Review: Lapte Demachiant Balea

5.1.11

Inainte de Craciun cu cateva zile am fost in DM sa cumpar cate ceva si cum mi se terminase demachiantul pe care il foloseam, m-am gandit ca e cazul sa incerc ceva de la Balea. Si m-am hotarat la laptele demachiant pentru toate tipurile de ten. Pretul a fost in jur de 7 ron (cred, daca vreuna dintre voi stie exact, lamuriti-ne printr-un comentariu) pentru 200 ml.

Imi place foarte mult laptele demachiant, desi nu-l folosesc asa cum spun ei: pe tub scrie sa-l aplici pe fata cu miscari circulare si apoi sa clatesti cu apa calda sau sa stergi cu un disc demachiant umed. Eu pun pe discheta demachianta si sterg machiajul de pe fata, la fel cum folosesc orice alt demachiant pentru fata. Curata foarte bine, lasa tenul curat si hidratat si nu am avut nici un fel de problema de cand il folosesc (desi pielea mea e sensibila).

Isi merita banii din plin si in mod sigur il voi mai recumpara in viitor intrucat nu vad sensul sa arunci bani multi pe un demachiant, care in final curata tenul la fel de bine ca unul de n ori mai scump.


11 comentarii

  1. Mie imi place foarte mult demachiantul lor de ochi, l-am avut si pe cel bifazic dar parca cel simplu e mai bun. Totusi, nu am gasit pana acum un demachiant care sa inlature rapid rimelul ( e nevoie sa il "inmoi" cu dischete imbibate cu apa si abia apoi revin cu demachiant).

    RăspundețiȘtergere
  2. Vreau să te întreb dacă simţi cumva că te ustură faţa atunci când foloseşti demachiantul ăsta. Eu am pielea tare sensibilă şi atunci când mă demachiez mă ustură faţa şi începe să se înroşească şi să mă mănânce. Mi se întâmplă asta la majoritatea demachiantelor, iar de curând am aflat că e din cauza alcoolului pe care îl conţin anumite sticluţe. De atunci sunt în căutarea demachiantului ideal, care să nu conţină nici un strop de alcool.

    RăspundețiȘtergere
  3. Michellinne, nu ma ustura, nu ma mananca, nu nimic. Dar nu stiu daca are alcool sau nu, nu m-am uitat. Poate arunc un ochi diseara daca nu uit si-ti spun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga YellowJade, incearca demachiantul de ochi bifazic de la Boots din gama Botanicals. E un demachiant pe baza de ulei, inlatura foarte usor machiajul de pe ochi, inclusiv cel mai rezistent rimel.
    Am incercat o gramada de demachiante de ochi si ala e preferatul meu, in caz ca nu gasesc la sensiblu,numai acolo se vinde, eu folosesc ulei de masline.
    Apropo de Balea, eu am incercat apa lor micelara, cel putin asa functiona ca apa micelara, dar nu mai stiu cum se numea. nu mi-a placut deloc. Si cand e vb de demachiant crema, preferatul meu e cel de la ILCSI cu lamaie. E printre singurele demachiante de la care nu ma ustura fata. Il aplic exact cum tie Camelia nu iti place :p Pun in palma, intind si masez pe fata, apoi sterg cu un buretel umed si dupa ma spal cu apa sau cu gelul de curatire de la Avene.

    RăspundețiȘtergere
  5. Michellinne, m-am uitat si are, deci nu e bune pentru tine (dar cred ca cel pentru piele sensibila nu are - daca ajungi intr-un DM poti verifica).

    RăspundețiȘtergere
  6. si eu l`am cumparat dar l`am maritat repede. cum spunea si cineva mai sus, ma ustura fata foarte tare si mi se inrosea. ciudat, pentru ca nu am probleme,nu am tenul sensibil, sau poate asa credeam eu. Oricum este primul demachiant de la care a patit asa ceva sa te bcuuri de el.

    RăspundețiȘtergere
  7. hey Camelia, in profilul tau scrie ca iti place sa experimentezi, deci ma gandeam ca poate ai auzit de lapte demachiant de la Avene(stiu ca tu vb despre cel de la Balea, dar am nevoie urgent de o parere) adica de asta http://www.sanafarm.ro/avene-lapte-demachiant-200ml-pierre-fabre-p-2386.html ..nu am pe cine sa intreb si am o piele sensibila care nu suporta toate produsele:((..heeeelp:D:*

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna, Anca, personal nu l-am incercat pe cel de la Avene, dar imi amintesc ca am citit de bine despre el (ai incercat demachierea cu ulei daca ai tenul asa sensibil? - poate te ajuta mai mult).

    RăspundețiȘtergere
  9. Salut!Credeam ca numai eu folosesc demachiantul altfel decat spun ei.Nu ma irit sau altceva.E bun,dar un pic prea gros dupa parerea mea.Parca are mai mult consistenta cremei de fata decat a unui lapte demachiant.

    RăspundețiȘtergere