Parusan pentru par sanatos

10.11.16


Am inceput sa folosesc samponul stimulator si tonicul energizant de la Parusan acum o luna pentru ca parul meu se afla intr-o perioada destul de proasta si cand zic proasta ma refer ca-mi cade destul de mult (chiar ingrijorator as zice daca compar cu perioada asta din anii trecuti) si nu prea mai stiu ce sa fac. Despre Parusan nu stiam nimic atunci cand am primit propunerea de a-l testa, m-am documentat si am zis ca nu strica sa-l incerc tinand cont de problema cu care ma confrunt.

Produsele Parusan au o substanta activa AnaGain, pe baza de extract din lastari de mazare, care a fost premiata la nivel international pentru succesul dovedit in prevenirea caderii parului, stimularea cresterii firelor noi de par si in combaterea imbatranirii acestuia. Cura ar trebui tinuta 3 luni, asa ca eu nu pot sa zic ca asta e un review pentru ca le-am folosit doar o luna, insa niste prime impresii va pot spune, mai ales ca multe v-ati aratat interesate de ele atunci cand vi le-am aratat.

Pe langa substanta activa de care v-am spus mai sus formula contine biotina, L-arginina si Vitamina E, iar in gama sunt 2 produse: samponul stimulator (care se aplica pe scalp si se lasa sa actioneze 2-3 minute, dupa care se clateste cu o cantitate mare de apa) si tonicul energizant (care se aplica prin masare pe scalp dupa ce se spala parul, nu necesita clatire).

Eu le-am folosit impreuna la fiecare spalare si va spun sincer ca nu stiu ce cuvinte sa folosesc acum - ma uit la poze de cateva zile si ma intreb ce sa va spun. Functioneaza sau nu? Eu iau si suplimente pentru par in perioada asta si nu mi se pare ca diferentele sunt foarte mari, am vazut o imbunatatire, insa nu ceva major. Am auzit si eu reclama de la televizor cu nici un fir de par pe perie si am ridicat sprancenele.

Insa in acelasi timp imi simt firul de par mai gros si mai puternic si parul se aseaza mult mai bine, ba mi se pare chiar ca are mai mult volum la radacina. O imbunatatire se vede, dar ma asteptam la rezultate mai bune si mai rapide, insa nu stiu daca am sa cumpar samponul (tonicul imi mai ajunge mult timp) sa continui cura ... o sa folosesc tonicul in continuare si daca apare vreo schimbare care sa merite mentionata o sa va anunt.

Voi le-ati incercat? Cum vi se par?

Later edit: Ceea ce am uitat sa spun este ca nu au un miros neplacut, sunt chiar ok (eu chiar m-am temut de asta, stiti voi problema mea cu mirosul), iar de gasit le gasiti in farmacii; pretul este undeva in jur de 30 lei.

4 comentarii

  1. Si eu folosesc un sampon pt caderea parului si asta mi se parea interesant mai ales ca spune ca aceste caderi sunt pe seama dereglarilor hormonale. Eu am folosit si plantur si sampon si tonic la 50ml si acum am unul de la wigmond si urmeaza unul de la trio cu ulei de ricin...efecte se simt dar greu....insa mai am fire de par pe perie...

    RăspundețiȘtergere
  2. eu as miza pe continuarea folosirii ambelor produse inca 2 luni, poate chiar vor fi niste rezultate mai bune spre final

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca am sa fac asta, mai ales ca am luat si suplimente, trebuia sa vad mai multe pana acum.

      Ștergere