Descoperire: Dior Capture R-Mask (Intensive Wrinkle Treatment)

17.1.11

Daca masca de la Dior pe care am incercat-o data trecuta (gasiti aici parerea mea) m-a dezamagit total, cea pe care am incercat-o aseara si de care vreau sa va scriu acum m-a fascinat. Este vorba de Capture R-Mask (Sheet-Type Intensive Wrinkle Treatment) despre care producatorul spune:

Christian Dior 'Capture R Mask' is a 10-minute wrinkle repair sheet type mask that contains the nourishing & powerful 'Capture' serum. Designed to mold and fit perfectly to the face, it allows the skin to absorb optimal benefits. Correction is maximized in the hollow of wrinkles to instantly reduce and smooth out the appearance of fine lines. Leaves skin smooth, supple, radiant & fresh.
  
Pretul exact nu-l stiu (am cautat pe net insa n-am gasit setul de 6 sau 12 bucati - cum se vand mastile de la Dior), dar banuiesc ca este undeva peste 100 dolari, cum era si la cealalta despre care am vorbit. Este o presupunere, nu o informatie sigura.

Acum sa va spun de ce-mi place si de ce consider ca merita banii, indiferent cat ar costa. In ultima vreme nu m-am inteles cu nici un fond de ten (nu suport nici Sheer Glow de la Nars, nici Nude Natural Glow de la Dior, desi stiti bine ca-mi plac la nebunie) pentru ca mi se pare ca-mi accentueaza porii, in special in zona nasului. Si desi am avut o grija exagerata de ten in ultimele zile, n-am rezolvat problema deloc si mi se parea ca totul arata aiurea pe fata mea si devenisem stresata de asta.

Aseara am zis sa fac o ultima incercare .. disperata as zice. Am folosit un burete loofa special pentru fata (cumparat de pe ebay intr-un set acum ceva vreme, nu-mi amintesc de unde) cu un scrub natural de caise si am insistat pe zonele care ma deranjau (chestia cu scrubul o mai incercasem si nu daduse rezultate), dupa care m-am intins in pat si mi-am aplicat masca de la Dior si am lasat-o pe fata 10-15 minute (nu m-am uitat la ceas cu atentie - mai corect spus: eu nu am ceas in dormitor).

Azi dimineata tenul meu era altul. Este uniformizat si nici urma de pete rosii sau pete de culoare si este foarte hidratat, iar pielea este intinsa si luminoasa. Nu am vazut vreo minune in privinta ridurilor (eu am doar sub ochi unele de care nu ma scapa nici o masca din lume si nici nu ma asteptam sa se intample ceva), dar pielea este foarte intinsa si liniile mici au disparut total. Cred ca cel mai bine as descrie ce s-a intamplat asa: "tenul meu arata ca dupa un lifting".

Ce credeti ca am folosit azi pe post de fond de ten? Dior Capture Totale High Definition Serum Foundation (despre care am scris aici) - mai tineti minte ca am spus ca nu acopera nimic? N-am avut nevoie sa acopere nimic! Mi-a hidratat si luminat tenul si m-a facut sa arat odihnita si proaspata. Asta dupa ce masca de la Dior a redat viata tenului meu.

Nu stiu cat de coerenta am fost in exprimare sau daca ati inteles ce am vrut sa spun, dar incerc sa concluzionez: masca asta este fantastica! Pentru mine a facut minuni: mi-a transformat peste noapte tenul dintr-un chinuit si obosit intr-un luminos si radiant!

3 comentarii

  1. wow! nu cred ca as avea vreodata sansa de a incerca o masca de la Dior:(. Norocoaso!

    RăspundețiȘtergere
  2. mmmmmm.... suna mmmmmminunaaaat :) o voi tine minte!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai descris-o atat de frumoos! :) Dar pretul, of pretul! :*

    RăspundețiȘtergere