Review: Infusium 23 (Repair)ologie

26.1.11

Va spuneam acum vreo 3 saptamani ca am inceput sa folosesc niste produse noi pentru par - gama (Repair)ologie de la Infusium 23 (gasiti aici postarea cu detaliile despre produse). Si acum pot sa spun ca vad, mai exact simt, diferenta intre parul meu de acum 1 luna si cel de azi. Da, imi plac la nebunie cele 3 produse: sampon, balsam, tratament leave-in (care poate fi folosit zilnic, dar eu l-am folosit la 2-3 zile cand imi aminteam).

De ce imi plac?

- imi lasa parul foarte curat (par care "scartaie")

- mirosul este misto si ramane ceva timp in par

- parul ramane matasos si nu se electrizeaza

- nu-mi mai cade parul cum o facea cand am inceput sa folosesc gama asta

- am prelungit timpul intre spalari cu 1, poate chiar 2 zile (pot sta cam 4 zile linistita fara sa ma spal, in a 5a apare nevoia unei spalari, dar nu este impetuoasa)

- imi simt parul mai sanatos si mai puternic

- n-am avut niciodata par atat de matasos, imi aluneca mana prin el

- nu mai folosesc nici un alt tratament sau masca de par, cele 3 produse sunt suficiente

Singurul lucru care nu mi-a placut este ambalajul (mai exact picuratorul) de la tratamentul leave-in, dar am rezolvat usor, mutandu-l intr-o sticla cu pulverizator. Si nu-mi place ca nu se gasesc in Romania, dar am sa gasesc eu o sursa de aprovizionare.

In concluzie: dupa o luna de folosire, parul meu este mai sanatos, mult mai matasos decat a fost vreodata, nu mai cade (mai exact nu se mai rupe) si mi se pare ca a crescut mult mai repede.

7 comentarii

  1. ce bine suna!! :) un fel d rasfat pt par! sa ne anunti cand gasesti 'sursa de aprovizionare'. sunt curioasa sa incerc samponul.
    pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Vreau si eu sa incerc produsele astea! De la cine le-ai cumparat ?( am inteles ca dupa okazii.ro)
    Ms anticipat pentru raspuns!

    RăspundețiȘtergere
  3. Orkide, de la vanzatorul despre care am scris si la postarile cu TRESemme, insa nu mai are produse de la Infusium 23. Cand o sa descopar de unde se pot lua, o sa fac o postare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Suna minunat, ca un SPA personal pt par! As vrea sa incerc si eu gama asta!

    P.S.: Am scris cateva cuvinte despre tine la mine pe blog ;:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna, imi place foarte mult blogul, ai review-ri pertinente si la obiect.
    Vroiam sa te intreb daca ar merge pentru un par moale fi fin...nu stiu ce sa mai fac, orice sampon il lasa si imi este greu sa-i dau volum si din perie uneori.Vroiam sa incerc Purology, fara sulfati, se presupune ca este un sampon care curata foarte bine.A incercat cineva?
    LMK.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ravnesc si eu dupa astfel de produse, insa niciodata nu gasesc un produs fie el sampon or tratament pt par care sa-si faca treaba dupa cum sustine producatorul.

    Sper sa-ti priasca timp indelungat cele de mai sus, sa ne tii la curent cu eventualele schimbari.;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Natasa, si parul meu e destul de subtire, insa este cret si eu am volum deci nu stiu ce sa-ti spun pentru un par moale.

    RăspundețiȘtergere