Va urma ...

13.1.11

Azi am ridicat un colet cu niste cercei de la vama si una din perechi am hotarat s-o ofer la un giveaway pe blog. Astazi n-o sa pun decat poza cu cerceii, iar voi ganditi-va ce va inspira ei ... iar maine veti afla si conditiile de participare.


Puteti sa va dati cu parerea de ce am preferat sa arat premiul inainte de a da startul giveawayului (n-am facut niciodata asta pana acum).

Si nu uitati de propunerile pentru concursul care va urma, pana acum au fost doar cateva idei.

24 de comentarii

  1. Cerceii sunt superbi...Pe mine ma duc cu gandul la vara, o plimbare pe malul marii, seara... imbracata intr-o rochie vaporoasa...
    Sau ma fac sa ma gandesc la India! Nu ca as fi fost vreodata acolo, doar ca cerceii astia ma fac sa ma gandesc la indiencele cu ten masliniu ...
    Cam atat deocamdata!

    Faptul ca ai pus poza cu cadoul inainte de a spune regulile de participare, pe mine personal, ma fac din ce in ce mai curioasa :)

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt foarte draguti.albastru e culoarea mea preferata....nu stiu de ce ai aratat premiul acum;poate pentru ca sa ne atragi atentia ca urmeaza un giveaway frumos;)..si eu voi avea unul curand..sper...pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt pur si simplu superbi! eu ador culoarea torqouise :) si ca atare am cateva bijuterii si haine in aceasta culoare si inca mai vreau!

    Citeam intr-o carte ca aceasta culoare nu e potrivita ptr machiaj la brunete, doar la blonde e perfecta si astfel nu mi-am achizitionat nici un fard cu aceasta culoare.

    Mi-ar place un concurs in care sa tb sa ghicim melodia sau artistul, ca indicii sa avem ceva versuri sau informatii despre persoana.

    Sau sa ne intrecem in relatati tragico-comice :) si tu sa alegi pe cea mai amuzanta .

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumosi.I-am vazut pe e-bay cand ma uitam si eu dupa cerecei.Trebuie sa imi fac cont PayPal si apoi lista lunga de achizitii:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Pe mine ma duc cu gandul la Ramona J. I se potrivesc perfect.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mie imi inspira calm, mare, vara! imi place la nebunie aceasta culoare. Ma mai duce cu gandul la parfumul meu preferat, care are sticluta de o culoare foarte apropiata :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Cerceii sunt superbi!
    Va trebui, oare sa cream un look care sa se potriveasca cu acestia?:-?
    Sau poate sa scriem o povestioara(ceva fictiv) despre femeia ce poarta acesti cercei?

    RăspundețiȘtergere
  8. of si ce frumos s-ar asorta cu inelul meu statement cu turcoaze...mmmmhhhh

    RăspundețiȘtergere
  9. woaw..ce frumosi sunt!!mie imi inspira apa ..o cascada:X:X:X:X

    RăspundețiȘtergere
  10. sunt foarte frumosi cerceii!si culoarea e cea mai frumoasa dupa parerea me,e preferata mea. pe mine ma duc cu gandul la o zi insorita de vara in care cerul are aceeasi culoare precum cerceii,vacanta,relaxare,bucurie

    RăspundețiȘtergere
  11. Si pe mine ma duc cu gandul tot la Ramona... cred ca e persoana care i-ar putea purta cu cea mai mare gratie... alaturi de o rochita simpla, baby doll, alba, pe malul marii...

    RăspundețiȘtergere
  12. ii vreauuuuuuuuu.sunt superbi!si am vazut ca ai o mare pasiune pt cercei mari si frumosi :D

    RăspundețiȘtergere
  13. Acesti cercei ma duc cu gandul la o femeie puternica,senina,care reuseste sa treaca peste toate greutatile.
    Asta imi inspira mie!O femeie hotarata!

    RăspundețiȘtergere
  14. Sunt minunanti cerceii:X cand ii vad ma gandesc la:
    - o plaja, soare, mare, si la mine purtand o rochie lunga cu model (variatii verde si albastru) si avand cerceii acestia:X
    - la cerul albastru intr`o dupa`amiaza de primavara ;))
    - la o petrecere:> si acesti cercei ar putea fi elementul principal al tinutei.
    Cred ca ai pus premiul inainte de a ne zice de concurs deoarece poate tema concursului se refera la realizarea unui machiaj care ar putea fi purtat cu cerceii sau alcatuirea unei tinute care s`ar potrivi cu cerceii
    Abia astept sa aflu tema concursului (poate am dreptate):> Te pup:*

    RăspundețiȘtergere
  15. Super frumosi cercelusi! Imi aduc aminte de filmele indiene! probabil din cauza formei! :*:*

    RăspundețiȘtergere
  16. Pe mine ma duc cu gandul la mare, soare si vacanta!
    De ce nu, chiar in hawaii :)
    o fata are dreptul sa viseze

    RăspundețiȘtergere
  17. Scuze de offtopic:
    http://chocos-pretty-things.blogspot.com/2011/01/stylish-blogger-award-planuri.html

    RăspundețiȘtergere
  18. Sunt absolut superbi! Pe mine ma duc cu gandul la cerul senin de vara si la un lac(mai micut) limpede in mijlocul unei paduri, aici am imagine mai complexa, greu de descris in cuvinte :)

    RăspundețiȘtergere
  19. Cerceii sunt suuuuperbi! Ma duc cu gandul la mare,la plaja cu nisip,la valurile marii si la racoritoare!Cred ca ne-ai lasta poza exact ca sa ne inspiri pentru a veni cu idei in materie de propuneri.
    Tema concursului se refera oare la realizarea unui machiaj care ar putea fi purtat cu cerceii acestia superbi?Sau poate la compunerea unei tinute care s-ar potrivi cu ei?

    Ai un blog award de la mine plus un tag al parfumurilor preferate la mine pe blog!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  20. Pe mine ma duc cu gandul la vara, la concediu, la vreme buna.

    RăspundețiȘtergere
  21. si pe mine ma duc tot cu gandul la vara. iubesc soarele si primavara cand incepe sa incalzeasca, imi place sa stau dimineata in pat si sa ma bata soarele pe fata, sa-l simt cu ma mangaie si sa ma bucur ca a trecut iarna.
    cerceii merg cu inelul tau cu turcoaz care ti l-ai luat de curand :)

    RăspundețiȘtergere
  22. Fara legatura directa cu cerceii, dar cu gandul la concurs, azi un amic mi-a trimis oprezentare pps si m-a rugat sa ii dau replica. Pps-ul era cu motivele ptr care ei barbatii ne iubesc, inspirat de cele scrise de M. Cartarescu. Nu neaparat ideea de concurs ci macar de o provocare avand in vedere ca te citesc multe doamne/domnisoare: DE CE IUBIM NOI BARBATII? daca doresti iti trimit si tie prezentarea cu pricina.

    RăspundețiȘtergere