie de acord sa imi faca un refund:(. Insa in ceea ce priveste jewels_mall, produsele cumparate de la el au fost foarte ok, si au ajuns repede si bine ambalate.

    RăspundețiȘtergere
  17. Sa le porti sanatoasa!
    Colierul e dragutel!

    Nu stiu de ce, dar sunt dezamagita de ceea ce am cumparat pana acum de pe net, din Ro..
    Am ales si eu o bratara cu un charm inimioara, unde puteai pune poza cuiva, si nu spun cat de grea si badarana mi se pare..In poza parea cu totul altfel..
    Asta e..

    RăspundețiȘtergere