Elizabeth Arden Beautiful Color Bold Liquid Lipstick

14.11.16


Saptamana asta (mai exact in perioada 15-18 noiembrie) este in Bucuresti Yves Hajjar, International Make-up Artist Elizabeth Arden, va prezenta ultimele trenduri in machiaj, dar va impartasi si sfaturi si trucuri pentru realizarea unui machiaj de toamna perfect. V-am lasat la finalul postarii bannerul cu locatiile in care se va afla in fiecare zi in intervalul 12-20, se pot rezerva sesiuni gratuite de make-up, asa ca daca aveti timp profitati!

La invitatia celor de la Elizabeth Arden am acceptat saptamana asta sa fac parte dintr-o campanie de informare, asa ca timp de 5 zile o sa va povestesc despre cateva produse care cred eu ca merita incercate. De-a lungul timpului v-am mai povestit despre produsele Elizabeth Arden, este un brand care mie imi place mult si care are produse care nu sunt deloc cunoscute si e mare pacat. Eu am destul de multe produse de la ei pe care le folosesc frecvent, atat produse de ingrijire a tenului, cat si produse de machiaj si parfumuri.

Astazi vreau sa va povestesc despre un ruj lichid lansat recent de Elizabeth Arden. Bold Liquid Lipstick face parte din colectia Liquid Assets care mai cuprinde cateva nuante de eyeliner si un iluminator extrem de interesant si vine in 9 nuante. Nuanta pe care o am eu este 02 Daring Beige si-mi place la nebunie, cautam de ceva vreme un produs in nuanta asta, insa unul care sa-mi placa si sa nu-mi usuce buzele.

Bold Liquid este un produs cremos, extrem de pigmentat, are acoperirea si intensitatea unui ruj, dar stralucirea unui gloss. Ambalajul este foarte misto, aplicatorul este unul inovativ care se muleaza foarte bine pe buze si ajuta la o aplicare usoara si uniforma, iar sistemul de eliberare a produsului este unul pe care nu l-am mai intalnit pana acum, dar care elibereaza cantitatea potrivita de produs pentru o aplicare.

Senzatia pe buze este extrem de confortabila, culoarea este intensa si rezista cateva ore bune, iar ceea ce ma incanta cel mai mult este ca nu usuca deloc buzele. Daca ar fi sa ii reprosez ceva este faptul ca este usor lipicios, insa nu ma refer ca se lipesc firele de par de buze sau altceva de genul. Cand port rujul si imi strang buzele simt cum se lipesc pentru cateva fractiuni de secunda, nu este ceva care sa ma deranjeze rau, insa am zis sa amintesc si detaliul asta.


Cat de bine cunoasteti brandul Elizabeth Arden? Ce produse ati incercat de la ei?

6 comentarii

  1. Din nefericire, asemenea campanii observ ca evita orasele mai mici, dar, care, totusi, se dezvolta, gen Oradea unde locuiesc eu. E pacat, asemenea evenimente ar putea sa ajute intr-un mod sensibil zonele astea sa se dezvolte mai bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E normal sa aleaga orase mari unde expunerea e mult mai mare, pana la urma totul e o afacere.

      Ștergere
  2. In ultima perioada am dezvoltat o mica obsesie cu parfumurile Elizabeth Arden, daca ma prinde si virusul creme, seruri E.Arden nu mai am scapare.. :))
    Ma bucur sa aud vesti bune de la tine. Sanatate multa!
    O saptamana frumoasa pe toate planurile!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Recent am descoperit si eu inca unul care imi place, va povestesc mai pe seara despre el. :))

      Ștergere
  3. Spre sfarsitul saptamanii chiar am niste timp liber, mi-ar placea mult sa merg. Mi se pare foarte interesant lipstick-ul asta, n-am mai vazut asa pensula folosita pentru buze.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este un design misto, merita sa-l incerci. Am vazut si niste nuante mai inchise superbe.

      Ștergere