Cercei noi & ramble de seara

18.1.11

Azi am luat din vama un plic cu o pereche de cercei pe care o astept de cand i-am cumparat. Mi-au placut foarte mult cerceii, desi sunt mai mici decat imi inchipuiam eu - imi plac la nebunie, probabil ca nu sunt niste cercei comuni si nu ar atrage asa multe persoane, dar pentru mine sunt mai mult decat perfecti.


Azi a fost o zi norocoasa pentru mine: am primit niste colete pe care le asteptam de ceva vreme (cosmetice si premiul pentru giveawayul care va urma si pentru care inca nu am gasit tema), am primit niste produse sa le incerc (voi da detalii la momentul potrivit) si mi-am comandat un gloss Dior Addict pe care il vreau din 2009 cand a fost lansat intr-o editie limitata si niste mostre de Vitalumiere de la Chanel.

Nu dezvalui acum ce mi-am luat pentru ca vor urma postari dupa ce le voi incerca, insa mi-au dat un sentiment asa de bine cand le-am primit, sentimentul ca mi-am satisfacut niste pofte (chiar daca sunt niste lucruri superficiale mie imi fac placere) m-a bucurat.

A fost ca o portie de aer curat dupa o zi sufocanta!

25 de comentarii

  1. ce ne bucuram noi cand primim ceva sau facem shopping.azi am admirat la o pacienta genele ei,ziceai ca erau de papusa,am intrebat-o ce rimel foloseste,mi-a arat chiar gentuta ei de cosmetice,era rimel 1001 cills Bourjouis.si imediat a zis ca imi ia si mie maine.ce sa zic...te bucuri ca sunt in jur oameni atat de generosi si buni la suflet.si poate rimelu asta nu imi trebuie,dar eutot ma bucur.si tu sa te bucur de ce ai primit,fericit-o!te pup.

    RăspundețiȘtergere
  2. modniza, asa e. Micile bucurii fac diferenta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt extrem de furmosi cerceii, sunt cumva din onix?

    RăspundețiȘtergere
  4. Cerceii sunt foarte frumosi dar cred ca sunt si grei (cel putin asa par). Sa ii porti sanatoasa! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Codronix, nu. Nu stiu ce pietre sunt, dar sigur nu onix.

    RăspundețiȘtergere
  6. Orice gest venit din partea unei alte persoane, indiferent cat de mic e el, ne va incalzi sufletul! E placut sa vezi ca se gandeste si altcineva la tine..
    Astazi, am dat in dar o carte si am simtit bucuria sincera a acelei persoane. M-a facut sa ma simt de 100 de ori mai bine! Cred ca este la fel de placut sa faci gestul pe cat este de placut sa-l primesti ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt absolut superbi!! Am tot vazut ca ridici colete de la vama..de unde le primesti? cine ti le trimite? exista asemenea minunatii de cumparat?

    RăspundețiȘtergere
  8. Vaiii...deci sunt geniali!!! ii ador si vreau si eu ..te rog dezvaliue sursa

    RăspundețiȘtergere
  9. Am scris in postarile anterioare cu accesorile cumparate vanzarorul de la care le iau de pe ebay.

    RăspundețiȘtergere
  10. sunt foarte interesanti, eleganti :)) imi plac..ii vad cu o rochie ..litle black dress de ce nu :))

    RăspundețiȘtergere
  11. Acum am vazut ca ai postat totul despre:D scuza-ma.sa-i porti sanatoasa:*

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce frumosi sunt! :X
    Eu am primit ieri inelul de la thboxes si astept bratara. Asta pe langa alte mici colete. :D Azi mi-a lipsit mersul la posta vamala. :))

    Era sa uit ...
    Sa ii porti fericita!

    RăspundețiȘtergere
  13. cat de draguti pot fi!sa-i porti cu placere:)

    RăspundețiȘtergere
  14. I'm in pain, you've just killed me! :)
    Sunt tare frumosi, sa-i porti sanatoasa si cu bucurii. BIG ENVY HERE :))

    RăspundețiȘtergere
  15. Sa ii porti cu zambetul pe buze, sunt superbi.
    Si da, e minunat sa cumperi "nimicuri" din acestea, pentru ca iti dau o stare de bine. La cat mai multe rasfaturi, atunci!

    RăspundețiȘtergere
  16. foarte frumosi sunt cerceii!sa ii porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  17. sunt foarte frumosi si delicati :)
    sa-i porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  18. Camelia, dar de ce nu se gasesc moelelele ce ti le-ai luat tu (care sunt superbe toate)? Se termina stocul foarte repede, sau?:-??

    RăspundețiȘtergere
  19. Anda, pe ebay a pus niste modele care pe site nu apar si care cred ca au fost in numar destul de mic - modelul asta mai era cu pietre turcoaz si maro din cate imi amintesc eu, de aceea am preferat eu ebayul (insa acum nu mai livreaza in Romania pentru ce e postat pe ebay). Nu vreau sa intru in detalii ca nu are sens, insa oricum nu voi mai da informatii de acum incolo decat in privat.

    RăspundețiȘtergere
  20. ce draguti sunt cerceii! sa-i porti cu placere :)

    RăspundețiȘtergere
  21. Am vazut si eu ca nu mai trimit in Romania :( apucasem sa-mi iau 2 inele unul din ele l-am primit deja. as mai fi vrut cate ceva, chiar imi pare rau

    RăspundețiȘtergere