Ispita zilei: Chanel Brillant Extreme Glossimer

25.1.11

Azi am poftit la un gloss ... nu ca as avea nevoie, dar vreau sa incerc faimosul glossimer de la Chanel, iar nuanta 139 - Futile mi-a facut cu ochiul si cred ca mi s-ar potrivi. Am cam multe pofte in ultima vreme, pana si mama mi-a zis acum cateva zile "bine ca ti-au intrat banii (imi intrasera niste bani pe card) ca poti sa-ti mai iei cercei".  Dar eu nu cred ca e cazul sa ma ingrijorez, dar glossul asta tot mi-l iau. Sau poate imi vine mintea la cap.

Pe voi va incearca poftele?

10 comentarii

  1. Ufff, cat de bine te inteleg! Eu am o lista pe amazon, in varf e o trusa Too Faced (am innebunit eu cu marca asta, ce-oi avea?) si multe alte chestii "indispensabile". N-ai idee cum numar zilele pana la salariu :P

    RăspundețiȘtergere
  2. daca ma incearca?ma inconjoara!:))sunt peste tot,dar acum imi economisesc pt trusa de 120 de culori,dupa aceea mai vedem:))

    RăspundețiȘtergere
  3. in fiecare zi si cu atat mai mult cu cat ma uit pe blogurile voastre :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu poftesc la prea multe cosmetice...chiar astazi mi-am comandat cateva chestii pe Strawberry,si m-am abtinut cu greu sa nu fie o lista mai lunga.

    RăspundețiȘtergere
  5. mereu.pofte si ispite.glossul acesta nu l-am avut si nu ma tenteaza.pup

    RăspundețiȘtergere
  6. Io am 697 si 141, dar nu sunt cine stie ce, mi se par putin lipicoase, dar asta e, cand vrei sa-ti satisfaci un moft, o faci! Stiu cum e. ;))

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt prea faine gloss-urile astea.
    Eu am avut o nuanta de fuchsia, nu mai stiu cum se numea dar o adoram oricum.

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi plac mult gloss-urile de la Chanel, m-a mancat si pe mine de cateva ori in buzunar si a trebuit sa ma scarpin, ce sa fac.Eu detin 2, Unity care este un cafeniu cu shimmer auriu, si Magnifique care este un roz putin mai inchis decat Futile cu shimmer tot auriu.Acum am ochiul acum ațintit asupra unui set de manichiură electrica de la Scholl
    Nu e clar?E Futile sa mai încerci sa-i reziști:)

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce-as pofti si eu la acest gloss!!!! :) Nuanta e tare faina! L-ai vazut pe undeva?(strawbery?)

    Am testat si eu un gloss Chanel la o prietena. Textura era destul de consistenta, fara a fi lipicioasa, insa mi s-a parut ca avea prea multe particule sclipitoare... Pt. o seara in oras era perfect!!

    RăspundețiȘtergere