O privire prin sertar ... Make Up for Ever HD Concealer

19.1.11

Am luat acum ceva vreme de la un blog sale 2 concealere de la Make Up For Ever, mai exact HD Concealer (Invisible Cover Concealer), in 2 nuante: 320 (subtonuri roz) - l-am luat pentru a-l folosi pe post de iluminator si 325 care se potriveste perfect cu nuanta tenului meu. Dar datorita aplicatorului nu le-am folosit prea mult mai ales ca fondul de ten HD de la ei nu m-a convins. Produsul este intr-un creion/ pix (tub sau cum vreti sa-i ziceti) care in varf are un aplicator de silicon, iar produsul iese prin rotire. Mi se pare o mare porcarie ambalajul si de aceea nici n-am dat atentie produsului, dar in ultimele zile am ajuns sa-l apreciez.

Producatorul spune: "The MAKE UP FOR EVER HD Complexion products use innovative formulas to create a new generation of make up which is both invisible on HD cameras and to the naked eye. The HD Concealer covers imperfections and creates a "soft focus" effect around the eye area for a natural, radiant look. Its soft silicone applicator enables high precision application. The HD Concealer is available in 14 shades to suit every skin tone."

Ce spun eu? Acopera foarte bine, se adapteaza perfect tenului si este imperceptibil. Iar pentru zona de sub ochi este absolut minunat: nu se aseaza in liniile fine si mai ales nu usuca acea zona cum fac multe concealere si reuseste sa acopere destul de bine si cele mai urate cearcane.

Dar cel mai mult imi place pentru ca am iar probleme cu pata de pe obraz care s-a uscat si s-a inrosit si este singurul concealer care nu-mi evidentiaza acea zona si a reusit sa neutralizeze roseata. Desi daca ating zona, o simt uscata si pielea e usor intarita, m-am uitat in oglinda de cateva ori azi fiind convinsa ca arata super urat. Dar nu e asa. Nu se vede nimic pe fata mea desi zona este uscata si rosie si acoperita cu concealer.

Dar ... si exista un mare dar ... costa 28 de dolari pentru 1,5 grame de produs. Nu, nu am gresit ... 1,5 gr, incredibil de putin produs la un pret incredibil de mare. Iar a doua mare buba a produsului este ambalajul, care mie personal nu-mi place deloc. E greu sa-l scoti (invarti de te plictisesti), iar cand in final iese produsul, iese prea mult. Ca sa nu mai vorbesc ca nu exista nici o posibilitate sa vezi cat produs mai este.

Cu toate astea, repet: este un produs minunat, dar n-as da atatia bani pe el pentru ca este furt pe fata. Pacat, pentru ca este un produs minunat si am sa folosesc cu placere cele 2 tuburi/ pixuri/ creioane pe care le am.

Un comentariu

  1. Cred ca cel mai trist e faptul ca pretul mare pe care il are se datoreaza in parte si ambalajului mai special.

    RăspundețiȘtergere