Pupa I'm Lipstick

24.11.16

Imi doream de ceva vreme sa incerc rujurile I'm de la Pupa, insa n-am apucat sa-mi iau nici unul pana acum. De cate ori am ajuns in magazin m-am lasat furata de peisaj, am incercat o groaza de produse si in final mi-am luat alte produse, nu rujuri. Recent Pupa a lansat 12 nuante noi in gama asta, nuante inspirate de tendintele de toamna pentru 2016 si am primit si eu 4 nuante.

Cele 12 nuante sunt disponibile in 4 familii de culori: natural/ maro, caisa/ corai, rosu/ portocaliu si fucsia/ mov si se adauga celor 40 nuante care exista deja in gama asta de rujuri. Textura rujurilor este extrem de misto, se aplica extrem de usor, sunt foarte pigmentate, se simt foarte bine pe buze datorita uleiurilor emoliente din formula, iar rezultatul final este o culoare plina si uniforma. Dupa ce-am vazut cum sunt va spun ca stiu sigur ca o sa ma duc sa ma uit la nuantele nude de la ei, vreau neaparat una, nu stiu care, dar vreau.


Ambalajul imi place mult de tot, iar rujurile au o eleganta si o simplitate care pe mine ma fac sa zambesc. Cele patru nuante pe care le am eu sunt: 111 Glam Rose, 314 True Red, 414 Berry Violet si 415 Hot Burgundy si desi nu sunt nuante pe care eu sa le port zi de zi nu pot sa nu le laud pentru ca sunt extrem de frumoase. Chiar imi doresc sa-mi fac curaj sa ies pe strada cu ultima nuanta, iar daca se va intampla asta o sa documentez cu poze (stiu eu cateva persoane care se uita acum la monitor si-mi zic asa incet - hai sa te vad). Cred ca swatchurile spun tot, asa ca n-o sa ma mai lungesc eu cu vorbele, o sa va mai spun ca rujurile sunt 47 de lei si eu cred ca ii merita din plin.


Rujurile sunt foarte pigmentate si culorile foarte intense, asa ca folosirea unui creion de buze e mai mult decat indicata cu rujurile I'm, iar Pupa a lansat de curand Transparent Lip Liner, un creion invizibil care se aplica usor si ajuta la obtinerea unui contur perfect si transparent. Avantajul unei astfel de creion transparent este ca poate fi folosit cu orice nuanta de ruj sau gloss. Eu mai am un creion de genul asta, insa cel de la Pupa mi se pare mult mai bun - este mai moale si mai neted si se poate trasa un contur perfect cu el, iar pretul este unul decent - 27 lei (nu bagati in seama varful pe care am reusit sa-l rup cand sa fac pozele - nu cred ca v-am spus ca am talente d-astea, dar mi se intampla mereu).


Ati incercat rujurile I'm de la Pupa? Care dintre cele 4 nuante de mai sus va place?

10 comentarii

  1. Berry Violet si Hot Burgundy sunt superbe !

    RăspundețiȘtergere
  2. Ultimele 2 sunt pe placul meu. ♡ voi merge si eu in weekend sa ma uit la rujuri. Si imi voi cumpara sigur lip linerul. Mi se pare foarte faina ideea mai ales pentru rujurile problematice si cele inchise.

    RăspundețiȘtergere
  3. Toate nuantele sunt minunate, nu as putea sa aleg intre ele.

    RăspundețiȘtergere
  4. Te-ai gândit și la mine cu „hai să te văd”, nu-i așa? Exact asta mă gândeam. :)) E super mișto nuanța cea mai închisă, iar eu chiar te-aș vedea cu ea, mai repede decât te-ai vedea tu, sunt sigură.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cel mov e fabulos!.Aida Dolce

    RăspundețiȘtergere