O privire prin sertar ... MAC Strobe Cream

13.1.11

Am mai avut Strobe Cream de la MAC in trecut. Cele ce-mi urmariti blogul de la inceputuri, poate va amintiti ca am si dat-o la un giveaway "cere si primesti" si castigatoarea a fost pucca care i-a si facut un review (il gasiti aici). Motivul pentru care am dat-o atunci a fost ca nu o foloseam datorita mirosului, pe care nu l-am suportat si prin urmare nu am folosit nici crema.

Acum ceva vreme am primit un kit MAC cu cateva produse de ingrijire a tenului printre care si Strobe Cream care imi trezea amintiri neplacute, dar am zis ca o sa-mi fac curaj s-o incerc iar si poate o sa-mi placa, m-am imbarbatat citind descrierea de pe siteul MAC:

"The ultimate quick fix for the skin. Super-powered with potent botanicals; de-snoozes, de-stresses, moistens, freshens and boosts the look of dull, flat or tired-looking skin with a fully loaded vitamin zap and a mega dose of green tea. Brightens and clarifies with iridescent particles and antioxidants. Enhances the effects of light on all skin and in all lighting conditions from sunlight to spotlight."

Si azi mi-am facut curaj: am desfacut-o si am incercat s-o folosesc iar. Si am aceeasi problema: nu ii suport mirosul, nu conteaza ca da un glow frumos fetei, ca poate fi folosita ca baza de machiaj sau poate fi amestecata cu fondul de ten sau chiar o poti folosi ca iluminator discret, pur si simplu n-o pot folosi ca nu ii suport mirosul - mi se pare ca miroase a plastic, a chimic, a ceva ce ma deranjeaza. Un singur lucru conteaza: n-am s-o mai folosesc. Ma astept ca o crema care costa aproape 30 de dolari sa nu ma imbolnaveasca de ficat de cate ori o folosesc (nu miroase urat, ci doar are un miros pe care eu personal nu-l suport).

Pentru mine va ramane pe lista produselor de evitat, chiar daca imi place cum "prinde" lumina si se vede foarte frumos pe ten pe zonele pe care s-a aplicat. O s-o gasiti in "Sertarul cu minunatii" zilele urmatoare si poate altcineva se va indragosti de ea si o va aprecia mai mult decat o fac eu acum.

14 comentarii

  1. Eu folosesc lotiunea Strobe de putin timp (are o textura mai lejera si intra in piele foarte repede), dar nu pot spune ca ma deranjeaza mirosul... ba chiar as indrazni sa spun ca imi place :) Iar glow-ul pe care il da fetei este to die for!

    RăspundețiȘtergere
  2. Anca, din cate imi amintesc eu lotiunea e lichida. Ma insel?

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu de la inceput am observat mirosul,e destul de puternic,dar nu pot spune ca ma deranjeaza.

    mai nou am observat o problema: orice fond de ten lichid folosesc,fata mea e prea roz.in tub au culoarea potrivita,dar cand le intind pe fata se schimba povestea. eu sunt mai galbena la piele si nu-mi place sa se vada o diferenta atat de mare intre culoarea mainilor sau a decolteului si cea a fetei.
    ce fel de fonduri de ten ar trebui sa folosesc,stie cineva sa ma ajute? n-am inteles prea bine treaba cu subtonurile,desi am citit despre asta de mai multe ori.
    momentan folosesc fdt pudra de la wet'n'wild si sunt cat de cat multumita,dar imi e frica sa-mi mai cumpar alt fdt lichid si sa patesc iar asa.

    am scris asta pentru ca mi-am amintit ca daca ma dau doar cu strobe cream pe toata fata,ma fac roooz si cum acum nu mai sunt bronzata,arat cam ciudatel[cand am primit-o de la tine,nu aveam problema asta pentru ca pielea era cu cateva nuante mai inchisa].

    help please cine se pricepe cat de cat :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna,imi place blogul tau.Daca doresti sa arunci o privire pe blogul meu
    http://preciousboutique.blogspot.com
    multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  5. pucca, trebuie sa folosesti fond de ten cu subtonuri galbene (la MAC fdt NC are subtonuri galben) si sa te feresti de subtonuri roz.

    RăspundețiȘtergere
  6. la mac e usor,sunt foarte bine organizate,dar nu sunt pentru buzunarul meu. la cele cu preturi mai mici e problema,nu prea am vazut sa fie delimitate asa ..

    RăspundețiȘtergere
  7. Toate firmele au fonduri de ten cu subtonuri galbene, roz si neutre, doar ca nu sunt impartite din denumire - nu ai alta solutie decat sa incerci mai multe nuante pe mana, sa iesi la lumina naturala si sa vezi ce e galben, ce e roz. Exista "Foundation Matrix" care te ajuta sa-ti stabilesti nuanta aproximativa la o gramada de fonduri de ten daca stii nuanta buna pentru unul care e postat acolo si astfel mergi la sigur.

    RăspundețiȘtergere
  8. multumesc frumos de explicatii :*.
    sper sa gasesc testere la mai multe nuante data viitoare cand voi cumpara fdt,sa le pot compara si iti voi spune ce am reusit :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Pucca 0 fa un swatch la Maybelline Dream Satin Liquid. Mail ales nuanta Nude are foarte mult ton galben in compozitie :) Ia unul din fondurile de ten pe care le ai care e mai apropiat de ceea ce cauti sa poti compara.

    Subtonul il observi uitandu-te la gat. De cele mai multe ori tenul e mai rosu (na, hormonii feminini) si degeaba arata OK pe fata daca nu arata OK intru totul. PLUS! Fondurile de ten oxideaza - mai mult sua mai putin pe diferite tenuri. Incearca sa faci rost de o mostra sau ceva, aplic-o de-a lungul maxilarului si asteapta cam jumatate de ora. Incearca sa iti faci o poza cu blitz sa vezi cat de mare e diferenta de culoare. Sper ca te-am ajutat cat de cat

    RăspundețiȘtergere
  10. moony,multumesc si tie . diferenta iti dai seama ca o observ,am spus ca nu-mi place sa vad ca am pielea corpului galbena si fata roz[chiar daca fdt e aplicat frumos,tot urat se vede diferenta de culoare].
    singura modalitate e sa testez inainte. de multe ori am patit sa gasesc culoarea ok in sticla,chiar si pe mana,dar pe fata cand il intind sa arate din ce in ce mai roz.
    partea buna e ca mama are pielea mai roz,si ce nu mi se potriveste mie,ii dau ei. deci nu arunc banii chiar degeaba. :P

    RăspundețiȘtergere
  11. Camelia, lotiunea are o consistenta mai degraba spre gel decat spre lichid. Nu m-as baza pe ea pentru o hidratare ca la carte, dar folosita strict ca baza de machiaj este minunata. Cel putin pentru mine, pana acum... Inca o testez ;)

    RăspundețiȘtergere
  12. buna!
    m`ar interesa pe mine sa cumpar crema si m-am uitat pe celalalt blog si nu am vazut`o.
    daca ai vrea sa o vinzi as cumpara-o eu.ms

    RăspundețiȘtergere
  13. amelia, s-a vandut din luna ianuarie.

    RăspundețiȘtergere