7 intr-o saptamana #93

20.11.16


Saptamana asta a fost una nebuna, am fost numai pe drumuri, deja vineri seara ajunsesem intr-o stare de oboseala de nici nu mai puteam sa vorbesc. Am asteptat weekendul cu nerabdare si am reusit in sfarsit sa dorm si eu un pic mai mult si sa imi revin. A fost o saptamana buna, pentru mine personal a fost una in care am trecut o bariera fizica si mi-a prins tare bine moral, asteptam de mult timp un moment ca asta in care sa simt ca pot sa fac anumite lucruri care au parut imposibile o perioada.

Asa cum ati vazut si pe blog saptamana asta Yves Hajjar, International Make-up Artist Elizabeth Arden, a fost in Romania si l-am vazut in actiune de doua ori, am reusit sa aflu mai multe despre produsele Elizabeth Arden, dar si sa mai adaug cateva pe lista de dorinte. V-am povestit zilele trecute despre cateva produse de la acest brand care mie imi plac mult si care merita incercate, fondul de ten Prevage m-a cucerit de la prima folosire.

In toata nebunia si alergatura din ultimele zile am "furat" cateva momente pentru mine si sufletul meu si am surprins cerul in niste ipostaze de vis. V-am mai spus ca imi place sa privesc cerul si ma bucur din plin de astfel de clipe. Am primit o comanda noua de pe Vivre si am pus la treaba plannerul cu pisici (astept si varianta cu catei - le gasiti aici daca va tenteaza, iar daca nu aveti cont la ei va las aici invitatia care va ofera 25 lei bonus la prima comanda, practic va puteti lua o agenda/ un planner si platiti doar transportul si au si livrare rapida).

Mi-a ajuns comanda data pe BeautyBay pe care o asteptam cu nerabdare - a ajuns in vreo 10 zile de cand am plasat-o, totul ambalat ok, n-am mai comandat de ceva ani de la ei, dar o s-o mai fac mai ales ca transportul este gratuit la comenzile de peste 17 euro. Mi-am luat pensula M501 de la Morphe pe care o voiam de mult, oja Windsor Mews de la Nails Inc si o masca cu ceai verde de la Missha. Pe site gasiti produse de la BH Cosmetics, Cargo, Cover FX, Dose of Colors, Fresh Aid Beauty, GA-DE, Gerald Cosmetics, Illamasqua, Japonesque, Jeffree Star Cosmetics, L.A.Girl, Laura Geller, Lime Crime, Makeup Geek, Milani, Missha, Morphe Brushes, Nails Inc, Natasha Denona, Pai Skincare, Pixi, Sigma Beauty, Stila, Viseart si multe altele - aici le puteti vedea pe toate.

Am ajuns la cateva evenimente, iar la unul dintre ele organizat de Top Line si Silhouette am putut sa-mi fac o diagnoza a tenului cu aparatul celor de la Babor, iar rezultatele au fost extrem de placute pentru urechea mea - ten normal, fara riduri si puncte negre, dar cel mai important un ten cu multe celule noi (si aici nu pot sa zic decat multumesc retinolului si celorlalte produse pe care le folosesc - fata care mi-a facut diagnoza mi-a zis sa continui sa fac ce-am facut si pana acum pentru tenul meu pentru ca fac bine, asa ca am plecat razand de acolo).

Am fost "tarata" de Beauty Barometer la Madison si asa am descoperit un brand de care nu auzisem nimic pana acum - Delilah Cosmetics. Aici puteti sa vedeti ce e cu ei si ce produse au, eu m-am jucat putin cu ele si m-au tentat multe, insa fardurile mi s-au parut exceptionale (cred ca-s primele farduri mate la care n-am vazut nici un fel de fall out, nici macar in ambalaj), desi si celelalte produse sunt deosebite. Pe mine m-au dus cu gandul la produsele Becca, Laura Mercier si Hourglass. Clar o sa mai trec pe la Madison sa le mai studiez.

Saptamana voastra cum a fost? Ati profitat de ofertele de Black Friday? Ce v-ati luat?

15 comentarii

  1. m-a dat gata acel planner.o saptamana reusita sa aveti!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am avut o saptamana foarte frumoasa care s-a incheiat cu o vizita la Jumbo :)
    De Black Friday nu am vazut oferte care sa ma dea pe spate, am dat doua comenzi, una pe Miniprix de unde mi-am luat o rochita si o comanda pe Bottega Verde , chiar au avut niste preturi foarte bune .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie inca nu mi-a ajuns comanda de la Bottega Verde, a ta a ajuns?

      Ștergere
  3. Plină săptămâna ta :) Eu mi-am comandat cărți :) Și am citit una ce m-a răvășit tare, tare - îmi revin eu :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E răscolitoare, Cami. Îți pun link spre o recenzie faină. Am râs și-am plâns citind-o. Și m-am gândit, iar, la acel sens al vieții.
      https://bookhub.ro/cu-ultima-suflare-paul-kalanithi/

      Ștergere
  4. La mine a fost scumpa la propiu pt ca urmeaza ziua de nastere a fratelui meu si s vrut un cadou mai special. Mi-am schimbat si telefonul ca deh, Black friday...nu pare rau, il ador doar ca nu prea s-a potrit cu perioada. Mi-am maai luat una alta si eu si uite asa a fost sapt asta, Din alte puncte de vedere a fost mai buna decat precedents, dar mai incape destul... Saptamana ta o fi fost incarcata, dar a fost frumoasa, cu evenimete, Elisabeth Arden...deci da, imi place. Sa ai o sapamana mai usoara, dar la fel de culori si momente de rasfat. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. O saptamana in care am fost racita si inca sunt, un laptop care imi face probleme, un copil care sufera langa mine cand vede cat de tare ma doare capul din cauza racelii. Asta a fost saptamana mea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce cer superb ai prins! Să avem o nouă săptămână și mai bună!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, mi-a placut mult de tot ... am ramas minute bune uitandu-ma la el.

      Ștergere