The Balm Hot Mama

14.11.14


N-am apucat sa incerc nici un produs de la TheBalm pana acum, desi am o gramada de dorinte pe lista. Pur si simplu mereu a aparut altceva, insa cand am primit blushul asta de la Anamaria (multumesc inca o data) am zis ca e un semn si ca e momentul sa facem cunostinta. Si m-am indragostit ... nu glumesc.

Am avut in trecut si Orgasm de la NARS (prafos si mai roz) si Coralista de la Benefit (care nu m-a convins deloc) si n-am pastrat nici unul. Insa Hot Mama cu siguranta ramane cu mine - este pigmentat si matasos, se aplica atat de usor si arata superb pe ten. Cred ca termenul pe care l-as folosi ca sa-l descriu este hibrid - fard de obraz cu iluminator inclus. Nu simt nevoia sa aplic iluminator cand il folosesc si-mi place la nebunie cum arata. Da viata tenului meu.

N-as defini auriul din el ca glitter, dar nici nu stiu ce alt termen sa folosesc. Trebuie sa-l incercati ca sa va dati seama despre ce vorbesc. Este unul dintre cele mai pigmentate blushuri cu care m-am "jucat" (imi place sa-l aplic cu pensula luata de pe ebay care imita pensula Yachiyo de la NARS, imi place mult de tot pensula si v-am mai spus de ea) si este "the perfect peach blush" din punctul meu de vedere.

Acum vreau sa incerc si alte produse TheBalm pentru ca Hot Mama m-a cucerit. Aveti ceva recomandari? Ati incercat Hot Mama? Cum vi se pare?

21 de comentarii

  1. Nice! M-am tot invartit si eu in jurul lor prin Marrionaud, dar tot cu mana goala am plecat :D Daar, pe viitor, cine stie?

    Sa-l folosesc cu drag, e tare frumos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, imi place mult, sunt sigura ca o sa-ti placa si tie cand o sa ti-l iei. :)

      Ștergere
  2. Daca nu as avea atat de multe blushuri as fi tare curioasa sa-l incerc. Mai are de asteptat :)
    Am avut recent o perioada in care cumparam doar produse The Balm, imi place super mult ambalajul, asa ca am avut ocazia sa incerc mai multe, si anume (cu bune si rele):
    - fondul de ten Time Balm - are acoperire medie spre mare, dar nu functioneaza bine cu tenul meu gras. Se transfera o cantitate destul de mare pe telefonul mobil.
    - fondul de ten Balm Shelter (de fapt e tintez moisturizer) - are acoperire mica, dar uniformizeaza frumos tenul. Imi place extrem de mult, chiar daca e nevoie sa revin cu pudra la cateva ore dupa aplicare, cantitatea e destul de mare (60ml).
    - pudra matifianta Sexy Mama - asa si asa. Mi se pare ca e foarte uscata, se ia foarte putin produs pe pensula/burete, trebuie sa insist destul de mult. Pe ten se vede frumos, matifiaza dar fara a incarca, nici nu zici ca ai aplicat vreo pudra.
    - blushul Cabana Boy - foarte frumoasa nuanta, e un movuliu super pigmentat. Rezista fara probleme pana la demachiere. Il ador!
    - glossul Balm Shelter (de ce sunt oare mai multe produse cu acelasi nume?) in nuanta Daddy's Girl - foarte frumoasa culoare, textura placuta, nelipicioasa, hidratant. Si pe asta il ador
    - rujul Balm Girls in nuanta Ima Goodkisser - super pigmentat, rezistent (am mancat cu el si a mai ramas destul produs pe buze), e usor mentolat si asta se simte la aplicare si cam jumatate de ora dupa. Inca un produs minunat.
    - lip stain-ul Stainiac in nuanta Prom Queen - e o nuanta foarte frumoasa, inroseste buzele atat cat trebuie fara a fi prea strident. Nu ofera vreo hidratare, eu aplic un balsam de buze deasupra. Am inteles ca poate fi folosit si ca blush, dar nu am incercat.
    - demachiantul pentru ochi Balms Away e foarte delicat (nu provoaca usturime, iritatii, nu incetoseaza vederea) si il folosesc cu succes si pentru indepartarea produselor waterproof
    - am luat recent doua farduri mono - un kaki si un mov - dar nu le-am folosit indeajuns de mult incat sa imi formez o parere.
    Nici nu mi-am dat seama cat de multe produse The Balm am inainte sa scriu comentariul asta :)
    Sper ca te ajuta parerile mele. Zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, am zambit larg cand am vazut cate mi-ai scris, Cabana Boy imi place si mie cum arata. :)

      Ștergere
  3. asta-i culoarea perfecta de blush pentru multe femei - si eu am vreo cateva in zona asta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e usor de purtat pentru orice, din ce am incercat pana acum in nuanta asta imi place cel mai mult.

      Ștergere
  4. Eu m-am indragostit de nume!! Iti ridica moralul instant :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce rau imi pare ca nu locuiesc in Bucuresti :( viata mea ar fi fost mult mai roz :))) am vazut o groaza de produse the balm interesante, dar la mine in oras nuse gasesc, iar pe net nu prea le-am vazut. Sa te bucuri de el! te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt multe siteuri care vand produse The Balm, atat in tara, cat si afara. Daca-ti doresti ceva poti sa cauti.

      Ștergere
  6. Ce frumos e! Le-am incercat si eu pe cele doua amintite de tine. Orgasm de la Nars nu m-a incantat prea mult, dar Coralisa mi-a placut! De la The Balm am faimosul iluminator Mary Lou Manizer si imi place! Am auzit de blush-urile lor ca sunt bune, dar nu le-am incercat pana acum. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cat m-am invartit si eu pe langa Mary Lou Manizer, insa am prea multe iluminatoare in momentul asta ca sa aiba sens unul nou, dar e pe lista ... intr-o buna zi.

      Ștergere
  7. Draga mea, le gasesti pe aoro!

    RăspundețiȘtergere
  8. Camelia, iti citesc toate postarile, dar nu comentez aproape niciodata pentru ca simt ca nu am nimic de adaugat de obicei :) Poate ar trebui s-o fac mai des, pentru ca citindu-ti blogul deja te consider o prietena apropiata, iti spun cu toata sinceritatea ca am relatii de prietenie in viata reala pe care nu le simt atat stranse cum este 'relatia' cu tine. Cred ca are legatura cu sinceritatea si deschiderea pe care le transmiti in cuvintele pe care ni le scrii.

    Am citit postarea astazi si cum de mult caut blush-ul piersica ideal, am fugit la Marionnaud si am testat Hot Momma. Mi-a placut enorm, am profitat si de reducerea de 20% pe care am avut-o cu cardul Glamour si m-am ales cu un blush minunat. Iti multumesc!
    Tania

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am bucurat sa-ti citesc mesajul, Tania. Sa-l folosesti cu placere si te astept mai des cu comentarii. Duminica placuta. :)

      Ștergere
  9. Si eu mi l-am achizitionat de curand si sunt tare multumita si fericita! :D Insa primul lucru pe care mi l-am cumparat de la The Balm a fost iluminatorul Mary Lou care este genial, cel putin pentru mine si din punctul meu de vedere! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Candva (dupa ce folosesc ce am) o sa cumpar si eu Mary-Lou Luminizer, prea e laudat de toata lumea. :)

      Ștergere
  10. Vroiam sa iti las de atunci un mesaj la aceasta postare , dar am zis ca mai astept (pentru ca tocmai incepusem sa folosesc iluminatorul de la firma cu pricina) si vroiam sa imi fac o parere concreta despre el .A trecut ceva timp de cand il aplic aproape zilnic si imi place mult de tot, ti-l recomand cu mare drag .Ma bucur ca iti place blushul, sa il folosesti cu placere , te pup
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E pe lista cu "de luat candva in viitor", acum am multe incepute si n-ar avea sens, merci ca mi-ai spus ca si tu il recomanzi. :)

      Ștergere