Am incercat ... sapun solid "Senzatii" (Manufactura Lorelai)

14.1.11

Astazi incep o noua rubrica pe blog intitulata "Am incercat ...". Ce va contine aceasta rubrica? Parerea mea sincera si directa despre produse care mi-au fost trimise/ oferite pentru a le incerca si a scrie despre ele.

Incep cu sapunul solid "Senzatii" de la Manufactura Lorelai care mi-a fost trimis la testare de catre Carmen, cea care se ocupa de siteul www.bio4life.ro. Stiu ca a fost o campanie de testare acum ceva vreme si ca unele fete au testat si scris despre aceste sapunuri, insa pe mine nu m-au tentat niciodata. Insa cand m-a contactat Carmen si mi-a facut aceasta propunere, m-am gandit ca e o ocazie buna sa dau o sansa noua unui tip de produse caruia in trecut nu i-am acordat prea multa atentie.

Carmen mi-a trimis 4 sapunuri, despre 2 voi scrie eu, iar despre celelalte 2 veti scrie voi. De ce voi? Pentru ca i-am propus lui Carmen sa fac un giveaway cu aceasta ocazie si a fost de acord. Dar despre giveaway voi scrie in postarea viitoare.

Fiecare sapunul a venit ambalat intr-un patrat de tul alb si legat cu o panglica de satin si in interior avea 2 etichete cu denumirea sapunului si ingredientele. Dragut, nimic de zis, insa eu as fi preferat un alt tip de ambalaj care sa nu permita contactul cu aerul si celelalte sapunuri. (despre ingrediente si cum este indicat sa se foloseasca fiecare sapun gasiti detalii aici)

Eram chiar curioasa sa-l incerc deoarece in trecut, cu diverse ocazii, am avut sapunuri de la Lush si nici unul n-a ajuns sa fie folosit mai mult de 2 ori. Am simtit ca nu se "pupa" cu pielea mea.

Am ales sa testez "Senzatii" primul pentru ca am ajuns acasa tarziu dupa o zi de munca si eram destul de tensionata si obosita si m-am gandit ca uleiul esential de ylang-ylang are proprietati antidepresive si are efect calmant si echilibrant si nu poate decat sa-mi faca bine (intentia mea clara a fost sa-l folosesc pentru corp pentru a ma relaxa si detensiona, nu m-am gandit nici o clipa sa-l folosesc pentru fata, desi este indicat).

Mi s-a parut foarte usor de folosit (desi initial forma dreptunghiulara m-a facut sa cred ca va fi incomod), spuma mi s-a parut a fi obisnuita (nici prea multa, nici prea putina) si chiar am simtit ca-mi curata pielea (argila rosie fiind "vinovata") - stiti senzatia de piele care "scartaie", asta am obtinut eu prin folosirea acestui produs. Mi-a placut senzatia lasata pe piele, chiar o simteam curata si hidratata.

Singurul lucru care m-a deranjat cat am fost in baie au fost elementele naturale de decor din sapun care au ramas pe mine, noroc ca au fost foarte putine (asta fiind unul din motivele pentru care nu suport sa folosesc bombe de baie Lush care iti umplu cada de flori si altele de gen) si nu ar fi asta un motiv sufiecient care sa ma impiedice sa folosesc acest sapun.

Dupa ce-am iesit din baie, pielea mea a ramas hidratata (citisem pareri ca diverse persoane au simtit pielea foarte uscata dupa folosirea sapunului) si asta mi-a placut. Ce nu mi-a placut? Trebuia sa fie si ceva care sa nu-mi placa! Mirosul ramas pe pielea mea - nu a fost unul neplacut, ci unul natural, a plante, dar care mie nu mi-a placut. Este singurul lucru negativ care am sa-l spun despre acest sapun. Este posibil sa fi fost doar o nepotrivire cu phul pielii mele (daca vreuna dintre voi l-a incercat, astept sa-mi confirmati sau infirmati neplacerea cu mirosul).

Concluzia? Este un produs pe care il voi folosi cu placere pentru ca simt ca-mi curata pielea cu adevarat, dar voi folosi o crema de corp parfumata dupa pentru a schimba mirosul de pe pielea mea.

Daca ati avut experiente cu acest sapun, astept parerile voastre.



Poza este luata de pe siteul www.bio4life.ro

2 comentarii

  1. Betty, exact asta am spus eu ca nu am facut. Nu l-am folosit pentru fata si nici nu as incerca macar, desi sunt multe persoane care se inteleg foarte bine cu el.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am mai folosit sapunuri pe fata, si Lush, si Botanikus si de la Manufactura Lorelai. Cred ca depinde foarte mult de tipul de piele. Tenul meu fiind cu tendinta de ingrasare,deci secretand destul de multe uleiuri naturale, nu a fost afectat intr-un mod negativ. Dar am si perioade in care devine sensibil si cu tendinta de uscare, iar atunci sapunul e un no-no clar. De la Lorelai am avut Perfect Gentleman. Mi-a placut mirosul, nu prea am probleme cu mirosurile naturale, cele chimice ma cam dau pe spate.

    RăspundețiȘtergere