Tag de toamna

23.11.16

Ella mi-a pasat zilele trecute tagul asta si momentul mi se pare foarte potrivit - anul asta chiar m-am bucurat de toamna, ba chiar am savurat si ploaia de cateva ori (cred ca v-am mai spus ca imi place sa merg prin ploaie, simt ca ma scapa de multe ganduri care ma apasa), asa ca raspunsurile la intrebarile astea au venit cumva natural, fara sa fie nevoie sa ma gandesc prea mult.


1. Ce iti place cel mai mult toamna?

Imi place cum se schimba natura, imi place jocul de culori, imi place ploaia (mai ales cand sunt cuibarita undeva la caldura si pot sa stau sa ma uit pe fereastra si sa ma bucur). Nu prea am reusit sa ies la plimbari lungi in parc decat rar toamna asta, dar asta e ...

2. Ce accesorii porti cel mai des toamna?

Raspunsul evident si pe care cred ca il si banuiti .... esarfe. Nu sunt genul care sa poarte haine groase, nu sunt nici friguroasa, asa ca esarfele mari si calduroase sunt alegerea perfecta pentru mine. Ultima pe care mi-am luat-o este asta si-mi place la nebunie.

3. Care este culoarea predominanta in garderoba ta toamna?

Nu cred ca am o culoare predominanta - pe langa clasicul negru (vechile iubiri nu se uita niciodata) am multe haine gri, bleumarin, maro (diverse nuante), iar toamna asta mi-am luat cateva chestii in nuante de verde (un verde care chiar imi place).

4. Care este bautura ta preferata toamna?

Nu este preferata mea doar toamna, ci tot timpul anului ... ceaiul. Nu beau cafea, nu beau alte nebunii, ceaiul e alegerea mea mai mereu. Toamna asta am baut de cateva ori si vin fiert, dar n-as zice ca e preferatul meu pentru ca beau extrem de rar.

5. Care este filmul preferat in aceasta toamna?

La intrebarea asta n-am raspuns, nu m-am uitat la filme in ultima vreme.

6. Care este melodia preferata in aceasta toamna?

Toamna asta am ascult muzica extrem de vesela, insa nu e nici o melodie care sa-mi fi ramas in minte. Ca sa aleg totusi ceva o sa zic Love Me Like You Do a lui Ellie Goulding, desi nu se incadreaza in ce-am scris anterior.

7. Care este cartea preferata in aceasta toamna?

Am citit mult in ultima perioada, dar daca ar fi sa aleg ceva as alege Inainte sa te cunosc a lui Jojo Moyes (am citit si Dupa ce te-am pierdut, insa mi-a placut mai mult prima carte). Poate o sa va povestesc mai multe intr-o postare separata.

8. Ce nuante de ruj folosesti toamna?

Ce rujuri folosesc mereu - nuante nude, desi toamna asta m-am mai "prostit" cu cateva culori mai puternice de la Pupa.

9. Ce oja folosesti toamna?

Dar ce nu folosesc? Imi plac nuantele de mov si grena, in general nuante mai inchise, dar si texturile nisipoase si metalice.

10. Care este parfumul tau preferat in aceasta toamna? 

Asta a fost intrebarea la care am stat sa ma gandesc pentru ca am descoperit o gramada de parfumuri misto in ultima vreme - daca e sa aleg unul totusi o sa aleg Crystal Noir de la Versace, parfum pe care l-am purtat si toamna trecuta si inca imi place mult de tot.

Astept si raspunsurile voastre sa vedem daca avem preferinte comune.

12 comentarii

  1. ce faina e oja de la kiko,aia mi-a sarit in fata:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ador sa ma plimb toamna prin parc. Imi place fosnetul frunzelor cazute atunci cand le calc. E o muzica care imi face foarte bine si imi induce o stare de fericire.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ador tot la toamna!! De la temperaturi, bai lungi cu spuma, lumanari, castane...

    RăspundețiȘtergere
  4. Preferinte comune: oja, ceaiul, esarfele, rujul.. Ca si parfum am descoperit ca imi place foarte mult Mon Paris de la YSL

    RăspundețiȘtergere
  5. Răspunsuri
    1. Nici mie nu mi-a placut o lunga perioada de timp, acum insa lucrurile s-au schimbat.

      Ștergere
  6. Deci și ție ți-a plăcut mai mult prima parte a cărții. M-am tot ținut să te întreb, dar mi se pare cumva evident că n-avea cum să transmită mai mult în continuare, oricât de inventivă ar fi fost autoarea. Hai că sunt tot mai curioasă de a doua parte, poate te trezești cu mine la ușă într-o zi. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ti-am zis ca mi-a placut mai mult prima, a doua carte cred ca a fost la cererea publicului, nu facea parte din poveste, cel putin asa am simtim eu. :)

      Ștergere