Azi imi place ... Soufle de corp cu iaurt si castravete (Greenland)

3.1.11

Am pomenit in top 5 al produselor de ingrijire pentru corp de soufleul de corp cu iaurt si castravete de la Greenland pe care eu il folosesc de cativa ani si care imi place foarte mult (si restul produselor din gama imi plac, insa soufleul este preferatul meu) si pe care probabil ca il voi recumpara de nenumarate ori.

Descriere oficiala: "Crema foarte hidratanta pentru corp cu o textura usoara, ce reda pielii Dvs. luminozitatea si prospetimea necesara. Emolientii naturali din iaurt hidrateaza si catifeleaza, in timp ce mineralele si vitaminele din extractele de Castravete ii confera energie si vitalitate. Produs 100% natural, imbogatit cu unt de Shea, unt de Cacao, ulei extravirgin de Masline. Produsul este indicat a fi folosit zilnic.
Prezentare: 100 ml"



Ce-mi place: textura foarte usoara si faptul ca intra imediat in piele, pielea ramane foarte hidratata si catifelata, mirosul care se mentine ore bune si faptul ca pielea nu ramane uleioasa si te poti imbraca imediat dupa ce-l folosesti.

Eu l-am luat mereu de aici, pretul actual este de 42 ron. Nu stiu unde se gaseste, insa banuiesc ca este si in farmacii.

Ati incercat produsele de la Greenland? Aveti vreo recomandare?

2 comentarii

  1. Deci(ca sa incep cu concluzia)nu pot sa spun decat un singur lucru: Yummy!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. buna,Camelia!suna a ceva delicios,soufle...nu am incercat produse de la firma asta,dar dupa cum ai descris-merita ,cred ca se gasesc si in farmacii sau plafar.te pup,multumesc pentru cuvinte frumoase,sa ai un an bun pe toate planurile!!!

    RăspundețiȘtergere