Ramble de seara & un nou inceput

24.1.11

Nu am fost foarte activa pe blog in ultima vreme desi nu am facut pauze de postare. Motivul e unul simplu si deloc placut: nu ma simt bine deloc, schimbarile astea de temperatura m-au dat peste cap si problemele mele cu inima isi spun cuvantul. Dar ma asteptam la asta, desi intr-un fel speram ca anul asta va fi un pic mai bine ca anul trecut. O sa treaca si asta, dar sunt foarte obosita .. Si la munca este o perioada grea si cand ajung acasa, sunt rupta de oboseala, nu ma mai simt in stare sa fac nimic. Si am atatea de facut ...

Revenind la ale noastre ... am incercat o gramada de produse in ultima vreme, am de scris o gramada de lucruri, mai ramane sa-mi fac si timp si sa am si chef ... la mine totul e cu chef, daca nu am chef, nu se leaga nici cuvintele.

Bella iar este intr-o criza de scarpinat, de vreo 3 nopti zici ca e bagata in priza. Am ajuns la exasperare, nu stiu ce sa-i mai fac, nu mai stiu ce mancare sa mai incerc sa ii dau (am incercat tot ce exista pe piata - hrana hipoalergenica, pentru catei cu dermatite, etc., nici veterinarul nu mai stie ce sa zica), e in stadiul ala cand se scarpina fara sa gandeasca si e in stare si sa te muste daca incerci s-o opresti (tocmai ea care n-a muscat niciodata). In schimb face adevarate showuri pe zapada, toata lumea se uita la ea cum "patineaza" si "danseaza". Macar atat!

Am scris in titlu despre "un nou inceput". Am luat decizia sa-mi schimb stilul de viata si sa nu ma mai las enervata de toti tampitii (ma implic prea mult in tot ceea ce fac si ma incarc inutil cu probleme care nu sunt ale mele - trebuie sa schimb asta) si mai ales am hotarat ca e timpul sa indrept tot ce nu-mi place in viata mea (nu sunt multe lucruri, dar exista si e momentul sa le schimb). N-am sa intru in detalii ca sunt lucruri mult prea personale, dar consider ziua de azi ca fiind un nou inceput pentru o viata mai ordonata si mai linistita (sper din tot sufletul).

17 comentarii

  1. Sper sa ai un nou inceput cat mai bun si sa te simti mai bine. Nu cred ca sunt multe persoane carora sa le fie extraordinar de bine pe vremea asta, nici eu nu m-am simtit prea bine si am o stare groaznica plus ca sunt si in sesiune, e si prima sesiune si e mai greu... :*

    RăspundețiȘtergere
  2. uh imi pare rau sa aud de ghinioanele tale...ba cu catelul, ba tu cu sanatatea...sper sa ajunga soarele si la tine pe "strada":*

    RăspundețiȘtergere
  3. Sper sa reusesti tot ce iti propui!:*

    RăspundețiȘtergere
  4. Iti urez un nou inceput plin de succes :) Sa se faca si draguta de Bella bine ca sufera si mamica ei odata cu ea :)
    Chiar nu merita sa iti bati capul cu oamenii ingusti la minte, numai tie iti vei face rau, dar pun pariu ca stii asta deja, altfel nu ai fi vorbit de un nou inceput ;))
    Ai grija de tine si iti urez un start de saptamana cat mai bun!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt sigura ca, odata ce-ti propui cu adevarat un lucru, cea mai grea parte e deja depasita ;) Mult succes pe calea noua si sa fie totul cat mai bine!

    RăspundețiȘtergere
  6. un inceput mai bun,plin de spernata si bucurii!
    Dupa necazuri,apare si soarele!Vei vedea;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Hey imi pare rau sa aud de catel..stiu cum e!Incearca sa-i pui un guler macar pentru putin timp,poate rezolvi ceva.Iar mancarea cea mai buna este Royal hipoalergenic,trust me ca stiu ce zic.A mea a avut la eczeme..de m-am si saturat,si acum are pe coada,se vindeca..Si inca ceva..veterinarul TREBUIE sa stie ce sa zica,eventual incearca si altul.Scuze daca mi-am permis sa-ti zic prea multe dar cand e vb de catei...:)) imi pierd controlul:))
    Btw si eu am dat startul unui nou inceput zilele astea..cazusem intr-o rutina devastatoare si e urat ca viata e asa frumoasa..:p sanatate va doresc!

    RăspundețiȘtergere
  8. Chiar nu trebuie sa te lasi enervata de altii, sunt lucruri mai importante decat "pretentiile" altora,linistea ta e mult mai importanta asa ca ignora mizeriile zilnice.

    Sper sa reusesti sa te tii de un program mai ordonat (eu tot aman sa incep) :)

    RăspundețiȘtergere
  9. iti doresc din suflet ca noul inceput sa fie exact cum ti-ai propus! multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  10. Miss Ellie Sugar, am spus ca am incercat toate tipurile de hrana hipoalergenice, cat si cele pentru cateii cu probleme de piele - Royal Canin, Hill's, Eukanuba si nu a tolerat nici una dintre ele. Ce vina are veterinarul? Ca n-a inventat el un tip de hrana pe care sa-l suporte si Bella? Eu strict la hrana m-am referit, nu ca nu stie ce zice sau ce face medicul.

    RăspundețiȘtergere
  11. Aproape ca mi-ai stricat ziua...deci nici macar 1 % n-am zis cu rautate sau cu ironie..imi cer scuze sincer ca am comentat,incercam sa te ajut cu o parere...:(

    RăspundețiȘtergere
  12. Si cine ti-a raspuns cu rautate sau ironie? Ti-am spus doar ca am scris in postare ca am incercat tot ce exista pe piata romaneasca in materie de hrana pentru catei cu probleme cum are cateaua mea (tot scriu despre asta de cand am blogul). Sunt prea obosita sa incerc sa inteleg cum aproape ca ti-am stricat ziua prin simplul fapt ca ti-am raspuns la comentariu, dar daca tu asa consideri ... e dreptul tau sa iei raspunsul meu asa cum consideri de cuviinta.

    RăspundețiȘtergere
  13. excuse me..nu te citesc de cand ai blogul...
    ma asteptam sa fii uun pic mai amabila decat ai fost dar nu-i nimic..e vina mea ca te-am citit si am mai si comentat cu drag pe deasupra..anyway..sanatate inca o data;)

    RăspundețiȘtergere
  14. Miss Ellie, tu ai luat cuvintele mele si le-ai invartit cum ti-a venit. Eu ti-am raspuns la comentariu, nu te-am luat la misto, nu ti-am raspuns urat si cu atat mai putin ironic. Ar fi cazul sa te gandesti ca asa cum tu interpretezi cuvintele altora dupa modul tau de gandire, asa pot si alti sa-ti interpreteze cuvintele. Probabil ca te asteptai sa-ti multumesc pentru sfat (poate asa eram amabila in perceptia ta) sau poate te asteptai la altceva, habar n-am - si-ti spun sincer ca in momentul asta nici nu am dispozitia necesara sa ma gandesc la cum ai fi vrut tu sa reactionez eu la vorbele tale - eu sunt un om care gandeste si reactioneaza si nu sta sa se gandeasca cum ar vrea o alta persoana sa vorbesc ca sa fie multumita.

    Recitind acum comentariul tau, pot sa "interpretez" si eu cuvintele tale si sa iau sfaturile tale ca ironii sau mai stiu eu ce, dar n-am sa fac asta. Nu am considerat nici o secunda ca ai fost rau intentionata sau ironica, insa asta nu-ti da dreptul sa pretinzi sa ma exprim asa cum ai vrut tu s-o fac si atunci cand vorbele mele nu ating modul in care ai gandit tu, sa consideri ca nu sunt amabila.

    Oamenii sunt diferiti si probabil ca noi 2 sunt incompatibile - nu neaparat in gandire, ci in exprimare si nu gasim cale de mijloc pentru a ne face intelese, asta nu inseamna ca eu nu sunt amabila sau ca ca tu ai fost rautacioasa.

    Dupa primul tau comentariu, am intrat pe blogul tau si am citit ce ai scris. Imi pari o persoana destul de rationala si nu vad sensul acestei discutii. Ai interpretat niste cuvinte fara sa vezi de fapt ce ti-am spus. Chiar sunt curioasa acum ce zodie esti - daca oboseala nu ma face incapabila sa-mi folosesc simturile, m-as indrepta spre Taur sau Scorpion. Poate imi satisfaci curiozitatea!

    RăspundețiȘtergere
  15. Acum mi-am dat seama ca am vazut in profilul tau ca esti Fecioara. Sunt obosita, nu gandesc logic. Oricum, sper ca ai inteles ce am vrut sa-ti zic mai sus.

    RăspundețiȘtergere
  16. Da,sunt fecioara.Stai linistita se mai intampla sa nu ne dam seama de "tonul" persoanei din fata celuilalt calculator..mi s-a parut un raspuns sec si de acolo probabil si concluziile mele.o zi cat mai buna!

    RăspundețiȘtergere