Review: Shills Super Magic BB Cream

10.1.11

Cred ca e imposibil sa nu fi auzit vreodata in lecturile de pe vreun blog sau la vizionarea vreunui videoclip pe youtube (ce au tema makeupul) de BB Cream (Blemish Balm Cream). Eu cel putin am auzit de nenumarate ori ca este produsul minune al Asiei, nebunie inceputa in Korea, si ca este arma secreta a actritelor cu ten impecabil, etc. Nu o sa ma apuc sa va scriu istoria cremei si cum a aparut, sunt destule informatii despre asta pe net.

Bineinteles ca n-am crezut minunea, insa mi-a ramas in cap BB Cream = trebuie sa incerc daca am ocazia. Si intr-una din cautarile mele pe ebay dupa minuni chinezesti si in general asiatice, am vazut la un vanzator crema asta de la Shills (macar de Shills mai auzisem in diverse ocazii, restul firmelor care ofereau acest produs nu ajunsesera niciodata la urechile mele) si cand am vazut pretul (in jur de 5 lire cu tot cu transport pentru 50 ml de produs) am zis ca n-am nimic de pierdut si-mi satisfac macar curiozitatea. Ca mi s-au lungit urechile pana a ajuns nu mai pomenesc (peste 6 saptamani a durat transportul).

Ce spun ei ca este? Produsul minune 6 in 1 (skin whitening, oil control, moisturizer, make up base, concealer, foundation) cu SPF 30 (ceea ce imi place) care are proprietati care ajuta la ascunderea semnelor si protejeaza tenul, in acelasi timp incurajand regenerarea celulara. Habar n-am ce scrie pe spatele tubului (araba, chineza si alte limbi inrudite) insa stiu ca se lauda a fi un produs natural, printre ingrediente: gingko (anti-oxidant), extract de lemn dulce (calmeaza pielea iritata si ajuta la uniformizarea tenului), vitamina C (efect de albire si anti-oxidant) si ceai verde (responsabil cu controlul sebumului).

Ce este de fapt? O crema care pare a fi nuantatoare, dar nu acopera nimic, insa devine o baza excelenta de machiaj (tenul ramane hidratat si uniform). Nu am folosit-o zilnic ca sa spun ca ajuta la vindecarea diverselor probleme, dar am folosit-o destul de des insa nu mi s-a parut ca are vreun efect asupra urmelor de cosuri sau ca albeste tenul sau alte minuni de gen.

Nu are acoperire suficienta sa fie folosita ca fond de ten sau concealer (pentru un ten cu probleme) si mirosul poate fi deranjant (nu este unul neplacut, doar un pic prea puternic), insa mi se pare o baza de machiaj foarte buna (mult mai buna decat altele pe care am dat mult mai multi bani). Iar pentru cineva care nu are probleme cu tenul si nu are nimic de "ascuns" poate fi produsul minune: uniformizeaza tenul si lasa pielea hidratata si luminoasa.

O sa continui sa o folosesc si daca observ vreo imbunatatire in conditia tenului meu, o sa fac un update. Insa ceva ceva este cu crema asta pentru ca de cand am inceput s-o folosesc nu mi-a mai aparut nici un cos (nici macar o tentativa mica si stim toate ca in periodele grele, se mai intampla si accidente). Poate nu are nici o legatura cu crema asta, dar momentan eu am impresia asta.

Ati folosit vreun produs de acest fel? V-ar tenta?


20 de comentarii

  1. Chiar daca par mai in urma, trebuie sa recunosc ca nu am auzit niciodata de asa ceva dar suna tare bine :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici eu nu auzisem....dar recunosc ca nu urmaresc tutorialele de pe youtube, ma pasioneaza machiajul dar mai mult pasiv. Neavand talent in acest sens, nici nu m-am documentat corespunzator in materie de produse-minune.
    Ar fi fost demential sa citesc aici ca are efect perfector si ca lasa in urma un ten neted, portelanat, fara pori, linii....abia acum am si eu un primer de la p2 (cu ani in urma mai avusesem ceva de la avon), si desi nu prea am cu ce sa compar si nu pot spune ca face tenul wow, oricum se vede diferenta cu si fara. Cum spuneai si tu, fondul de ten se intinde mai bine, mai usor, si in cazul meu dureaza mai mult pana devine glowy de la sebum. Personal n-as putea iesi doar cu primerul sau o crema nuantatoare, sunt prea nemultumita de aspectul pielii si am pretentii si nevoi mai mari. Dar admit clar ca o baza pentru fondul de ten nu e un moft ci un ajutor de nadejde.
    Pacat ca populara BB cream n-a functionat ca o bagheta magica...insa poate chiar are efect pe termen lung si nu-i doar o impresie tenul mai curat si disciplinat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe mine m-ar tenta.
    Maine o caut si eu pe ebay.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nici eu nu auzisem, suna interesant. Pacat ca eu nu ma prea impac cu shoppingul online. Acum 2 saptamani am incercat sa comand online o pereche de pantofi si am sfarsit prin a trimite comanda prin email :))

    RăspundețiȘtergere
  5. nu am auzit.si acum o vreau...multumesc.te pup

    RăspundețiȘtergere
  6. chiar citisem si eu un review al unei tipe care l-a folosit mai mult de un an si avea chiar si poze before si after, iar rezultatul e spectaculos.. chiar vreau si eu :)

    RăspundețiȘtergere
  7. si eu o vreau
    da-ne linkul sellerului de unde ai cumparat-o, daca vrei

    ♥♥♥ pupici ♥♥♥

    RăspundețiȘtergere
  8. Monica - Pisica albastra11 ianuarie 2011 la 13:38

    oh, da!!!!
    de muuult timp visez si eu sa incerc acest produs magic!
    eu as fi vrut sa incerc de la Skin Food, este una din marcile cel mai folosita si pe net sunt multe review-uri. din ce am citit, cel putin asta aleasa de mine ar trebui sa aiba putere destul de mare de acoperire, insa ceea ce m-a tot facut sa evit sa cumpar (inafara de firea mea nehotarata) este faptul ca nu eram deloc sigura ca o sa mi se potriveasca culoarea (asiaticele au un subton galben al pielii destul de evident). in plus, pe mine ma sperie de-a dreptul "promisiunea" de albire a tenului! ma bucur sa aud ca tu nu ai experimentat nimic de felul asta.
    oricum, iti multumesc mult pentru review! inafara de tine, o singura bloggerita din Romania a mai scris despre experienta cu BB Cream (Moony), deci chiar nu avem informatii in acest domeniu.

    RăspundețiȘtergere
  9. Out of topic : deja ma seaca site-ul vanzatorului de la care iti cumperi tu mereu, as vrea 3/4 din tot ce e acolo...
    Nu am card, nu am paypal, dar s-au oferit mai multe fete sa le pun banii si sa comande pentru mine. Si am o nelamurire : Inele cum sunt astea - http://www.thboxes.com/itemView/Rhombus-Rhinestone-Cocktail-Adjustable-Ring-jz1402_id_10637.html, si cele ce le-ai luat tu, au cercul reglabil? Mi-as baga unghia in gat sa le iau si sa imi fie mici/mari.
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  10. of, ramasitele blonde...acum am vazut ca scrie la titlu adjustable
    scuzeeeeeee

    RăspundețiȘtergere
  11. devin stresanta...dar nu am pe cine sa intreb : http://www.thboxes.com/itemView/Love-Heart-Turquoise-Cocktail-Adjustable-Ring-jz1488_id_10788.html
    acolo al descriere scrie free shipping, apoi in dreapta unde scrie numarul de bucati disponibile, la pret apare 2,2$ + shipping cost. Pai pana la urma e sau nu free shipping? :(

    RăspundețiȘtergere
  12. Ramona, pentru ca ai si posibilitatea sa alegei DHL/ EMS sau alt serviciu rapid care se achita si atunci e normal ca apare "+ shipping".

    Transportul normal prin posta (care dureaza pana la 30 zile lucratoare) este gratuit.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ramona, ai rabdare sa vina si ale mele sa vedem cum sunt. :)
    In aproximativ 2 saptamani, maxim 3, sper sa ajunga.

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna. De unde ai luat crema, probabil venita din Coreea nu? In cazul asta pe langa pretul ei a trebuit sa platesti cumva si TVA-ul aici in tara? A venit la posta vama sau posta normala de care apartii? Mersi!

    RăspundețiȘtergere
  15. Anonim, Hong Kong - toate coletele din afara spatiului UE vin la oficiul vamal. La valori atat de mici nu platesti TVA.

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna!!Si eu vreau sa fac rost de crema asta dar nu am card,nu am cont paypal...nu stiu ce sa fac...

    RăspundețiȘtergere
  17. Ana, gaseste pe cineva sa te ajute sa o comanzi dupa ebay.

    RăspundețiȘtergere
  18. De pe ebay.com ai cumparat-o? Am gasit mai multe si sunt pierduta! Un pic de ajuto, e crema din poza, corect? Multumesc, pupici!

    RăspundețiȘtergere
  19. Da, este luata de pe ebay, asa cum am scris in postare.

    RăspundețiȘtergere