Parfum Widdringtonia de la The Body Shop

22.11.16


De curand The Body Shop a lansat o noua colectie de parfumuri Elixirs of Nature, colectie care combina unele din cele mai rare si minunat mirositoare plante de pe planeta cu esente si extracte naturale. Sunt 5 parfumuri in colectia asta (le gasiti aici), designul sticlei este unul simplu, dar elegant (sticla este reciclata), iar capacele sticlelor sunt din lemn. Parfumurile au 50 ml, iar pretul lor este 170 lei

Numele parfumurilor sunt extrem de interesante, insa nu tocmai usor de retinut si pronuntat: Nigritella, Widdringtonia, Kahaia, Bowhanti si Swietenia. Nu am ajuns sa le miros pe toate, dar din cate am vazut combinatiile sunt destul de interesante si proaspete. Ca si in cazul colectiei Voyage de la The Body Shop parfumurile pot fi combinate intre ele si astfel se poate crea un parfum unic care sa o reprezinte cel mai bine pe cea ce il poarta.

Cel de care vreau sa va povestesc astazi este Widdringtonia pe care l-am primit in urma cu cateva saptamani. Widdringtonia este un parfum sofisticat cu lemn de cedru Clanwilliam combinat cu note de salvie si vetiver. Este un parfum aromatic, usor lemnos, cu note verzi, usor picante, e genul de parfum care te face sa te gandesti la natura si la aerul curat. Eu il percep ca fiind un parfum unisex, la asta m-a dus cu gandul de cand l-am mirosit prima data - unisex, pamant, verde.

Nu este genul meu de parfum, este mult prea aromat pentru ficatul meu, insa stiu cateva persoane care mi-au spus ca le place la nebunie, asa ca nu-l ocoliti daca ajungeti in magazine. Am mirosit si celelalte variante zilele trecute, nu pot sa zic ca e vreuna care sa ma fi cucerit (sunt alte parfumuri de la TBS care imi plac mai mult decat cele din gama Elixirs of Nature).

Ati incercat noua gama Elixirs of Nature? V-a placut vreuna din arome?

4 comentarii

  1. Am primit o mostra de la Black Mosk si mi s-a parut geniala. Si aia e unisex si ar fi potrivit doar acum, iarna. Nici pt mine nu e genul meu de parmul, dar cu toate astea mi se pare genial si ma bate gandul sa-l cumpar

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Black Musk e un parfum dulce, nu e unisex - eu am uleiul parfumat si-mi place mult cand e frig.

      Ștergere