Daca asteptati colete din UK ...

6.1.11

inarmati-va cu rabdare! Sunt intarzieri foarte mari!

Au tot anuntat ca vor fi intarzieri din cauza zapezilor de la sfarsitul anului, insa mie nu prea mi-a venit sa cred ca poate dura si 30 de zile sa ajunga un colet ... insa este posibil!

Astazi mi-a adus postasul un colet expediat din UK pe 07.12.2010 (care arata ca dupa un razboi, noroc ca produsele au ajuns intacte) desi eu am fost ferm convinsa ca n-am sa mai vad produsele respective. Probabil ca in aceeasi situatie sunt mii/ zeci de mii de alte colete - care zac depozitate undeva in tranzit si care mai devreme sau mai tarziu vor ajunge la destinatie.

Am tot citit in ultima vreme de probleme pe care le-au avut alte persoane cu diverse siteuri (in special cu www.lookfantastic.com - cu care eu in trecut n-am avut probleme, insa recent n-am cumparat nimic de la ei, deci nu ma pot pronunta referitor la seriozitatea lor in acest moment) - produsele nu au ajuns, nu li se raspunde la mailuri sau se raspunde foarte greu si generic - de aceea am spus intotdeauna: FOLOSITI PAYPAL ca metoda de plata, astfel sunteti asigurati ... nu ati primit produsele in cateva saptamani (2-3, maxim 4), faceti cerere la paypal, paypal cerceteaza si mai devreme sau mai tarziu va primiti banii inapoi (daca vanzatorul in 10 zile nu raspunde cererii paypal de investigare a cazului, automat se considera ca cel ce a cumparat a spus adevarul si i se restituie suma platita integral).

28 de comentarii

  1. eu am comandat din uk 3 colete pe 27.12
    unul dintre ele a fost expediat la 2 zile din cauza problemelor cu zapada si l-am luat de la posta pe 4 ian
    altul a fost expediat pe 29 dec si altul abia ieri (au fost in vacanta)
    acum trebuie sa ma duc sa mai iau un colet de la posta
    deci cred ca nu-i dracul chiar atat de negru

    RăspundețiȘtergere
  2. Mirela, eu m-am referit la coletele expediate inainte de Craciun - alea sunt ramase in tranzit cine stie pe unde. Ce-a plecat dupa Craciun ajunge normal, cum ai spus si tu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am comandat de la elf uk, colet expediat pe 2 decembrie inca nu a ajuns.. mersi ca m-ai lamurit si pe mine ca imi faceam griji :D
    Oricum le-am dat mail, dar nu ma astept sa rezolve ceva.
    O zi buna! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. eu ce sa mai zic, trebuie sa imi vina un colet din sua :( off, cred ca pana luna viitoare nu primesc nimic...

    RăspundețiȘtergere
  5. innainte de craciun am facut comanda din america,astept inca.

    RăspundețiȘtergere
  6. Vreau sa te intreb si eu ceva... as vrea sa-mi fac cadou o crema de ochi si nu prea stiu la ce sa apelez... mi s-a recomandat Clinique all about eyes. in ultimul timp ma plang si de niste linii fine sub ochi (nu sunt de expresie, sunt acolo tot timpul si cand folosesc corector si fdt se vad si mai rau...) :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Mie mi-a facut foarte bine Repairwear de la Clinique (am folosit si All About Eyes, dar nu pot sa zic ca este exceptionala). Ai incercat crema de la Garnier - cea cu roll-on? E urmatoarea pe lista mea.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu, de la Garnier nu am incercat nimic. Cea Repairwear am vazut ca e chiar anti aging si daca incep sa folosesc creme din astea de la 20 ani nu cred ca e asa bine... nu?

    RăspundețiȘtergere
  9. În cazul meu, în 30 de zile, ar exista şanse foarte mari să şi uit ce am comandat :)) Mi se mai întâmplă uneori ca atunci când comand ceva, să uit de acel produs. Iar atunci când apare pacheţelul sunt taaare încântată şi totodată surprinsă de alegerile făcute :))
    E bine totuşi că eşti o persoană răbdătoare.

    Pup! :*

    RăspundețiȘtergere
  10. Adina, eu am folosit Repairwear o perioada si mi-a rezolvat problema cu zona uscata sub ochi si cu micile liniute. Nu ti-am recomandat-o pe termen lung, ci ca o solutie imediata si rapida.

    Cauta niste reviewuri la Garnier poate iti face cu ochiul aia.

    RăspundețiȘtergere
  11. Michellinne, nici pe departe nu sunt rabdatoare :))

    RăspundețiȘtergere
  12. si eu am comandat de pe ebay uk niste carti la inceputul lunii decembrie, si abia acum doua zile mi-a ajuns coletul ... bine macar ca e intreg :D

    RăspundețiȘtergere
  13. si eu mi-am comandat finally sheer glow cand era pe hqhair la reducere. a fost expediata comanda pe 16 decembrie si abia ieri a ajuns coletul....si e intreg, asa frica imi era sa nu se sparga sticla cumva, dar totul e perfect.
    azi mi-a ajuns in sfarsit si un colet din state, ala comandat inca la sfarsitul lui noiembrie. urasc sa astept atat. cred ca i-am innebunit pe aia de la posta cu telefoanele :))

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu astept de 2 luni niste pensulele EcoTools.
    Comanda nu e facuta pe numele meu si nu pot face nimic, deocamdata.

    La sellerul tau din Hong Kong am facut comanda acum 2-3 saptamani, deci mai am de asteptat.

    RăspundețiȘtergere
  15. of, si eu am patit-o :(
    am dat comanda de un plic negru de un vanzator din marea britanie pe 7 dec si nici acum nu a ajuns. am vb cu el prin mailuri, a zis sa mai astept o sapt. daca nu primesc nimic, il retrimite. am mai dat comanda pe strawberry de pensula de la mac 217 de pe 13 dec si la fel, nici urma de ea :(
    of, ce probl :(

    RăspundețiȘtergere
  16. tiff4mk, cu strawberry nu e normala intarzierea, coletele alea se trimit inregistrate si in maxim 10-12 zile sunt in tara - in mailul lor de confirmare a comenzii ai tracking numberul de la colet. Ai verificat?

    RăspundețiȘtergere
  17. pai am verificat pe site-ul postei romana..dar ca de obicei, zice ca e invalid. ce as mai putea face?

    RăspundețiȘtergere
  18. ai luat legatura cu cei de la strawberry?

    RăspundețiȘtergere
  19. mie nu-mi place strawberry. nu am primit nici un mail de la ei cand am facut comanda. a ajuns cam dupa o luna, dupa ce le-am trimis mailuri. nici un fel de tracking nr, nici macar o confirmare ca a fost expediata comanda. eu nu mai comand nimic de la ei.

    RăspundețiȘtergere
  20. si eu am comandat de pe strawberry pudra laura mercier pe 18 dec si abia pe 5 ian a intrat in tara, si inca e in prelucrare in bucuresti. gaah!! nu mai am rabdare :))

    RăspundețiȘtergere
  21. cami, nu am trimis mail pana acum. m-am gandit ca din cauza vremii sa mai astept, ca si in cazul plicului de pe e-bay. mona, tu cum ai aflat ca e in tara coletul tau? ti-a mers tracking nr?
    anita, eu nu am avut nicio probl pana acum cu strawberry, sunt f seriosi, imi trimit mail, am primit toate comenzile intacte si f repede :)

    RăspundețiȘtergere
  22. tiff4mk, am verificat tracking number la posta - nu are de ce sa intarzie cu vremea. Coletul expediat de ei in 17.12 le-am ridicat in 31.12.

    RăspundețiȘtergere
  23. aham..ar fi cazul sa trimit un mail atunci. ca mie tracking nr mi-l vede invalid pe site-ul postei romane, deci nu ma ajuta cu nimic.mi-e doar sa nu fi primit avizele..ca nu am casuta postala asigurata si mi s-au mai ratacit produsele. dupa cat timp dupa ce nu ridici coletul de la posta il retrimite(la strawberry)? ms mult cami :*

    RăspundețiȘtergere
  24. Daca iti apare invalid, inseamna ca nu a ajuns in tara (eu stiu ca 30 zile sta in oficiul vamal pana se trimite inapoi), dar in cazul tau nu cred ca a ajuns deloc - ai verificat contul bancar sa vezi daca nu cumva ti-au returnat banii ca nu au mai avut produsul in stoc si poate d-aia n-ai primit nimic?

    RăspundețiȘtergere
  25. da am vazut cu nr de tracking cand a ajuns in ro, pana atunci si mie imi spunea ca e inexistent. am vazut ca a ajuns in orasul meu dar abia de luni pot sa-l ridic, ce rau e cand comanzi ceva in preajma sarbatorilor, ajung f greu :(

    RăspundețiȘtergere
  26. aham. mie niciodata nu mi-a afisat nimic site-ul postei romana la tracking nr. mereu mi-l gaseste invalid. banii au fost luati si nu mi i-au returnat pana acum. am trimis si un mail, sa vdm ce spun. sper sa primesc pensulica in curand :D

    RăspundețiȘtergere
  27. buna fetelor am dat si eu o comanda pe newlook (expedierea s-a facut pe data de 31.03) au trecut 23 de zile si niciun semn....de obicei coletele ajung la posta de cartier sau trebuie sa ma interesez in alta parte? va rog ajutati-ma >:D<

    RăspundețiȘtergere