Review: Pensula Sigma F82

7.1.11

Asa cum va spuneam acum ceva vreme, am inceput sa folosesc pensula F82 - Round Top Kabuki si desi am spus ca o voi incerca si cu fond de ten lichid, n-am mai apucat. Am folosit-o cu fond de ten mineral pulbere (mi-am luat nuanta Warm Peach de la Lily Lolo acum vreo luna) si mi-am dat seama ca este perfecta pentru asta, incat n-am mai vrut s-o incerc cu alt tip de produs.

Pensula este o varianta rotunda si un pic mai mica a pensulei F80 (al carei review il gasiti aici). Nu are sens sa insir aceleasi lucruri pe care le-am spus deja la F80 pentru ca sunt din aceeasi gama, au aceeasi peri si se comporta la fel.

Pot sa spun insa ca este o pensula nemaipomenita care isi merita toti banii. Imi place la fel de mult ca F80, iar daca folositi fond de ten mineral, este un must have. Ia exact cantitatea potrivita, aplica perfect si blenduieste mai mult decat perfect (am folosit de multe ori "perfect" dar nu exagerez).

Cele ce ma cititi de multa vreme stiti ca nu ma entuziasmez usor si nu fac recomandari fara sa fiu absolut convinsa de ceea ce spun, dar pensula asta merita toate laudele, la fel ca F80 (de cand o am, nu m-am mai atins de pensula kabuki rectractabila de la Too Faced si asta spune multe).

Gasiti pensula aici.

Am facut cateva poze sa vedeti o comparatie intre F82 si F80 (manerele sunt egale ca lungime desi in poza F82 pare a avea un maner mai scurt), in ultimele 2 poze F82 este in stanga.



15 comentarii

  1. Heh, si pe mine m-ai facut sa-mi abandonez Kabuki-ul simpatic si roz de la Too Faced :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce bine ca ai afcut acest review si eu as vrea sa-mi comand cateva pensule de la Sigma ;)

    ♥♥♥ Pupici ♥♥♥

    RăspundețiȘtergere
  3. Ioana Dumitrache7 ianuarie 2011 la 11:01

    de unde le-ai cumparat? sunt forte dragute :)

    RăspundețiȘtergere
  4. De pe siteul firmei Sigma care le produce.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ioana Dumitrache7 ianuarie 2011 la 11:20

    ai comandat vreodata de pe straberrynet? in cat timp ajunge coletul? am comandat si eu ceva si deja au trecut vreo 7-8 zile lucratoare :-s

    RăspundețiȘtergere
  6. Ioana, am scris de nenumarate ori pe blog despre cumparaturile de pe strawberry (se expediaza din Hong Kong si ajung coletele in 10 si 12 zile). La confirmarea comenzii primita de la ei, ai tracking number - intra pe siteul Postei Romane si verifica daca a ajuns coletul in tara.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ioana Dumitrache7 ianuarie 2011 la 11:57

    Multumesc frumos, chiar nu stiam ca pot urmari comanda si prin posta romana.Te urmaresc de putin timp si nu am apucat sa iti rasfoiesc tot blogul :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Tare cute si utila aceasta pensula, mi-as dori s-o am si eu... Sigh...

    RăspundețiȘtergere
  9. Aaaaah, ispita ce esti! Pensulele astea sunt pe lista mea de dorinte de cand s-au lansat. Trebuie sa reusesc sa pun ban pe ban pentru o trusa completa Sigma si cateva extra, neaparat, prea poftesc...

    RăspundețiȘtergere
  10. Se poate aplica si fondul de ten lichid cu aceasta pensula?(mai explicit daca se poate)
    Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  11. Ela_Rose, asa cum am scris in review, nu am folosit aceasta pensula pentru fond de ten lichid deci nu iti pot raspunde la intrebare (din experienta personala), insa pensula in mod sigur se poate folosi si pentru fond de ten lichid. Daca cauti o pensula doar pentru fond de ten lichid, este mai indicata F80.

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna. As vrea sa imi cumpar o pensula dintre cele doua dar nu reusesc sa ma hotarasc. Sfatieste-ma te rog!

    RăspundețiȘtergere
  13. Andreea, am scris pe blog despre ambele pensule, depinde doar de tine pentru ce anume vrei s-o folosesti (F80 este mai potrivita pentru fond de ten lichid).

    RăspundețiȘtergere
  14. Am citit dar tot nu ma pot hotari. Ma tenteaza mai mult F82 pentru ca e mai mica si rotunda (adica blenduieste mai bine pe langa nas de exemplu) dar majoritatea spune ca F80 e cea mai buna. O sa ma mai documentez!

    RăspundețiȘtergere