Prima impresie: DKNY Be Delicious

20.1.11

Am primit parfumul asta de la Donna Karan acum cateva luni bune si desi auzisem de el de o gramada de ori, nu m-a tentat niciodata. L-am primit, l-am pus intr-un sertar si acolo a ramas pana acum vreo 2 saptamani. L-am desfacut, l-am incercat pe pielea mea si nu mi s-a parut nimic special, dar nici nu mi-a displacut. L-am incercat pe mama si nu mi-a placut nici mie si nici ei cum a mirosit pe pielea ei.

Zilele trecute am zis ca trebuie sa ii dau o sansa ca sa pot sa-mi fac o parere clara despre el si sa vad daca imi place sau nu. Asa ca am inceput sa-l folosesc la inceputul acestei saptamani si l-am folosit zilnic, iar azi cred ca sunt capabila sa scriu despre el.

Descriere oficiala: 'Innocent, sexy, wholesome and provocative, the top notes include cucumber, grapefruit and magnolia. The heart of this sensual fragrance is tuberose, rose, violet, white muguet and of course apple and it finishes with white amber and woods.'

Citind descrierea, as fi zis ca e un parfum care ar putea sa devina "addictive", dar nu e asa. E un parfum fresh, dulce si potrivit pentru zi. Ambalajul sub forma de mar nu mi se pare deosebit (prefer sticla de la Nina de 1000 ori), dar oricum nu el face diferenta. Mie nu mi se pare nici sexy si nici provocator, l-as descrie ca fiind un parfum fresh. Eu nu simt nici mirosul de mere, insa cei din jurul meu mi-au zis ca se simte o usoara adiere de mere cand ma misc.

Este un parfum placut, tineresc, pe care il voi purta in perioada urmatoare, dar care nu m-a fascinat si nici nu-mi va ramane in memorie ca fiind unul deosebit. In mod sigur nu-l voi recumpara. Doar pentru ca exista alte parfumuri care ma fascineaza cu adevarat!

14 comentarii

  1. Eu l-am testat la o prietena si pot sa spun ca pe mine m-a fascinat - pe pielea miroase de parca as fi intr-o livada de mere. Miroase a primavara... Eu oricum sunt o iubitoare a parfumurilor fresh.
    L-am testat insa si in duty-free-ul din vama si parea fad si lipsit de personalitate, motiv pentru care nu l-am cumparat de acolo. Nu stiu de ce - cred ca era testerul desfacut de demult.
    Abia astept sa-l cumpar cu prima ocazie in care ajung intr-o parfumerie mai dotata decat cea din orasul meu!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie imi place cum miroase, tocmai de aceea sper sa-l achizitionez cat mai repede. Si-mi place si sticluta :)
    Daca te plictisesti de el poti face un blog sale :-"

    RăspundețiȘtergere
  3. SI eu l-am primit acum o luna sau doua in urma. Foarte incantata n-am fost nici eu la inceput, dar cu timpul a inceput sa-mi placa... imi place si forma ca e micut si incape usor in geanta (am varianta de 30 ml) si oricand pot sa dau un "fâs" sa reimprospatez atmosfera :)
    Dupa cum ai zis, e un parfum fresh, mai mult primavara sau chiar vara as putea spune, dar nu e printre preferate oricum.

    RăspundețiȘtergere
  4. L-am testat si o data pe mine si nu mi-a placut deloc. Mi s-a parut un parfum "bla" si, precum ai scris si tu, nu mi-a ramas intiparit in memorie.
    Poate daca aveam 12 ani, imi placea mult. :P

    RăspundețiȘtergere
  5. si eu vreau sa il cumpar, imi plac parfumurile fresh dar si cele dulci:x

    RăspundețiȘtergere
  6. stii ce-am observat eu, Camelia? Tu iti tii toate lucrurile in sertar :) :))
    te pup

    RăspundețiȘtergere
  7. Miuri, eu am spus asta in repetate randuri pe blog. Sertarele nu sunt doar in imaginatia si cuvintele mele, exista cu adevarat. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Mie mi-a placut oarecum acest parfum,dar prefer de o mie de ori Acqua di Gioia sau alte parfumuri.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  9. As recunoaste acest parfum chiar daca l-ar purta 10 persoane diferite. Si pe strada il simt daca cineva il poarta. Nu este parfumul meu preferat, dar imi place mult. Sunt mare fana mere :D
    Oricum eu il consider potrivit fetelor de liceu.
    Ce mai ai prin sertar? :)

    RăspundețiȘtergere
  10. foarte tare blogul.eu te-am adaugat la prieteni,daca vrei si tu sa ma adaugi la prieteni ai face un gest frumos.succes

    RăspundețiȘtergere
  11. Parfum pentru fetele de liceu? :( Eu am terminat cam demultisor liceul (de vreo 9 ani) si tot il iubesc.
    Si mie mi s-a parut a fi un parfum copilaros cand l-am mirosit in sticla, dar pe pielea mea se transforma intr-un parfum foarte senzual, floral, primavaratic... e ca o gura de aer proaspat.

    RăspundețiȘtergere
  12. inseamna ca ai muuulte sertare:)
    de fapt, abia am observat ca mai ai un "sertar cu minunatii" :)

    RăspundețiȘtergere
  13. @ Clarra: eh, asta e parerea mea pentru ca eram in liceu cand l-am descoperit si am ramas cu aceasta impresie. Si mie imi place parfumul si il mai port din cand in cand desi am terminat si eu liceul de ceva vreme :))

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna,

    Am primit acest parfum. Stiind ca mai demult cand l-am avut mi-a placut foarte mult, l-am desfacut si m-am facut o singura data cu el si nu mai imi place (poate de aceea ca am si eu alte parfumuri care ma fascineaza, cum spunea si Camelia).
    As vrea sa il vand, deci daca va intereseaza, va rog sa imi scrieti pe adresa de mail: gabrielaturcu1117@yahoo.com.
    Avand in vedere faptul ca l-am desfacut, pretul va fi mult mai mic decat in magazin.

    O zi frumoasa!

    Gabi

    RăspundețiȘtergere