Prima impresie: Infusium 23 (Repair)ologie

3.1.11

In ultimele saptamani, am observat ca a inceput sa-mi cada parul cand ma spal (cred ca parul meu s-a obisnuit cu gama Anti-Breakage de la TRESemme si are nevoie de o pauza) si am hotarat sa folosesc gama (Repair)ologie de la Infusium 23. Am luat setul de 3 produse (sampon - 473 ml, balsam - 473 ml si tratamentul leave-in - 1 litru) acum ceva vreme de pe okazii si am dat ceva peste 100 ron (nu-mi amintesc exact, cred ca in jur de 120 ron).

Le-am folosit de 2 ori pana acum si daca la prima folosire n-am vazut vreo minune - lucru datorat si faptului ca folosisem un sampon nuantator care-mi lasase parul intr-o conditie nu tocmai buna - (producatorul spune ca "infuses the hair cuticle to help nourish and restore healthy texture and strengthens against damage"), astazi a fost cu totul altceva. Parul meu pare mai sanatos si nu s-a electrizat deloc si miroase foarte bine (asta cu mirosul frumos m-a fascinat de prima data). Si cel mai important este faptul ca mi-a cazut mult mai putin par cand m-am spalat pe cap.

Dupa spalare, parul este curat si matasos si are volum, ceea ce nu poate decat sa-mi placa. Imi place cum se simte la atingere, ca sa nu mai vorbesc ca-mi place cum miroase.

Singurul lucru care nu-mi place este sticla de la tratamentul leave-in, de fapt, sistemul de a "imprastia" produsul, asa ca probabil voi folosi o alta sticla pentru acest produs, in rest, pana la acest moment ma declar incantata de aceste produse.

Dupa o folosire temeinica voi reveni cu un review la aceasta gama, insa pentru inceput mi se par niste produse foarte bune si sper sa am aceeasi parere si dupa o folosire constanta.

Ati incercat ceva de la Infusium 23?

7 comentarii

  1. Unde se gasesc de cumparat doar pe net, sau si in farmacii si alte magazine. Astept cu nerabdare reviwul la produse ;)

    ♥♥♥ Pupici ♥♥♥

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu se gasesc in magazine/ farmacii. Eu le-am luat online asa cum am scris.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sincera sa fiu, habar n-aveam de Infusium 23 :)) Am avut in schimb un sampon Dove pentru caderea parului. Era bun pentru problema asta, dar dupa prima sticla consumata m-am ales cu matreata. xoxo

    RăspundețiȘtergere
  4. Setul pare interesant, insa mi-e teama sa incerc produse de par. In privinta asta sunt ceva mai conservatoare. Mie imi cadea parul inainte foarte tare si am rezolvat problema cu niste vitaminte, samponul anaphase, si tratamentul leave-in Anastim. Ti le recomand, rezultatele se vad inca din prima luna.

    RăspundețiȘtergere
  5. la multi ani, Camelia!
    accepti un tag? http://makeupmirela.blogspot.com/2011/01/pe-tine-ce-te-defineste-tag.html

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna! eu cunosc produsele tresemme din strainatate si intotdeauna sufeream ca nu puteam sa imi cumpar pentru ca nu le puteam lua in avion.. daaar am fost super incantata cand le am gasit din intamplare, pe okazii. vroiam sa te intreb daca ai putea sa imi dai un sfat despre ce produs tresemme sa folosesc (sampon + volum) avand in vedere ca parul mi se ingrasa la nici o zi dupa spalare..ma gandeam la cele pentru volum, dar nu pot sa ma decid intre cele din gama naturala si cele normale. daca ai putea sa imi dai un sfat ar fi super !

    RăspundețiȘtergere
  7. Anonim, eu n-am incercat decat gama anti-rupere si cea hidratanta. Despre anti-rupere am tot scris pe blog, restul gamelor nu le pot recomanda ca nu le-am incercat ... inca.

    RăspundețiȘtergere