Moments by Silhouette

26.11.16


Silhouette a lansat un program foarte frumos - Moments - care mie imi place mult de tot. Plecand de la ideea ca momentele speciale se traiesc in familie, centrele de slabire si infrumusetare Silhouette au lansat pachete speciale de tratamente dedicate mamelor si fiicelor, specifice varstei si nevoilor tenului lor. Cred ca fiecare dintre noi a "furat" cateva trucuri de frumusete de la mama sau bunica, iar cei de la Silhouette incearca sa ne aduca aminte cat de important e sa petrecem timp impreuna si sa avem si grija de tenul si corpul nostru.

Gazda evenimentului a fost Andreea Marin, care a vorbit despre relatia speciala dintre mame si fiice, atat din postura de fiica care stie ce inseamna sa duca dorului unui parinte, cat si din postura de mama. A impartasit cateva trucuri invatate de mama si bunicile ei, insa ceea ce mi-a placut mie a fost faptul ca a vorbit si despre frumusetea interioara, aia care se vede in ochii unui om si care nu are nici o legatura cu aspectul exterior.

Cei de la Top Line, partener Silhouette, au lansat si cateva produse noi de la Guinor, Babor si Academie, atat pentru corp, cat si pentru ten. Asa cum va spuneam zilele trecute am avut parte si de o diagnoza personalizata si am primit o cura intensiva Babor. Evenimentele de genul asta imi ofera ocazia sa cunosc tehnologii si produse noi si asta ma bucura pentru ca stiinta evolueaza si tot timpul apar noutati care pot sa ne faca viata mai frumoasa si mai usoara.

Stiti ca eu sunt adepta timpului de calitate pentru mine si ca atunci cand pot si timpul imi permite incerc sa o "trag" si pe mama dupa mine si sa ii amintesc ca are nevoie de timp in care sa se relaxeze si sa se rasfete. Deja am facut programare pentru pachetul Precious Moments - eu ma voi rasfata cu Skinovage Babor, tratament intensiv de hidratare si vitalitate, iar mama se va bucura de un tratament Academie pentru tenul matur (ca sa fie rasfatul total le-am combinat si cu un masaj corporal). Cealalta varianta de pachet este Perfect Moments, care contine 4 tratamente: LPG Endermolift, Futura Ultratone, Guinot Hydraclean si Academie Modelant. 

Cum vi se pare ideea celor de la Silhouette? Va tenteaza un rasfat de genul asta impreuna cu mamele voastre sau cu alte femei drage din viata voastra?

2 comentarii

  1. Ai fi interesant de încercat un astfel de pachet împreuna cu mama. Poate intr-o luna, cât mai este pana la Crăciun mai pot scapă de câțiva cm din talie

    RăspundețiȘtergere